Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale odbiję to sobie za rok;) Jak tylko następna zajdzie w ciążę;)
Ale najbardziej niecierpie, jak po alkoholu chrapie... to jest sajgon... W ogole nie mogę zasnąć, najczęściej ide do salonu na kanape spać bo żadne szturchanie, kopanie, wołanie nie działa -nawet jak przytykalam mu na chwile nos (podobno działa) to po 2 sekundach od nowa cały pokoj wypełnia jego chrapanie
Oczywiście wyznania miłości są wtedy co 5 sekund
Ubaw mam po pachy :)

I tak już się nie mogę doczekać jego przyjazdu i nawet może iść się "narąbać";) I pojadę po niego i z przyjemnością "zwłoki" zawiozę do domu;)
Nawet się nie będę wściekać o nieprzespaną noc
Najwyżej jak wytrzeźwieje, to mi zrobi masaż plecków bo od wczoraj bolą coraz bardziej
Mi się wydaje, że nam po takiej abstynencji (ciąża + karmienie) wystarczy jedno piwo do upicia wersja oszczędna :D
Chociaż ja prawie nigdy nie byłam w stanie się upić, musiałam mieć gorszy dzień albo pusty żołądek i naprawde dużo, dużo alkoholu ... Zazwyczaj i tak byłam jedną z tych najtrzeźwiejszych w towarzystwie
Może po ciąży i karmieniu to się zmieni 
Niekiedy tylko zamoczę usta w piwie mojego D. i powiem jedno nigdy za piwem jakoś bardzo nie przepadłam, a teraz jakbym mogła wypiłam bym całe jednym duszkiem :D Zakazany owoc smakuje najlepiej
A w ogóle to też jestem z tych oczekujących spotkania z ukochanym, a muszę czekać do poniedziałku
Zaprosił sobie kolegów na imprezę do chaty, bo jak to stwierdzili : "Stary, to nasze ostatnie chwile razem spędzone"
Nie wiem , dlaczego go tak straszą 

Popołudniowe rozmowy ciężarnych - "zakazane promile" ;)
Pa dziewuchy !!!

bardziej tęsknie za wstretnymi she mentol... papierosy- moje jedyne zło!
Obecna waga 56 kilo (powiedziała, że idealnie przytyłam) jestem 13 kilo na plusie
to przed ciaza mialas 43??Julita obiecywalas, ze do terminu dociagniesz.... i pewnie dotrzymasz slowa!!!!!!!!
Cały czas czułam, że nic się nie dzieje to i mogłam składać takie obietnice teraz też żadnych odczuć na zbliżający sie poród nie mam, z reszta nawet ginka niczego się nie dopatrzyła.
, żadna miejsca na dłużej nie chce zagrzać. 
o matko to przed ciaza mialas 43??
mam ambitne plany zostawić sobie kilka kilo z ciąży na stałe