Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nadal glowa w dol no i maly klocek z niej- 2880g
Jak szybko po porodzie wraca miesiączkowanie ? Dobrze mi bez krwawienia co miesiąc ...
na powrót @ na pewno nie, ale zazwyczaj połóg po cc jest krótszy... no akurat fakt cc nie ma wiele do rzeczy.....
dlatego też napisałam, że różnie z tym bywa :) a i to nie zawsze daje pewność, że @ szybko nie przyjdzie.
Mój gin. stwierdził, że mam mierzyć przez 3 tygodnie, bo ogólnie w domu nie zdarza się, abym miała powyżej 120 (to pierwsze)... Poobserwujemy się i zobaczymy... przez takie cisnienie w gabinecie
Mój gin. stwierdził, że mam mierzyć przez 3 tygodnie, bo ogólnie w domu nie zdarza się, abym miała powyżej 120 (to pierwsze)... Poobserwujemy się i zobaczymy...
Dokładnie... Mówił, że takie skaczące ciśnienie no nie jest jakieś super niebezpieczne, ale nie jest też dobre... ale lekarz tez na to patrzy ze z takiego niskiego potrafi ci nagle skoczyc do 150
Dokładnie... Mówił, że takie skaczące ciśnienie no nie jest jakieś super niebezpieczne, ale nie jest też dobre... Dlatego też, ja nie mam nic brać na obniżenie... Jedynie kazał aspargin wziąć, jak będę się denerwowała lub stresowała... Mam to chyba po mamie :)
Mi wystarczy niekiedy jedno słowo kogoś, abym się zdenerwowała, albo co gorsza rozpłakała... A co jeszcze gorsze, ja później potrafię o tym jednym "głupim" słowie rozmyślać cały dzień :) Niestety nie umiem tego w sobie zmienić...
To ja dziś miałam taką sytuację, że "ktoś" kto najchętniej wybrałby mi szpital powiedział : "Ty to chyba w warszawie chcesz rodzić" i już czułam, jak mi się w środku wszystko trzęsie...
Tyle, że ja jestem taka całe życie, a ciąża to chyba jeszcze nasiliła :)
Też zawsze miałam problemy z wrażliwością, ale byłam na dobrej drodze, aby sie troche "znieczulić" w ciaży wszystko wróciło. Pół pierwszego trymestru przepłakałam, w drugim też ciągle wahania nastroju i płaczliwa okropnie jestem... Potrafie się popłakac jak dostanę nie takiego batonika, na jakiego mam ochote Czasem to aż się śmieje przez łzy ze swojego zachowania
Oj ja się tylko boję, jak to będzie, jak będzie Maluch , bo wtedy raczej z ryksy, mogę stać się agresywna, co do rad innych :D
A macie takie jakby napady nagłej samotności czy coś ? Czasem to mi się wydaje, że jestem sama z tą ciążą, chociaż jak myśle trzeźwo, to wiem, że przecież Wojtek się bardzo angażuje. Irytuje mnie to juz powoli no --
śmiesznie się was czyta:)kakai widziałam twoje pyt o puzzle. U nas się super sprawdzają tylko właśnie te duże- mamy zestaw literki i cyferki z allegro i jak dla mnie są dużo lepsze niż te co mają w sobie puzzle np w zwierzątka, bo jak przy ich myciu muszę wyjąć jedną literkę to jeszcze pół biedy, ale jakbym miała jeszcze na mokro składać całe zoo to dopiero bym się wkurzała...a jak ty nerwus jesteś to już w ogóle :)super są jeszcze takie maty do judo- dużo grubsze ale ich cena jest powalająca jak dla nas, a tak to może chociaż alfabetu się nauczy :0
a co truskawek to w tv mówili że od jutra promocja na nie w biedronce :)
czuję, że mi wszystko stoi w gardle, chociaż w żołądku pusto...można jakoś temu zaradzić by zacząć normalnie jeść? ja już i bez tego jestem bardzo szczupła:(