Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja się wzięłam za robienie gofrów :D
teraz to i mi sie gofrow zachcialo z cukrem pudrem
Dziewczyny, potrzebuję Waszych słów. Wiem, że to głupie ale 30min temu wyślizgnęła mi się z ręki miseczka z rosołem, i poparzyłam sobie stopę - troszkę piecze, bąbli nie ma i ciutkę brzuszek, ale delikatnie - bluzka mnie ochroniła - w sumie plamki już nie ma na brzuszku :( Powiedzcie mi, że te zabobony to bzdura. Ja nigdy w to nie wierzyłam ale teraz w takiej sytuacji normalnie spanikowałam :((( Dzidzia nie będzie miała żadnych plam, prawda? I czy Ono nic nie czuło, żadnego bólu...?
--
wczoraj badałam TSH i ft4 , a dzis rano przypomniało mi sie ze wzielam rano eythyrox.
dawaj nam na bieżąco fotki z USG bo jednak nie często można takie trzy cuda w jednym kadrze oglądać
Mi moja endo mówiła, że mogę łyknąć, bo w sumie badamy, jak na mnie działa dawka, którą stosujemy, a nie jakbym funkcjonowała bez tej dawki.. rumba bo TSh chyba mzona, ale ft4 nie, ale sama nie wiem
dziewczyny, od kilku dni mam uczucie guli/kluchy w gardle... co to może być ? przed ciążą nigdy tego nie miałam a to raczej mało przyjemne i komfortowe ;/
Co do tarczycy to opinie są różne (czy badać z czy bez). Na chłopski rozum nie ma to, żadnego znaczenia gdyż wzięta np dziś tabletka utrzymuje się w organizmie 7 - 10 dni...znaczy się poziom hormonu;) Oczywiście będzie malał, ale to i tak bez znaczenia. Różnice będą niewielkie czy weźmiecie tabletkę czy nie. Ewentualne wahania będą minimalne;) Tak mi endo tłumaczyła i sama kilka książek na ten temat przeczytałam (z racji mojej niedoczynności).