Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mojej koleżance w 31tc odkleiło się łożysko, przewróciła się na schodach - synek super się rozwija !!! fakt, że był maleńki jak się urodził, ją wypisali ze szpitala a on tam jeszcze długo był, ale mama była dzielna, woziła do niego odciągnięte mleczko i non stop była przy nim
Cobraczek mam wrażenie, że to zależy od szpitala moja koleżanka mama tego wczesniaczka z 27 tc póki był na OIOMie neonatologicznym mogła go odwiedzać w określone godziny ale jak przenieśli go na neonatologię do normalnego łóżeczka takiego podgrzewanego bez całej tej aparatury mogła z nim być całą dobę
Skoro na oddzialach dzieciecych rodzice moga byc z dziecmi to czemu tego nie ma na neonatologii?,przeciez dziecko,ktoro jest przy mamie czuje sie bezpieczniej a co za tym idzie staje sie silniejsze....Przynajmniej ja tak uwazam...
Znam wcześniaka z 27 tc który super się rozwija etc ale wiadomo, że im dłużej w brzuszku tym lepiej
poniewaz lekaze na tym odziale walcza o zycie wczesniakow! Jakby kazda matka chciala byc ze swoim dzieckiem bylo by straszne zamieszanie...
tak, tak tutaj mówię o "standardowej" opiece.
nie wpuszcza się odwiedzających na oddział położniczy.
A mi się chce rzodkiewki ze śmietanką
A mi się chce rzodkiewki ze śmietanką
Chyba mi brzuszek rośnie, bo mi go tak "ciągnie" jakby miał wybuchnąć (ale nie twardnieje)