Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

...ja z moja Laura lezalam 2 tygodnie na patologii ciazy i tyle co tam zobaczylam wystarczylo zeby odkladac w nieskonczonosc decyzje o drugim dziecku... na szczescie juz zapomnilam i czekam na druga dzidzie..
Dziewczyny mam pytanie od jakichś 2godz. dziecko mi strasznie świdruje bardzo nisko brzucha aż czasem mnie boli czy mozliw ejest że układa sie w ten kanał rodny???? co myślicie?? na ost. wizycie była juz bardzo nisko główką w dół.
, ledwo chodzę. Można na to coś poradzić, oprócz suplementacji magnezu?
[/url
No i dzwoniłam do położnej,którą chce mieć przy swoim porodzie, mamy się spotkać pod koniec maja i podpisać umowę, miło mi się z nią rozmawiało i jakaś spokojniejsza jestem- nie żebym była jakaś niespokojna do tej pory:). zapytałam się jej czy nie za wcześnie dzwonię, a ona mówi że i wrześniówki i październikówki dzwonią więc mnie trochę zszokowała.

. Wczoraj mnie w nocy męczyła taka zgaga, że myślałam, że nie usnę.. Życzę miłego dnia dziewuchy 

Az sie chce wstawac z rana 
Kurcze chyba na polowkowe nie dostane sie do mojego gina
Bede musiala jakos inaczej to zalatwic tak czy inaczej przed swietami pojde na wizyte zeby spokojne te swieta byly...
Wystarczy zaznaczyc najpierw myszka a potem wcisnac b jest w pasku narzedzi nad wpisywana trescia
oj Kochana, ważne, że wszystkie widniejemy, wytłuszczenie nie jest aż tak istotne ;)
:)

Teraz się boję, że jak mały się urodzi to będzie się we wszystko wtrącać i "wiedzieć lepiej". Poradźcie coś, nie chcę jej urazić, ale też nie chcę i na pewno nie pozwolę żeby mi wlazła na głowę

Mam mały problem. Wczoraj przez 1,5h kłóciłam się z moją mamą przez telefon.
ja mam nadzieję, że problemy u nas się zakończyły.