Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny wazne pytanie:
czy w druku zwilnienia ZUS ZLA macie wpisany swoj numer NIP??
Ja mam tylko NIP zakladu pracy, nie wiem czy musi byc tez moj czy sam PESEL wystacza
Julita, niestety nawet dotykanie zaatakowanej połowy twarzy powoduje ból. Ja zazwyczaj mam problemy z jedzeniem ( ruszaniem szczęką) i czesaniem włosów! Pozostaje mi tylko liczyć na to, że szybko odpuści - czasami przechodzi po 1-2 dniach.
jestem kosmetyczką i niestety ciąża jest ogólnym przeciwwskazaniem do stosowania
zagiegu woskowania a tym samym stosowania masy cukrowej ( obie te metody usuwają włoski wraz z cebulkami).
ja, jak ta durna jeszcze do niedawna woskowałam się sama,łącznie z bikini. ale nie warto ryzykowac.poza tym
rzeczywiście rosnący brzuszek jest barierą nie do przeszkodzenia.powoli,widocznośc terenów poniżej pępka
zbliża się do 0.
kremy depilujące są natomiast szkodliwą dla ciąży chemią. pozostaje więc stara, dobra maszynka.
trzeba jakoś przetrzymac ten okres. trudno...
ktora teraz mnie zastepuje w narzekaniu?
ktora teraz mnie zastepuje w narzekaniu?
ale co się takiego dzieje z forum poza tym, że po dłuższej bezczynności trzeba się zalogować ?
Ja jak otwieram ten temat to nie mam żadnych wpisów. Musze się cofnąć o stronę, potem znów wrócić na najświeższą stronę i dopiero mam wpisy. Czasami mi się otwiera od razu bieżąca strona ale nie wyskakuje mi od momentu ostatnio dodanych postów tylko od samej góry więc muszę szukać, gdzie ostatnio skończyłam czytać...
nie bardzo rozumiem dlaczego wosk i pasta cukrowa jest przeciwskazana w ciąży no chyba że chodzi o przegrzanie organizmu ale chyba bez przesady...