Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Julita przez Twoj suwaczek zastanawiam sie czy mnie cos ominelo

Mozecie cos polecic w takim razie na poczatek do smarowania?

to ustawia mnie nie na ostatnim przeczytanym poście (jak było do tej pory) tylko na początku strony (na górze) i ciągle szukam nowych postów
Nie wiem czy to chwilowe, czy tak juz będzie ale trochę mnie to irytuje jak za każdym razem muszę schodzić do końca wpisów.

Choć każda doswiadczona mówi mi żebym się tak nie spieszyła, bo jescze bede miała dosyć! To ja juz chcę takie dosyć! 

http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx

a pękały Wam Dziewczyny naczynka na brzuchu? bo ja mam wrażenie że mi pękają.
Ale takie mam geny, mama była cała pocharatana po mnie
Warto podpytać w tym temacie rodzicielkę.
Nie denerwujcie mnie - bo ja jeszcze ruchów nie czuje
O taki:http://www.babyjogger.com/city_select_lp.aspx
a pękały Wam Dziewczyny naczynka na brzuchu? bo ja mam wrażenie że mi pękają.
a upolowalas uzywany czy wkoncu kupilas nowy????

celulit straszny mi sie zrobił

. Madziuk u mnie dopiero przeszły te kłucia , wiec sie nie martw większość je przechodzi.
tylko przyjmę co dostanę 
aaa zmylila mnie ta strona :) ... No to gratuluje udanego zakupu!!!!!!
sliwson no to gratulacje i obie mamy co swietowac...ja wygralam aukcje tego lozeczka :)))

Do ksiązek dla cieżarówek też jakos zmusić sie nie mogę, wiedze czerpię głównie od Was i od lekarza
. Ja też wolę podglądać na forum
Ale ja jeszcze na razie nie rozgladam sie za niczym, nic nie kupuję, bo jeszcze wcześnie, aż czasem sobie myślę, ze może ja jakaś wyrodna jestem ? Do ksiązek dla cieżarówek też jakos zmusić sie nie mogę, wiedze czerpię głównie od Was i od lekarza
Pojutrze mam wizyte u gina to dowiem sie jakie wyniki ;)
Ostatnio miałam na pół ręki -wyglądałam, jakbym ćpała czy coś 
) i najbardziej zafascynowaly mnie w sumie dwa sklepy, dlatego wiem, że tam wróce -Smyk Mega Store (jest naprawde ogromny
) i wielki zoologiczny !
Upatrzyliśmy ogromną klatkę dla fretki -nawet dwie się w niej spokojnie zmieszczą
Jak kupimy klatke to czeka mnie przekonywanie Wojtka do kupna drugiej fretki, żeby ta miała towarzystwo, jak już nie będę miała tyle siły i czasu żeby się z nią bawić 
To jeszcze tylko dodam że alienik stał się nieco bardziej aktywny i odkryłam, że jego pora na harce to mniej więcej 4 rano ... Dlatego w dzień śpi i nie jest tak bardzo aktywny. Ale jak na badaniach przyłożyłam słuchawkę do brzuszka i puściłam radio to zaczął tańczyć