Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I kupiłam truskawki , takie krzaki wysokie , nawet nie wiedziałam ze taka odmiana istnieje
Ziółka za to mam już wysiane do doniczek, potem je porozsadzam i będę rwać garściami jak tylko podrosną. Już nie mogę się doczekać 

Kurcze a ja myślałam że już w piątek sie dowiem jaka płec dziecka .. za wcześnie ?
Laseczki, czy puszczacie muzyke Waszym Dziedziaczkom w brzuszku?
Sporo się o tym mówi, a ja tak naprawde nie wiem jak to powinno wygladać
Laseczki, czy puszczacie muzyke Waszym Dziedziaczkom w brzuszku?
Ostatnio słuchałyśmy Boba Marleya "Bad Boys" 

do tej pory to czułam takie przelewanie i ruchy - ale jestem prawie pewna, ze to jelita, które ostatnio przystapiły do jakiegoś ataku w moim brzuchu i cały czas cos sie z nimi dzieje.

Nie chce zepsuć ich -wie któraś co z nimi zrobic jak sie je zamówi? Do jakiej ziemi to wsadzić? Takiej zwykłej kwiatkowej? Czy doniczka ma byc bardzo wysoka? Myślałam o tej http://allegro.pl/pnaca-truskawka-nowosc-do-150-cm-wysoka-i2216839219.html aukcji :D I sama nie wiem jak oni to przysyłają -czy takie nasionka, czy w doniczce już czy jak
no i nie nastawiaj się, że jak już poczujesz to będziesz czuła je regularnie - maluch ma jeszcze sporo miejsca i pewnie będą dni, że puknie do ciebie wyraźnie raz czy dwa albo i wcale.....każda ciąża inna, każe dziecko inne