Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFrances
    • CommentTimeMar 15th 2012 zmieniony
     permalink
    Dzięki YPolly za odpowiedź;) Już się wystraszyłam, że tylko moje dziecko ma taką ciężką "dynię" ;) Czyli sama nie jestem. Ja się na prawym nawet położyć nie mogę, bo zostaję skopana w prawy bok jak cholera! Raz próbowałam go przetrzymać i dać mu do zrozumienia, kto tu rządzi, ale wyszło że jednak syn;)
    A z tym piciem - śmiesznie;) Tylko, że moi znajomi teraz to dranie wykorzystują i wszystkich muszę odwozić:devil:Ale odbiję to sobie za rok;) Jak tylko następna zajdzie w ciążę;)
    --
  1.  permalink
    nikkitaa to dobrze, ze Twoj facet jeszcze mowi zrozumiale, bo moj jak sie upije tak belkocze, ze za cholere go nie zrozumiesz :P
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
    • CommentTimeMar 15th 2012
     permalink
    Ale co z tego, że mówi, jak mówi bez sensu, a ja w tym czasie musze udawać zainteresowaną jego "wypowiedzia" :rolling: Ale najbardziej niecierpie, jak po alkoholu chrapie... to jest sajgon... W ogole nie mogę zasnąć, najczęściej ide do salonu na kanape spać bo żadne szturchanie, kopanie, wołanie nie działa -nawet jak przytykalam mu na chwile nos (podobno działa) to po 2 sekundach od nowa cały pokoj wypełnia jego chrapanie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    hahahah, to mój M. taaaki słodziak jest jak sobie wypije, piosenki mi śpiewa :rainbow: Oczywiście wyznania miłości są wtedy co 5 sekund :tooth: Ubaw mam po pachy :)

Edit:

Mój na szczęście nie chrapie nigdy:)
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    penny: Oczywiście wyznania miłości są wtedy co 5 sekund

haha dokładnie :bigsmile: plus jeszcze "kochanie, przytul" co chwile :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Ja też mam zawsze piosenki i miłosne wyznania:heartsabove: hehhehe, ale chrapie też okrutnie. I tak już się nie mogę doczekać jego przyjazdu i nawet może iść się "narąbać";) I pojadę po niego i z przyjemnością "zwłoki" zawiozę do domu;)
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Hanny: I tak już się nie mogę doczekać jego przyjazdu i nawet może iść się "narąbać";) I pojadę po niego i z przyjemnością "zwłoki" zawiozę do domu;)

Oj tak... :) Też już tylko czekam aż go zobacze -a to juz jutro wieczorem :bigsmile: Nawet się nie będę wściekać o nieprzespaną noc :bigsmile: Najwyżej jak wytrzeźwieje, to mi zrobi masaż plecków bo od wczoraj bolą coraz bardziej :confused:
    --
  2.  permalink
    nikkitaa: Ale najbardziej niecierpie, jak po alkoholu chrapie

Moj to bez %% tak w nocy daje, ze masakra ;/ i tez nie pomagaja "sztuczki" :P
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    kuleczka_69: Moj to bez %% tak w nocy daje, ze masakra ;/

Mój to albo po % albo jak jest bardzo zmęczony :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Fausti86: Mi się wydaje, że nam po takiej abstynencji (ciąża + karmienie) wystarczy jedno piwo do upicia wersja oszczędna :D

Ekonomicznie :bigsmile: Chociaż ja prawie nigdy nie byłam w stanie się upić, musiałam mieć gorszy dzień albo pusty żołądek i naprawde dużo, dużo alkoholu ... Zazwyczaj i tak byłam jedną z tych najtrzeźwiejszych w towarzystwie :smile: Może po ciąży i karmieniu to się zmieni :bigsmile:

edit:
    Wczoraj smiałam się z mamy, bo wypiła 2 drinki poprzedniego wieczoru, a miała takiego kaca, jakby wypila conajmniej litr wódki sama :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Przed ciążą do piwa mnie praktycznie nie ciągnęło prawie nigdy -może jak było gorąco to przychodzila ochota na zimne piwko, a teeraz to yey ... wypiłabym zgrzewke piwa za jednym razem! :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Fausti86: Niekiedy tylko zamoczę usta w piwie mojego D. i powiem jedno nigdy za piwem jakoś bardzo nie przepadłam, a teraz jakbym mogła wypiłam bym całe jednym duszkiem :D Zakazany owoc smakuje najlepiej :devil:

