Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od soboty brzuch twardnieje cały czas i to boleśnie, dzisiaj gin nie pozostawił mi złudzeń - w kombinacji ze skróconą szyjką może by źle... Co za beznadzieja...
A ja niestety od jutra na patologii ciąży
,
[/url]
A truskawki sadzi się w normalną ziemię ogrodniczą można ją zmieszać troszkę z torfem, bo lubią lekko kwaśną ziemię i tyle, no i nie zapomnieć podlewać

Nie wiem jak ja bym uleżała, jak ja nie moge spać dłużej niż do 9 i sie budze i szalu dostaje jak mam leżeć non stop w łóżku. Szukam byle jakiego zajęcia, chociażby mycie podłogi po raz setny i odkurzanie bo jeden okruszek się pojawił -żeby tylko po prostu nie siedzieć na tylku
A potem narzekam, że wszystko mnie boli

a jak to będzie w praktyce to się okaże

witam ''wiosennie'' kolejna noc do dupy, obudzilam sie co prawda dopiero o 5.40 ale spac poszlam o 2 wiec szalu nie ma... Potem spac nie moglam i kkolo 7 przysnelam.
A zapowiada się, że z tydzień na pewno, może dłużej...

. To byłby dla mnie luksus...Właśnie znalazłam przepis na ciasto kokosowe (typu rafaello) z białą czekoladą i truskawkami <3 Już wiem co zrobie na weekend

To ja już nie wiem jak z tym budzeniem, jedni budzą, inni nie i jest też ok...

plecy mi zaraz odpadną...

Zawsze jak jedzie to jakiegos dola lapie,ehh
ech corbraczku, wiem co czujesz... ja ostatnio na wyjazd mojego Przemka miałam takiego doła, że płakałam 2 dni :( pierwszy raz chyba tak odczuwałam Jego wyjazd...

Jej kurcze nie wiem jak Wy sobie dajecie dziewczyny rade... Ja szału dostaje jak Wojtek wyjeżdża zaledwie na niecałe 5 dni bo w piątek wieczorem już jest i zostaje do nocy z nd/pon do 3 w nocy...--
no łatwo nie jest... wkurza mnie to bardzo. Przemek może za rok zjedzie... przynajmniej chciałabym bardzo i będę nalegać. Wolę mniejsze pieniążki ale mieć Go przy sobie. A mieszkanko mamy swoje :)
.
[/url