Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
codziennie byly tel, smsy i konferencje skype..
Czy twardy brzuch to taki mega twardy?
też tak czasami mam że wydaje mi się, że jest twardy, naciągnięty, szczególnie na dole. Pytałam ginekologa i mówił, że wcale nie jest taki twardy
Dziewczyny kiedy odstawiacie magnez? Bo pod koniec ciazy to juz nie ma co brac, zeby skurczow nie bylo tylko nie wiem do kiedy sie bierze! Gdzies do konca 37 tc nie?
dziewczyny mam problem strasznie mnie obsypało na twarzy ( szczególnie w okolicy ust, trochę na dekolcie) znacie jakieś kremy lub maści bezpieczne i przede wszystkim skuteczne w ciąży?
Dziewczyny kiedy odstawiacie magnez? Bo pod koniec ciazy to juz nie ma co brac, zeby skurczow nie bylo tylko nie wiem do kiedy sie bierze! Gdzies do konca 37 tc nie?
a czy twardnienie brzucha jest bolesne ???
Dziewczyny niepokoi mnie temat toksoplazmozy. W pierwszej ciąży miałam igg i igm ujemne czyli nie choruję i nei chorowałam. Teraz mam iig dodatni 356,8 igm ujemy czyli nie choruję, ale chorowałam Tylko pytanie… kiedy? A jeśli niedawno? Jeśłi w ciąży? Lekarka nie zwróciła uwagi na to, a ja jej nie zapytałam. Na necie napisali, że igg>300 a mam 356,8 może swiadczyć o zakażeniu przebytym niedawno lub będącym w toku. A jeśłi nawet byłam chora niedawno to co teraz?!
pojechala do szpitala i okazalo się że jest w ciaży w 12 tc!
ale nie prowadzę ciąży u tego samego lekarza, tam byłam jednorazowo i też się zastanawiam co z becikowym...
Jak masz jakiś dokument z tamtej wizyty to nie będzie problemu.
A mała dzidzia też się chyba ma dobrze, bo kopie, czka i w ogóle pełen zestaw :)
Jak to można odróżnić, która dzidzia kopie? :D
doti_p to jak obie zaczynają harcować to masz niezłe wstrząsy pewnie
Aż czasami zwijam się z bólu jak mnie obie dzidzie po przeponie tłuką.
I jeszcze mam pytanie ... po jakim czasie można z dzieckiem wychodzić na spacery? Słyszałam, że po 1 miesiącu...
jak ja się urodziłam [w kwietniu 83] to było ponoć tak mega gorąco, że ze szpitala mnie rodzice w wózku wieźli do domu