Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale też mam taki plan jak JULITA, żeby co nie co zostało (najchętniej w pupie;P)
Obecna waga 56 kilo (powiedziała, że idealnie przytyłam) jestem 13 kilo na plusie
DotrzymamCały czas czułam, że nic się nie dzieje to i mogłam składać takie obietnice teraz też żadnych odczuć na zbliżający sie poród nie mam, z reszta nawet ginka niczego się nie dopatrzyła.

Ale dziwnie się czuje, nigdy w życiu nie ważyłam więcej niż 54kg, a teraz już prawie 58kg o.O
że na razie kg nie idą w dupsko i biodra

Przebiegnę ze 100 metrów i padam na twarz, a za to na rolkach mogę przejechać 30 km bez nawet chwili odpoczynku... Rolki też na pewno założę na nogi ale najpierw popracować chcę na sprzęcie w domu, a potem gdy już się ciut ujędrnię tu i ówdzie to zakładam rolki.
A planuję je założyć już 24 czerwca bo zapisałam się na Skate-Maraton.

jakbym kij mi w d... ktos wsadzil i taka kaczucha ze mnie. Przezyc nie moge ze tej zimy na lyzwach jezdzic nie moglam, a lata juz sie nie moge doczekac wlasnie przez rolki tylko gdzie ja tu bede jezdzic;P
Ja też jestem dziś po wizycie u gina i wody w normie, serduszko pracuje ładnie a i na poród też się u mnie nie zanosi. Są tylko skurcze przepowiadające, które wykazało ktg ale ja ich w ogóle nie czułam. Ponadto szyjka 4cm, czop siedzi więc ja to posiedzę chyba dłużej w pierwszej piątce...
startowałam z 54 ...

i w cale nie jestem wysoka...

a tak na prawdę są w życiu gorsze rzeczy niż przytycie w ciąży więcej niż 10-12kg.....ja się ze swoimi też dobrze nie czuję, jest mi mega ciężko, do tego mam 2,5 letnie dziecko które się chce ze mną bawić i nie rozumie, że nie zawsze mama ma siłe.....idę bo się zdenerwowałam
Są tylko skurcze przepowiadające, które wykazało ktg ale ja ich w ogóle nie czułam.
a gin w szpitalu zaraz po KTG to jednak powiedział, że nie miałam szans go poczuć 
kurde nie wyglądasz na te 66kg przecież ty szczupak jesteś.

z tymi skurczami na KTG to chyba w ogóle jakaś dziwna sprawa bo ja nie czułam nawet tych na poziomie 80-100

qrde dziewczyny czy ja jestem jedyna ktore je czuje???
W dodatku sa zgodnie z maszyna????
Wiesz jak to jest w Polsce...;P Może jakiś pan zdzisio elektryk podpierdzielił kabelki od czucia i tyle;P