Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorP_Madzia
    • CommentTimeMar 13th 2012
     permalink
    flavia: ja kocham ikeowskiego camemberta z puree

jakby co zalam na Ciebie flavia :)))
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    No to już jest okrutne :) Jak tak dalej będziecie gadać, to ja nie zajrzę już na to forum. Ostatnie 3 dni ciągle mi się chce jeść, a te jeszcze o takich dobrociach gadają... Jak tak można - ciężarna ciężarnej? Robicie to chyba tylko po to, żeby nie cierpieć w samotności ;)
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    DZIEWCZYNY! dorwałam w sklepie sok żurawinowy 100% , bede pc na poprawe moczu ale co więcej?! maly tak po nim kopie że szok to jest mega kwaśne piję rozcienczone w połowie wodą
    :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeMar 13th 2012 zmieniony
     permalink
    _kasiek_: Teorka - a tak z ciekawości jak duża urodziła się Twoja córeczka ??

nieduża bo tylko 3500 gr ważyła
    a miała mieć dobrze ponad 4,2 kg a ja ponoć wąskomiednicowa :neutral:

HANNY my mamy TAKI WÓZEK tylko inny kolor, więc to zupełnie coś innego niż Ciebie interesuje [podczytywałam na temacie wózkowym] :wink:

a na wywołanie mnie mój własny osobisty gin namawiał bo orzekł, że dziecko duże i nie urodzę..
    jak się potem okazało Ninka miała dość sporą główkę jak na swoją wagę [a USG szacuje wage dziecka na podstawie obwodu głowy m.in] ale wcale ogromniastym dzieckiem nie była....
    --
  1.  permalink
    wielgosz: Zabije ze lody z Ikei. Za klopsiki z Ikei tez zabiję

to prawda od dzisiaj są do kupienia w Lidlu. Ja do tego dokupuje lidlowe fryty - te cienkie, nie karbowane i sos winiary pieczeniowy ciemny. konfitura z żurawin też jest w szwedzkim tygodniu, także ikea pod strzechy ;P w domu i w zagrodzie :D
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    doti_p: Jak tak można - ciężarna ciężarnej?

Hahahaha, ale się uśmiałam :bigsmile:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    TEORKA: my mamy TAKI WÓZEK tylko inny kolor,

Właśnie na taki poluje :D Tzn upatrzyłam sobie już w sumie taki ale pewnie jeszcze mi się pozmienia :) Tylko nie biały kolor -jeszcze w sumie nie doszlam do tego, jaki :D
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    nikkitaa ja mam właśnie taki bardzo podobny, jaki upatrzyłaś, w kolorze szarym Dada Denim i to ten sam producent. Prowadziłam go do tej pory tylko po mieszkaniu :bigsmile: , ale z wyglądu jest bardzo łady i solidnie wykonany i fajnie się prowadzi, bo kółka ma skrętne. Gondola jest bardzo duża. Pisałam o nim na wózkach.
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    nikkitaa: Właśnie na taki poluje :D Tzn upatrzyłam sobie już w sumie taki ale pewnie jeszcze mi się pozmienia :) Tylko nie biały kolor -jeszcze w sumie nie doszlam do tego, jaki :D

Fajny i cena też spoko, ale mi jakoś kolory nie odpowiadają.....

TEORKA: HANNY my mamy TAKI WÓZEK tylko inny kolor, więc to zupełnie coś innego niż Ciebie interesuje

a jak on się dokładnie nazywa ? bo jak wpiszę na allegro Vector 2011 to mi szuka tylko tych Espiro
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kakai - możesz dodać łyżkę miodu, pyszne się wtedy robi :)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    The_fragile: Kakai - możesz dodać łyżkę miodu, pyszne się wtedy robi :)

oo to spróbuje jutro, a pomagał CI ten sok jakos?
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    _kasiek_: a jak on się dokładnie nazywa ? bo jak wpiszę na allegro Vector 2011 to mi szuka tylko tych Espiro

ED-RE-MA Vector 2011
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    dla mnie te DADA mają ciut za małe kółka z przodu :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Ja i tak musze najpierw na żywo zobaczyć ten wózek żeby się zdecydować :) Ale to dopiero w maju gdzies tak... :D
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Czy to taki senny dzień dziś, czy mój organizm fiksuje? Poza tym jest mi tak niedobrze, że chyba jeszcze tak mi w ciąży nie było :/
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    katka_81: Czy to taki senny dzień dziś, czy mój organizm fiksuje?

ja dzisiaj sie słaniałam w pracy, bardzo sennie:confused:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    katka_81: Czy to taki senny dzień dziś, czy mój organizm fiksuje?