Ostatnio jak wzięłam łyka piwa od mojego, to potem go błagałam o drugiego łyczka... Normalnie tak mi smakowało, że szok. Ale ja zawsze lubiłam piwo, więc to nic nowego, tylko nigdy nie miałam na nie AŻ TAK DUŻEJ ochoty.
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    flavia przez Ciebie poslalam męża po lody!!! tylko ja w postaci deserku sobie zjem:surprised:

ale mam sajgon w pracy, dobrze ze jutro ostatni dzien:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Wlaśnie oglądam Kości -odcinek o zwłokach znalezionych w największej czekoladzie świata :confused: fuj :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Doti, Fausti również ostatnio wzięłam łyka piwa i tak żałowałam, bo tak mi się chciało więcej, normalnie bym butelkę cała wytrąbiła na raz :wink: A w ogóle to też jestem z tych oczekujących spotkania z ukochanym, a muszę czekać do poniedziałku :cry: Zaprosił sobie kolegów na imprezę do chaty, bo jak to stwierdzili : "Stary, to nasze ostatnie chwile razem spędzone" :devil: Nie wiem , dlaczego go tak straszą :wink:
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Popołudniowe rozmowy ciężarnych - "zakazane promile" ;)
    A ja mam właśnie swojego wyśnionego, ogromniastego, waniliowego szejka z maca:boogie:
    Synowi też przyjemność najwyraźniej sprawiłam, bo mam istny taniec brzucha:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Ja zjadłam sernik z galaretką z biedronki -tylko nie wiem czemu oni wpychają do serników rodzynki :confused:
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Hanny: Popołudniowe rozmowy ciężarnych - "zakazane promile" ;)

Musimy zmienić temat z jedzeniowego na alkoholowy :)
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Spadam na tego szejka, bo oszaleję :devil: Pa dziewuchy !!!
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    doti_p: Musimy zmienić temat z jedzeniowego na alkoholowy :)

Już nie wiem co lepsze, bo i to i to się chce, ale jeść chociaż wolno;P

Penny kup mi jeszcze jednego, bo one jednak nie są taaaaaakie ogromniaste;P
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Hanny kupię :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    penny: Spadam na tego szejka, bo oszaleję Pa dziewuchy !!!

Smacznego :rolling:

Mi się zachciało kukurydzy i bobu :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    opowieści z Macowego zaplecza mnie przerażają, a sama pracowałam w garstronomi wiec wiem coś o tym ;)

co do alko to nie lubię... no ewentualnie likier Passoa+ sok pomarańczowy:heartsabove:
    piwa nigdy nie lubiłam, czasem potrafie pół desperadosa wypić ( wystarcza zeby sie upić, taką mam głowę)
    bardziej tęsknie za wstretnymi she mentol... papierosy- moje jedyne zło!
    mam dylemat, nie miałam problemów z rzuceniem w czasie ciąży, wiec może do tego nie wrócę- ale ja tak lubię palić, że może być cieżko.
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    flavia: mam dylemat, nie miałam problemów z rzuceniem w czasie ciąży, wiec może do tego nie wrócę- ale ja tak lubię palić, że może być cieżko.

mam to samo :confused: jak widze paczkę marlboro na stole to aż mnie czasem trzepie...
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    flavia wszędzie są opowieści. Za czasów studiów pracowałam w różnych restauracjach jako kelnerka, więc nie powinno się nigdzie jeść poza domem. W macu o tyle dobrze, że oni nie mogą sobie pozwolić na żadną epidemie;)

Ja paliłam tak z doskoku, ale też mam czasem ochotę;(
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    hey babeczki:)

Melduję, że dzidziuś ma 11cm i nie ma ,,jajek,, :)) tzn. do tej pory jeszcze nie urosły:) Jak w życiu sytuacja może się diametralnie zmienić jeszcze ale jak na razie czuje, że w brzuszku jest per Ona:)

Moja ciąża jest młodsza i poród wypada później czyli w moje imieniny 22 sierpnia:)

Alleluja!

