Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No tez tak mysle, ze skoro teraz tak boli, to co będzie jak mały będzie wazył 3kg
Potem stwierdził, że by się cieszył gdyby były bliźniaki, ale w pierwszej chwili pomyślał "jak my damy sobie radę z dwójką maluchów".

Też jakiś czas temu martwiłam się, że ruchy malucha się uspokoiły, prawie ich nie czułam i trwało to jakieś 3 tygodnie. Aż jakoś ostatnio chyba od tygodnia czuje je znów wyraźnie i jeszcze częściej niż wcześniej
Cobraczek bardzo prawdopodobne, że właśnie przez łożysko na ścianie przedniej te ruchy są przytłumione. Przynajmniej u mnie tak było. Pierwsze ruchy odczyłam w 16 tygodniu, potem nieregularnie i tak do 20 tyg raz mniej raz więcej, nie martw sie na zapas, wszytsko będzie ok. Może dzidziuś jest ułożony plecami do Twojego brzucha i kopie "do środka", tez tak może być. No i zawsze maluszek moze mieć bardziej leniwy dzień

Takie gorąco w gardle mam, mała się wierci, kopie wysoko, serducho mi przez chwile tak zapierdzielało, że myślałam, że zaraz wyskoczy, fala gorąca, w kroczu też gorąco -jej
I takie uczucie pulchności między nogami mam i w ogóle tam w środku. A tez jakos ostatnio zauważyłam, że tak jakby mi wzgórek łonowy zrobił się gruby, pulchny, spuchnięty 

Czasem mi szkoda, że nie może poczuć tego to ja czuję od środka