Chyba taki dzien, ja non stop w lozku siedze i staram sie nie zasnac ;)
    --
    •  
      CommentAuthornibriana
     permalink
    Ja jeszcze w temacie rozwarcia. Maksymalne rozwarcie to 10 cm, zamiennie 5 palców. Czyli jak np. rozwarcie jest na 2 palce tzn. 4 cm.
    1 palec = 2 cm.
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Oj chyba dzisiaj taki dzień - ja tez jestem nie do życia, a nie czesto mi sie to zdarza..... aż mój maż chodzi i sie podejrzliwie na mnie patrzy co mi sie stało - a ja taka niedorobiona jestem... :-)
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    A ja jeszcze co do tematu jedzeniowego pochwale się, że zjadłam lodaaa :devil: Big milka w czekoladzie :devil:
    --
  2.  permalink
    nikkitaa: Zdałam teorie wewnętrzną :peace:

Przeczytałam i myślę: Kurde, jakie to kierunek studiów jest, na którym jest przedmiot Teoria wewnętrzna!! Dopiero po chwili zajarzyłam, że to o prawko chodzi!!! Leciuchna tępotka ciążowa trwaaaaa...:crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    katarzynah1987: Przeczytałam i myślę: Kurde, jakie to kierunek studiów jest, na którym jest przedmiot Teoria wewnętrzna!!

:clap::clap::clap::rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Fausti86: U mnie dziś nawet była drzemka popołudniowa ;p

Ja też się dziś słaniam, rano byłam w pracy, potem miałam przerwę i jak zaległam na kanapie, to już do pracy nie wróciłam :( Spaaaać.
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    katarzynah1987: Przeczytałam i myślę: Kurde, jakie to kierunek studiów jest, na którym jest przedmiot Teoria wewnętrzna!! Dopiero po chwili zajarzyłam, że to o prawko chodzi!!! Leciuchna tępotka ciążowa trwaaaaa...

Ja w ciąży jakoś też nieogarnięta jestem i nazywam to : CIĄŻOWY OBRZĘK MÓZGU
    Wszystko mi leci z rąk, czasem coś brędzę, potykam się ciągle itd.:tooth::tooth::tooth:
    •  
      CommentAuthorMilena
     permalink
    No to przywitam się...po raz trzeci...;))

Co do jazdy samochodem, to ja jeździłam do końca...mieszkam w Warszawie...ale w ciąży z Zosią raz w I trymestrze przejechałam przez skrzyżowanie na czerwonym...teraz mocno sie koncentruję....na szczeście tylko I trymestr jest pod tym względem uciążliwy...
    -- FRANEK, ZOSIA i ...
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    odnośnie tępa kojarzenia w ciąży : dziś mówię do gina "chyba mi się dziecko przekręciło"
    na co On: a rusza się?
    ja: no tak
    on: to nie przekręciło się ( i się cieszy)
    ja nie kumam i pytam co to ma wspólnego, po czym on dodaje
    "a pani by się ruszała gdyby się PRZEKRĘCIŁA?!"
    dopiero dotarło...:tooth:
    --
  3.  permalink
    penny: Ja w ciąży jakoś też nieogarnięta jestem i nazywam to : CIĄŻOWY OBRZĘK MÓZGU

hihi chyba raczej ciazowy zanik mozgu powinno byc :D
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    flavia: odnośnie tępa kojarzenia w ciąży : dziś mówię do gina "chyba mi się dziecko przekręciło"
    na co On: a rusza się?
    ja: no tak
    on: to nie przekręciło się ( i się cieszy)
    ja nie kumam i pytam co to ma wspólnego, po czym on dodaje
    "a pani by się ruszała gdyby się PRZEKRĘCIŁA?!"
    dopiero dotarło...

ahahhahahaa padłam :bigsmile::bigsmile::bigsmile: I też nie skojarzyłam o co chodzi dopiero jak przeczytałam dwa razy jego odpowiedź hahaha :rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Flavia ale mnie rozbawiłaś :D:D:D zaznaczam, że dotarło do mnie również za drugim razem :)

A ja ostatnio pomyliłam samochody i zamiast do naszego, wsiadłam do obcego faceta, mamrocząc coś pod nosem :tooth::tooth::tooth: I mój M. i ten pan byli ubawieni po pachy :D Nie wiem jak to zrobiłam , przecież szłam za M. tuż tuż...
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Ja chcialam sie pochwlic, że z okazji swojej studniòwki pochlonęłam 1000 nadprogramowych kalorii. Teraz szukam dla corki sandałów, bo u nas 24 celcjusza!!:shocked:.
    Pozdrawiam z nad mrożonej kawy z bita śmietana:devil:.
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    penny: A ja ostatnio pomyliłam samochody i zamiast do naszego, wsiadłam do obcego faceta, mamrocząc coś pod nosem I mój M. i ten pan byli ubawieni po pachy :D Nie wiem jak to zrobiłam , przecież szłam za M. tuż tuż...

