Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) i ciagle się kontroluje - "zabronił" mi robic obiady, bo przytyje
no i pewnie dlatego u mnie się też wszystko poprzestawiało!.1 banan, 2 małe activie, 1 mały danonek, 3 kanapki.
już nie długo się spotkacie

w sumie cały dzień: 1 banan, 2 małe activie, 1 mały danonek, 3 kanapki.
I coraz bardziej boli mnie krzyż...

czy to normalne, że w nocy piersi bolą tak, że czasem ciężko przespać całą noc?
nie wiem czy sie odmienia slowo zuch? czy zuchy dziewczyny?

nieźle!!! Tylko pogratulowaćto razem już 3,5 kg

Ul_cia: 1 banan, 2 małe activie, 1 mały danonek, 3 kanapki.
. No ale co zrobić, przecież syna hoduję, prawda??
.
.
Ja na śniadanie około 9-10.00 zawsze zjadam 3-4 kromki chleba (lub 2 bułki), około 14.00 obiad- zawsze jest duży i około 19.00 znowu coś jem albo kanapki- min. 2 duze kromki albo coś innego. Między czasie jeszcze jest jakiś owoc albo warzywo, najczęściej jabłko lub marchewka.
0;5l szejka bananowego z lodami pistacjowymi do tego pikantna zupa z mielona wolowina i parmezanem ( gesta, wyglada jak sos bolonski) i 4 buleczki z maslem czosnkowym- na cieplo!
*pomarancz, sok bananowo-brzoskwiniowo-jablkowy( ok.1l) polaczone z 10 paluszkami rybnymi z musztarda i chlebem:)
i teraz komu niedobrze?! Zaznaczam ze w miedzy czasie zjadlam jeszcze 6 tostow z serem, deser lodowy i cos jeszcze na pewno, ale juz nie pamietam;P
ale miałam na nie taką mega ochotę, że nie mogłam się powstrzymać)

Jakiś czas temu przeczytałam tu o Macdonald' sie - o frytkach i hamburgerze i o 22.00 musieliśmy jechać, bo bym nie zasnęła
Ochota na coś przychodzi z chwilą przeczytania
Muszę i koniec!!!

Penny przybij;)

a tak w ogole to mam ochote pojsc na jakas impreze i potanczyc sobie
Jedyny minus, to że pewnie wszyscy się tam upiją, a ja biedna sama trzeźwa eh :D A potem prowadzić kurde chłopa wielkiego do domu do łóżka... xD Ale ma prawo się upić -jego urodziny, to bronić nie będę :D Tylko nie wiem jak na zajęcia wstanę w niedziele na 8 rano

"Kochanie... Kochanie... Kochanie... (...) no!"