Kakai pytałam gina o badanie TSH i Ft3 itd. i kazał brać tabletkę przed pobraniem krwi. Sprawdzamy działanie leku na organizm a bez leku to wiadomo, że poziom będzie nieznacznie wyższy lub niższy.
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    mi się często śni :smoking:

Odłożyłam fajki jak tylko zobaczyłam dwie kreseczki, teraz w ciąży dym mnie odrzuca strasznie... mam nadzieję, że po ciąży będzie podobnie:)
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    dziewczyny sa przeciez piwa bezalkoholowe!!! 0,00 % :)
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    tak nessie mi się czasem zdarza wypić bavarię i chyba dlatego nie mam takiego ciśnienia na piwo;)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    rumba dzieki za info:hugging::winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Fausti86: Kupiłam sobie mentosy owocowe i w pól godziny wpierdzieliłam całe,

Na początku ciąży tak miałam, że zjadałam całe od razu ! :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    bavari nigdy nie pilam.... mnie smakuje Moretti zero (jak dla mnie smak identyczny jak alkoholowego) :)
    ma 0,05 % .... czasami sobie pozwalam na pol szklaneczki :)
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    No właśnie ale chyba tylko Bavaria jest robiona zupełnie bez alkoholu (inne piwa bezalkoholowe są robione na bazie alkoholu i "czyszczone" z niego). Może nie jest identyczna jak piwo, ale cóż "jak się nie ma co się lubi" ;P
    --
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    dziewczyny a czy cos wiadomo co u mariamateria?? jakies wiesci nowe????
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    flavia: bardziej tęsknie za wstretnymi she mentol... papierosy- moje jedyne zło!

flavia matko... ja przed ciążą też paliłam... vouge menthol... na początku ciąży nie miałam problemu żeby odstawić a teraz jak mi się przedwczoraj przyśniło że palę... chyba za bardzo lubię palić żeby po karmieniu nie wrócić do tego chociaż na chwilę :))))
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    mnie nigdy do fajek nie ciaglo! Na kilometr czuje jak ktos pali.... bleeeee nie znosze tego zapachu... a razcej smrodu dymu!!!! :bigsmile::cool::cool::cool:
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    Jestem po wizycie u ginki i stwierdziła, że ani dzisiaj ani jutro to ja raczej nie urodzę :/, chyba, że po jej badaniu coś się rozkręci

Na USG wszystko jest OK, serduszko pracuje jak trzeba, wód ile trzeba, ponoć nie widać nic niepokojącego. Główka bardzo nisko ale jeszcze nie wpasowała się w kanał. Ginka stwierdziła, że małej nie jest jej jeszcze ciasno i ma sporo miejsca.

A dzisiejszym badaniem to byłam zszokowana bo wcześniej ginka prawie mnie nie dotykała i nic a nic nie czułam jak gmerała mi w środku a teraz to myślałam, że zejdę z bólu, co gorsze co chwila o coś pytała a ja ledwo odpowiadałam. Okazało się, że szyjka jest już miękka ale ma jeszcze dobry centymetr długości i zero rozwarcia, nadal zaczopowana. Dobrze, że mnie ostrzegła, że po badaniu mogę plamić bo plamię i już bym pewnie panikowała.

