Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moje to takie mega nabrzmiałe były tylko na początku, jak brałam duphaston, potem ustąpiło i są jędrne, ale nie twarde :) Aaaa i jeszcze jak miałam wyciek siary, to też były takie twarde i szczypiące. A poza tym cisza i spokój i można nimi oczy cieszyć :) Czy piersi na tym etapie nie powinny być jeszcze większe czy mogą zmaleć by potem urosnąć?? Macie jakieś doświadczenia w tym względzie??
i wlasnie powiedzial, ze jesli jestem pewna, ze przechodzilam ospe jako dziecko to wszystko powinno byc ok
a ja posprzatalam caly domek:)) umylam i odkurzylam samochod:)) pozamiatalam polbruk:))) skurcze sa bolesne ale co godzine heh wiec nie wiem czy moj syn sie zdecyduje na cos:))
--
zdjęcie wklejone do wieczora :)
nie mogę się ogarnąć słaba chyba jeszcze jestem pospałam troche :)
ulazilam sie, brzuch boli w dole, spina sie i puszcza,
mnie sie tez brzuch spina i puszcza ale nic mnie nie boli
Dzięki dziewczyny, mały sam zasnął w łóżeczku, towarzyszy mu maskotka z biciem serca:)
mam nawał pokarmu cycki robią się twarde, z jednej piersi odciągam nawet 60ml to chyba dużo - cyce jak donice mam będę musiała w namioty zainwestować :)
Gienia a jak ty się czujesz po CC?
Gienia - pamiętaj, żeby nie odciągać cyców do zera bo to tylko spotęguje nawał.
teraz się chyba skusze
gienka, oby wszystko szybko się zagoiło, byś już nie odczuwała żadnych uciążliwości :)
aa dziewczyny, w szpitalu wyszły mi wyniki kiepskie podawali mi żelazo, ale na wypisie nie ma że mam dalej brać, myślicie że powinnam jakies kupic?
my mamy osiołka z tym że kupiliśmy za 99zł myślę, że wart ceny:)
dobrze wiedzieć, dzięki...
napisałam tak na wszelki wypadek, myślałam, że już to przerabiałaś przy pierwszym. Generalnie używaj laktatora jak najmniej jak masz nawał !!!!