Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Witam sie :) juz jestem po obciazeniu mniamusna glukoza....po wstepnych wynikach wychodzi, ze mam cukrzyce ;/jutro pewnie potwierdzi sie dokladniej ;/ masakra, jak nie urok to sraczka...
mll19: Witam wszystkich.;) Jestem w 18 tygodniu, a męczy mnie potworny kaszel, ciągle mnie drapie w gardle ze wytrzymać nie mogę.... Jeszcze czuję ze będę miała kiepski dzień
Prenalen, syropek, ktory mozna brac w ciazy
Witam sie :) juz jestem po obciazeniu mniamusna glukoza....po wstepnych wynikach wychodzi, ze mam cukrzyce ;/jutro pewnie potwierdzi sie dokladniej ;/ masakra, jak nie urok to sraczka...
Kasiek, sliwson, na czczo, tylko, ze babka mi to na glukometrze wstepnie zrobila, wiec sa jakiestam szanse, ze moze jednak nie cukrzyca, na czczo cukier wyszedl 95, po 2h po obciazeniu wyszlo 160, norma jest niby do 140.... jutro odbieram wyniki i ide zas do ginka
Dziewczyny a czy miałyście jakieś objawy cukrzycy ciążowej ? Czy to raczej skryty problem ?
Where is the list??? Szukam i szukam. Ślepa żem czy jak?
to dobrze :) a pytam bo sama często miałam tę przypadłość przed ciążą, więc tym bardziej obawiam się co będzie teraz , skoro ponoć ciąża sprzyja tym infekcjom...na razie poza permanentnym brakiem apetytu i odrzucaniem od wszelakiego pokarmu nic mi nie dolega...
A ja dzisiaj piłam 75g glukozy....bleeeeeeee!!!Ledwo wytrzymywałam żeby tego nie zwrócić.Te 2h były męką.Po godzinie to już zielona byłam...
Tylko zastanawiam sie czy aby nie za szybko te kg leca...?hmm
eeee co wy z tą glukozą macie ? dla mnie to była najsmaczniejsza rzecz, jaką przez całą ciążę piłam i mimo mega zgagi, która mnie po tym złapała to i tak miło wspominam
Glukoze dostałam 75g -a tak wlaściwie, to od czego to zależy, czy dostajemy 50g czy 75g ? I trzeba będzie to powtarzać jeszcze w późniejszych tygodniach? (oby nie)
ja Ci powiem tak - cytrynę wzięłam i po wypiciu połowy kubka bez wcisnęłam żeby sprawdzić jak lepiej smakujei to był błąd bo dla mnie z cytryną juz takie smaczne nie było ale to zależy co komu podchodzi a w ciąży to już w ogóle
Jakies 3-4 kg...
dziewczyny skoro już jesteśmy przy liście, mogłaby któraś dopisać mnie ex aequo z Linden? termin mam wyznaczony na 12.11 :)