Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kuleczka - ja też mam połówkowe 11 kwietnia ;-))A ciała ketonowe w moczu to nic strasznego - jest to (między innymi) "produkt uboczny" rozkładu tkanki tłuszczowej - ja mam zawsze jak jestem na diecie niskowęglowodanowej ;-)
Jej dopadł mnie ogromny stres przed jutrzejszym egzaminem na prawko.
Nikitta a czy ty czasem nie powinnaś leżeć?
mountain dew
Fakt, jak na bliźnięta, to bardzo ładnie rosną. Mnie to strasznie cieszy, bo każdy dodatkowy gram zwiększa ich szanse, jakby im się trochę pospieszyło na świat... NA bliźniakowym forum jest dziewczyna, której dzieci urodziły się mniejsze niż moje teraz i żyją i mają się dobrze :) Fakt twoja mniejsza jest większa od mojej hehe
Nie wiem o co chodzi w akcji, ale dziś 2 razy mi panie chciały ustąpić miejsca siedzącego - najpierw w poczekalni u lekarza, a potem pani w autobusie. Bardzo mi było miło, bardzo mocno podziękowałam, bo wiem, że to bardzo różnie z tym bywa... , jak byłam w Carrefourze widziałam na kasach plakaty akcji Więcej uprzejmości dla kobiet w ciąży
nikkitaa: , jak byłam w Carrefourze widziałam na kasach plakaty akcji Więcej uprzejmości dla kobiet w ciąży
A ciała ketonowe w moczu to nic strasznego - jest to (między innymi) "produkt uboczny" rozkładu tkanki tłuszczowej - ja mam zawsze jak jestem na diecie niskowęglowodanowej ;-
U nas nawet jest specjalna kasa dla kobiet w ciązy i myślicie że ktoś przepuści ... mozna zapomnieć
_kasiek_ - no to mnie przestraszyłaś.... ja też mam ciała ketonowe w moczu i ponieważ mam je prawie zawsze to się nie przejmowałam - czyli po śniadaniu - baton ;-)
A rzeczywiście osoby ustępujące w autobusie to głównie starsze panie
jesuu.. dziewczyny! wzielam rano prysznic..., smaruje sie oliwką po brzuszku a tu.... coś się dzieje z moim pępkiem! jest inny niż wczesniej.... co sie dzieje..?? czy to macica wypycha mi wnętrznosci na zewnątrz?!?