Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi na początku waga poszła ostro , teraz idzie spokojniej . Narazie + 5kg ale tempo zmalało = przestałam się obrzerać wszystkim
Cobraczku, mi nikt nie musiał mówić, bo to samo z siebie wynika: dużo jedzenia= duża pupa;). Napisałam wyraźnie, ze nie ma co przeginac z jedzeniem. W mojej wypowiedzi chcialam wyrazić raczej to, żeby sie nie martwić kilogramem w ta czy w tamtą stronę. W ciąży za to jak i ile tyjemy decyduje nie tylko co jemy, ale rownież nasze hormony. Na tycie mamy naprawdę mały wpływ...
Kakai, czemu zrezygnowalas z ćwiczeń w ciąży??
My zaraz na wizytę Głupia, jakaś jestem przed każdą wizytą się stresuję, a później mam ciśnienie 150 :D
Myślałam ze lekarz Ci zabronił. Ja chodziłam na siłownię do końca II trymestru, dostosowalam tylko tempo do swoich możliwości
Dziewczyny, po co wy sie tak licytujecie i panikujecie z ta waga. W ciąży mamy na to najmniejszy wpływ. Jedna będzie sie objadac i przytyje 10 kg., druga będzie liczyć kalorie i dowali do 25. Także nie ma co przeginac, ale stekanie nad każdym kilogramem nie ma sensu.
Ja mam ciśnienie równe zero, więc z tym problemów nie mialam. Ja pracowałam/ pracuję wieczorami, więc miałam czas na ćwiczenia rano. Pewnie dlatego tez wazylam w pierwszej ciąży 3 kg. mniej niż teraz
A My zaraz na wizytę
Głupia, jakaś jestem przed każdą wizytą się stresuję, a później mam ciśnienie 150 :D
Mała mi się w ciągu 2 dni przekręciła już chyba z 3-4 razy :D Teraz znów ma nóżki w dole i mnie kopie po szyjce -ale wole już to, niż kopanie po żołądku i żebrach, bo spać nie mogę
--
ale wole już to, niż kopanie po żołądku i żebrach, bo spać nie mogę
Nie zrezygnuje z fast foodów
Moja duża dzidzia to nawet w trakcie usg potrafi się obrócić.. A ja jutro też idę na glukozę i boję się 2 rzeczy- 1. Że nie dam rady tego słodkiego bo ja nie mam zupełnie smaka na słodkie w ciąży, a 2. Że mi dzieci dadzą popalić po słodkim.. Wczoraj jak siedziałam te 5h w poczekalni to cały czas mnie okładały, a po słodkim to będzie dopiero jazda.. Chyba po wypiciu tego pójdę na spacer, żeby je pokołysać..
Ale super zdjęcie Ja już przestałam brać zdjęcia, bo na sprzęcie mojego gin to już nic nie widać -za duża już jest. Tak się zastanawiam -bo czytam o wysokości dna macicy i podobno w 28 tygodniu jest ono na wysokości ok. 2 palcow powyżej pępka. Zaś na innej stronie jest napisane, że w 27 tygodniu jest wyczuwalne już około 7cm nad pępkiem. Ja sama też czuje, jak maluch kopie, że jest to około własnie 7cm nad pępkiem, więc już sama nie wiem, troche rozbieżne te informacje --
ostatnio prezentował położenie dowolne cokolwiek to znaczy.