Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak 100 razy mówię, żeby mi dziecka nie całowała a ona dalej to robi i daje sobie wkładać do ryja Ninki rączki [które potem ona namiętnie ssie] to sory winetu
Nie uciekl Ci bo nic nie pisala....
"Moja aktywność w 50 dni: 0 cykli, 34 komentarzy. Ostatnia wizyta wczoraj. Mój ostatni cykl się skończył"
Oj już nie pękaj, widziałam te szufladki z ciuszkami Jakby to nawet miało być za 2 tygodnie, to i tak jesteście bardzo ogarnięci Tak naprawdę to zostało jeszcze TYLKO KILKA pierdółek... Dasz radę!!! bo dla Małej mamy tylko kołyskę ...
Wiadomosc od Hanny
melduje się znowu ze skurczami powyżej 100, regularnymi:( najdziwniejsze jest to, że już mnie one nie bolą, tylko oddechu brak. To już chyba długo nie potrwa:( i nawet lekarze nie wiedzą czemu mój organizm nie reaguje na leki :(
Kakai zajmiesz się praniem i prasowaniem ciuszków maluszka to zobaczysz, że to tak szybko nie idzie a na SR się nie wybierasz ?? też bym zajęcie miała. Ja po świętach chcę
na SR nie wiem czy isc, bo przychodzi do mnie połozna co 2 tygodnie i opowiada
wiesz - tu nie chodzi tylko o opowiadania położnej....mi się podobały przede wszystkim właśnie ćwiczenia i fakt, że spotykałam się z innymi ludzmi, a nie tylko z mężem czy rodzicami. No i przez 4 tygodnie miałam takie stałe punkty, że dwa razy w tygodniu idziemy na SR i przez to czas szybciej leciał.
ja jestem na L4 od tygodnia, obawiam sie, że teraz będzie mi sie dłuzyc
Nessie, ja tez mialam czesto robione KTG ale mnie tak to badanie stresowalo, ze nawet nie chcialam patrzec co sie tam na ekranie/zapisie dzieje...
No to po sniadaniu czas na 'zwis nad kibelkiem'... Juz nie chce!!
a boli Cie cos???? Masz teraz jakies skurcze???
ej a gdzie jest nasza liderka
Do tego zwis nad kibelkiem i mega wymioty;(