hahahahahaha jezus ja przez was padne, już mnie brzuch ze śmiechu boli! ahahahahah :rolling::rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    wielgosz: bo u nas 24 celcjusza!!.

a ja sie cieszyłam, że w Warszawie dzis 13 było...
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    W piatek w krakowie 16 stopni ma być :rolling: a w weekend 17! :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    penny, ja kiedys w duzym sklepie podeszłam do faceta i go pod rękę chwyciłam i nawijam, nawijam. On nic się nie odzywa, więc go pytam w momencie jak kieruję na niego wzrok " czemu sie do mnie nie odzywasz". Szybko sie zorientowałam że to nie Wojtek, a jakiś "no speek polish" pan...Wojtek stał z boku i rechotał:devil:.
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    penny: A ja ostatnio pomyliłam samochody i zamiast do naszego, wsiadłam do obcego faceta,

nie pamietam juz gdzie słyszałam ta hitorie ale bije na głowę, dziewczyny jedzące nie czytać!!!

kobieta z zakupami w galeri idzie do kibelka bo ja na nr 2 ciśnie... toaleta nieczynna ( jedna, jedyna- mala galeria to byla)
    biegnie z siatami do samochodu wsiada, rzuca wszystko i krzyczy "wieź mnie do domu bo sie zesram"
    koleś gały na wierzch! szybciej wysiadła niż wsiadła... czerwona idzie do odpowiedniego samochodu....
    na jej nieszczęscie zostawiła torebkę z portfelem/ dokumentami w tym pierwszym aucie no i miły pan na dowodzie sprawdził gdzie zdesperowane Pani mieszka i jeszcze tegop samego dnia jej przywiózł to co u niego zostawiła :devil:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    ahahahahahah :rolling: wielgosz, flavia padam ! Oszczędźcie mnie bo już serio brzuch mnie boli ze śmiechu :rolling::rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorFausti86
     permalink
    :crazy::crazy::crazy::rolling::rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Dziewczyny leżę i kwiczę, telepie mi się brzuch jak galareta, ta pani od "nr 2" pobiła wszystkie historie :rolling:
    "no speak polish" :tooth:
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    penny, " no speek polish" bo ten pan ani po angielsku, ani po polsku nie mowil...:devil:.
    --
  4.  permalink
    flavia: "wieź mnie do domu bo sie zesram"

tak bylo w moim przypadku jak mnie wzielo w trakcie kupowania mebli :D ale ja nie pomylilam aut :P
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    hahahahaahaahaaha umre ze smiechu!!!! :))))
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Wielgosz rozwaliło mnie to jakoś :D:D:D mam klasyczną głupawkę :D a po jakiemuś w ogóle się odezwał, w sensie w ojczystym języku ?
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    Właśnie nic się nie odezwał, dlatego założyłam ze nie wiedział jak, albo był w większym szoku niż ja...:bigsmile:.
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    flavia, historię już gdzieś słyszałam (a może to dowcip był??). Nie mniej jednak mozna się posikac ze śmiechu wyobrażajac sobie sytuację...:swingin:.
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    a może na forum przeczytałam kiedyś... nie pamiętam:P
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Dziewczyny, kiedy przychodzi ten osławiony ciążowy niepohamowany apetyt na seks? Czekam i czekam - naobiecywałam mężusiowi a on biedny smakiem się musi obejść jak narazie ...:devil::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    Ul_cia: Dziewczyny, kiedy przychodzi ten osławiony ciążowy niepohamowany apetyt na seks? Czekam i czekam - naobiecywałam mężusiowi a on biedny smakiem się musi obejść jak narazie ...
    --

chyba zależy, bo czasem działa wręcz w drugą stronę :P
    a potem jak okazuje się, że już nie wolno to nagle sie chce...
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Ul_cia: Dziewczyny, kiedy przychodzi ten osławiony ciążowy niepohamowany apetyt na seks? Czekam i czekam - naobiecywałam mężusiowi a on biedny smakiem się musi obejść jak narazie ...

Mnie złapało dopiero jakiś miesiąc temu, wcześniej -a zwłaszcza na początku niestety mój Wojtek musiał cierpieć :tongue:
    Ale teraz to mi się więcej chce niż jemu i jak tylko przyjeżdża na weekend to nie wyrabia z moją ochotą czasem :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorgosik0205j
     permalink
    Ul_cia mnie sie wydaje ze to sprawa indywidualna u mnie jakos cala ciaze nie mialam ochoty jak sie kochalismy to raz na tydzien dwa pozniej w 29 tygodniu jakos bardziej mi sie chcialo i bylo dwa razy 3 razy w tygodniu a teraz znow nic z tego wiec tego:D
    -- [img][/img]
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Jak ja bym chciała żeby mi się w końcu zachciało:bigsmile: mój małż właśnie poszedł obrażony do sypialni....:sad:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.