Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hmm, czasem też uciekają ostatnie posty i można "tego z ooo" już nie zauważyć i zdziwić się, że któraś z nas już urodziła i taka informacja przejdzie bez echa :) można spróbować :)
Właśnie przeczytala opinie o szpitalu w którym zamierzam rodzić i sie załamałam, są niektóre dobre ale są i takie że pielęgniarki okrutne i bezczelne wraz z lekarzami
Sliwson popieram Twoj pomysl... jesli ktos pisze komentarz mozna dodac, ze gratuluje... ale samo slowo "gratulacje" bez komentarza mozna by bylo zastapic "oooo" tak samo jak wklejanie listy 2razy na tej samej stronie... mozna poprosic o zmiane osoby ktora juz ja wkleila...
Bylo by bardziej przejrzyscie :)
nikkitaa dzięki staram się ale mam wrażenie że w ciąży dopada mnie stan ciamajdy, ciągle się potykam, w poprzedniej miałam tak samo
Egzamin praktyczny zdany bez błednie :)
Ja uważam że lepiej jest popytac swoich koleżanek, znajomych które znasz osobiście i które tam rodziły,
A wie ktoś co z Cherry Lady?
także trzymajcie za dziewczyny kciuki !
dziewczyny ratunku... :( ja jakaś głupia jestem :( albo ciąża mi coś niedobrego z mózgiem robi :/ Mam doła, bo ja tu w ciąży, tyję, zmieniam się a mój Przemek wziął się za swoją sylwetkę... :( Zaczął brać jakieś odżywki na masę itd :( mógłby z sobą nie robić nic, dopóki nie urodzę :((( Zaczynam fiksować? Czy już doszczętnie sfiksowałam? :(--
Tylko że ta jedna osoba nie zawsze jest obecna, a jak ktoś coś napisze żeby zmienić to ta osoba będzie musiała przekopywać się przez stosy postów, szukając czy aby ktoś czegoś nie chciał zmienić takie moje zdanie
Cherry w szpitalu od dwóch dni
My już mamy nasze 6 kciuków zaciśnięte :) Ładnie ważą dziewczyny, oby jeszcze trochę podrosły!!! a dziewczynki wczoraj wg USG ważyły 1840 gr oraz 2058 gr