Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja się melduje ... choć tak zmęczona jak diabli :( nie wiem co się zemną dzieje jestem bezsilna, ciagle zmęczona do d...y to
Madzinka, Kakai jak ten czas w ciąży się kurczy, tak szybko uciekają te tygodnie
A ja już jestem na oddziale Fenoterol i Isoptin na dzień dobry, czekam na wyniki posiewów i będą majstrować przy szyjce. Ponoć wygląda to bardzo źle, ale szczegółów się na razie nie dowiedziałam
mam jeszcze pytanie -czy jak szyjka się skraca to można uprawiać sex?
ale Asmag Forte nie jest na poprawę wynikó krwi - to jest magnez !!!!
zaczniesz więcej leżeć to i możliwe że się wydłuży z powrotem
Wlasnie chodzi o to, że ja leże od poniedzialku do piatku non stop praktycznie tylko w weekend jestem na nogach a i tak się skraca
Generalnie u mnie wyszło pierw leukocytów 4-5, po tygodniu było już ich 15-20 wpw dostałam antybiotyk +furaginum, po 2 tyg. było ich 30-40wpw posiew moczu nie wykazał żadnej bakterii, ale w czasie badania szyjki okazało sie że mam mnóstwo śluzu który oblepił szyjke (nie wydobywał sie ze mnie dlatego odczuwałam suchość), spowodowało to powstanie stanu zapalnego i skrócenie szyjki. teraz mam globulki dopochwowe przez 20dni brać zrobic kontrolny mocz.
Mi ginka powiedziała że dobrze że to nie jakas bakteria w moczubo mogłaby byc niebezpieczna dla dziecka.
. Posiew moczu wyszedł mi ujemny, nie wyhodowano mi żadnych drobnoustrojów chorobotwórczych :)
Nie za wolno rośnie? Czy któraś z Was wie jaki powinien być na tym etapie DZIENNY przyrost wagi płodu?? Wiem, że w 27 tygodniu waga powinna wzrosnąć do 1000 g. Nie dobijemy do niej rosnąc 2 g dziennie. Mam nadzieję, że to sprawa indywidualna, jednego dnia 2, drugiego 12 g. Inaczej zaczne panikować, że wolniej rośniemy przez leukocyty i bakterie.
Mnie ginka powiedziała, że jeśli posiew jest ujemny to bakterie prawdopodobnie są w pochwie... Oby...