Poradziła żebym sobie teraz zaszalała, polatała po domu i porobiła porządki, teraz mi już pozwala ;) jak ja już wszystko poszykowałam ;) Dobrze, ze nie widziała jak szalałam przy remoncie z pędzlem, wałkiem i wiertarką i później przy szykowaniu pokoju dla małej bo wtedy to cały czas zalecała się oszczędzać a mnie energia roznosiła ;)

Chyba od jutra zacznę jakieś biegi po mieście uskuteczniać i co godziną po schodach góra-dół, w końcu będzie pożytek z mieszkania na 4 piętrze ;) Może coś ruszy.

Obecna waga 56 kilo (powiedziała, że idealnie przytyłam) jestem 13 kilo na plusie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Próbowałam raz wypić bavarie i prawie po niej zwymiotowałam... Dla mnie to nie smakowało w ogóle jak piwo :)
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    Julita obiecywalas, ze do terminu dociagniesz.... i pewnie dotrzymasz slowa!!!!!!!!
    Mam nadzieje, ze wroci moda na przeterminowane dzieci!:peace:
    --
    • CommentAuthorewelinda29
     permalink
    JULITA1610: Obecna waga 56 kilo (powiedziała, że idealnie przytyłam) jestem 13 kilo na plusie

o matko:shocked: to przed ciaza mialas 43??

czyli od jutra szalenstwa zeby malutka ruszyla w kanal i na ta strone brzuszka:)) trzymam kciuki :))

ja tez juz bym chciala zeby moj synus sie ruszyl bo cholernie mi juz ciezko:))a dzis to wybitnie:((
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    nikkitaa: Chyba od jutra zacznę jakieś biegi po mieście uskuteczniać

Jak ja się nie mogę doczekać tego momentu!!!
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Hanny czemu masz cytat Julity, a pokazuje, że jest mój? :shocked::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    nikkitaa sorki;) Nie mam pojęcia czemu (zaznaczyłam JULITY), ale już kiedyś widziałam, że tak się dzieje czasem na forum. Wybacz;P
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Spoko, po prostu zdziwiło mnie to :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Fausti86: Wiecie, co zaryzykuje i idę się zważyć

Ja juz prawie 7kg na + jestem :updown:
    --
    •  
      CommentAuthorJULITA1610
     permalink
    nessie: Julita obiecywalas, ze do terminu dociagniesz.... i pewnie dotrzymasz slowa!!!!!!!!

Dotrzymam :wink: Cały czas czułam, że nic się nie dzieje to i mogłam składać takie obietnice teraz też żadnych odczuć na zbliżający sie poród nie mam, z reszta nawet ginka niczego się nie dopatrzyła.

Dodatkowo ktoś musi godnie reprezentować marcówki. Jakoś wszystkie szybko z listy uciekają :wink:, żadna miejsca na dłużej nie chce zagrzać.
    Jutro wypisuje się Illian, ciekawe jeszcze jak postępy u Marimateri i raptem zostaję ja i Katarzynah i jeszcze przecież II połowa miesiąca przed nami :wink:

ewelinda29: o matko to przed ciaza mialas 43??

ale mam tylko 158 cm, więc wysoka nie jestem :wink: mam ambitne plany zostawić sobie kilka kilo z ciąży na stałe :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Fausti86: Będę, jak słonica wyglądać

Oj tam oj tam po porodzie zrzucisz :D Ja nie potrafie odmawiać sobie jedzenia :D Ale dziwnie się czuje, nigdy w życiu nie ważyłam więcej niż 54kg, a teraz już prawie 58kg o.O
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    nikkitaa ja przed ciążą nigdy 50kg nie ważyłam, a tu zaraz 60 będę ważyć:crazy: (aktualnie 57!), ale też mam taki plan jak JULITA, żeby co nie co zostało (najchętniej w pupie;P)
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Jak tak dalej pójdzie to zatrzymam się na 65kg :bigsmile: Chociaż mam nadzeje, że więcej niż 12kg nie przytyje :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Nadzieje to tu każda jak przychodziła na ten wątek takie miała;) Ja miałam nie przekroczyć 10 kg na plus;) I tyle z tego było;P Piszę to wcinając paczkę piegusków..eh;P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.