Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi gin. powiedział, że jeśli ma się urozmaiconą dietę i je się "wszystko" nabiał, owoce, mięso itd... to dodatkowe sztuczne mikroelementy nie są potrzebne... i lepiej jeść owoce, warzywa i pić mleko
A mam jeszcze pytanie -czy przy porodzie SN rodzinnym partner może mieć wgląd na krocze czy tylko na górne partie ciała?
Kurde maz moj wlasnie do pracy wyruszyl i wraca po 8-9 tyg Zawsze tak mam,ze po jego wyjezdzie nie moge sobie miejsca znalezc
A mam jeszcze pytanie -czy przy porodzie SN rodzinnym partner może mieć wgląd na krocze czy tylko na górne partie ciała?
Eh dlatego ja własnie na te 4 dni w tygodniu jade do rodziców, bo ta pustka w mieszkaniu, cisza po prostu mnie dobija ... Nie mogę wytrzymac bo nic tylko ryczeć mi sie chce
Sliwson a nie wiesz może, czy można to nagrać?
Tak ;D Bo w sumie ja bede zajeta parciem itd wiec w sumie fajnie byloby to ogladnac na spokojnie później i widziec jak głowka wychodzi :)
A po jakim czasie biorą dzidzie z brzucha do kąpieli itd ?
Jeśli chodzi o ruchy to spokojnie. Jeśli czujesz jak maluszek się porusza i wypina- jest ok:) To że czujesz ruchy w dole brzucha może świadczyć o ułożeniu malca. Może ma tam nóżki póki co. W każdym razie nie martw się bo nie ma czym!
Moje dziecko dzis probuje chyba mi pepkiem wyjsc kurcze sama juz nie wiem, gdzie Ona nogi ma, a gdzie glowe, ale nadal czuje ja wysoko, wiec pewnie koziolka nie fikla i siedzi tylkie do wyjscia
troche dziwnie bo na początku ciazy miałam glukozę 97(norma do 105), ale zobaczymy jak bedzie teraz
Mój mąż podtrzymywał moją nogę więc widział wszystko... :P
I jeszcze mam pytanko o maluszka. Ruchy czuję, ale dość rzadko i nie są jakieś superintensywne, a czytam tu o kopniakach i kurde nie wiem, czy to tak powinno wyglądać. Czasami zdarza się, że mały się wypina, jakby się przeciągał, ale mam wrażenie że on jakoś siedzi nisko w tym brzuchu moim. Rzadko czuję go z boku, czy gdzieś w okolicach pępka i trochę się oczywiście zamartwiam. Czy to normalne? Wiem, może idiotyczne pytanie, ale nie mam wcześniejszych doświadczeń.
ja witam w skonczonym 36 tc