Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
te hormony to jakaś masakra dawno mnie tak już nie wzięło.
dziewczyny, macie jakiś sposób na uczulenie/wysypkę na twarzy...? :/ można w ciąży łykać wapno..?
Ciasto tak jak najbardziej wapno mozesz pić:)ja tak miałam ale na początku ciązy ok6tc wapno pomogło
czemu nie mogą kurde normalnej pracy mieć,tylko muszą jeździć po świecie :(--
Hanny jest w szpitalu :(
A nic nie odpisuje? Masz z nia kontakt moze?
Tyle co pisze pod swoim wykresem miała szyjkę 2 cm i rozwarcie na 1 cm, dostaje fenoterol, dostała sterydy na płucka dla Kubusia i miała skurcze dochodzące do 120 więc jest w szpitalu ale czy ją wypuszczą nie wiadomo pisze z komórki więc pewnie dlatego nie zagląda na forum
Ciekawe, czy to coś pomaga? ;p
To ja proszę o poradę: chyba zdecydowałam się na szpital, jest on blisko 6 km, ale nie pracuję tam mój gin. -jego szpital oddalony o 60 km... Myślicie, że warto się przejść na wizytę do poradni do ginki, która pracuje akurat na oddziale w tym szpitalu, w którym chcę rodzić? (Wizyta w ramach NFZ, czyli za darmo)?
Myślicie, że warto się przejść na wizytę do poradni do ginki, która pracuje akurat na oddziale w tym szpitalu, w którym chcę rodzić? (Wizyta w ramach NFZ, czyli za darmo)?
Melduję się... Decyzja już zapadła, dzisiaj założą mi szew. Nie ma na co czekać, bo pojawiło się minimalne rozwarcie. Na szczęście leki są skuteczne, chociaż czuję się po nich fatalnie. Byle to mieć za sobą...