Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mi mimo tego, że jadłam bardzo mało waga stała w miejscu... ale staram się pić dużo i wlewałam w siebie świeże soki z marchwi (takie z krótką datą ważności) :)o to jest pomysł, spróbuję jutro z sokiem...:)
Ja jedyne co mogłam jeść w 1 trymestrze przez jakiś miesiąc to czekolada! Batoniki i nic wiecej nie mogłam przełknąc i na tym przetrwalam. Potem mogłam tylko pizze! I dopiero koło 16 tygodnia sie uspokoiłam i jem wszystko :Dz pizzą już próbowałam - szybciej ją skończyłam niż zaczęłam...ale z czekoladą to jest może myśl :) nikkita tak w ogóle to pozdrawiam z Krakowa, gdzieś już zauważyłam wcześniej, że mieszkamy w jednym mieście ;)
--
Najgorsze jest to, ze w ogole nie czuje glodu..Miałam identycznie i na dodatek wszystko było ble o smażonym nie wspomnę, bo na samą myśl robiło mi się niedobrze... Przy takim wzroście miałam na stracie 2 kg więcej i bardzo długo waga stała w miejscu... Próbujcie jeść częściej małe porcje... Polecam również owoce... Z czasem to się zmieni :)
U mnie waga startowa 54kg (przy 163cm wzrostu), ciagle taka sama :)o tyle dobrze, że mieścisz się w normach...u mnie przy wzroście 173, jest jedyne 52 kg...więc chudnięcie jest mi zakazane...ale świetnie Cię rozumiem, bo przeżywam dosłownie to samo...
Prądnik Biały A w weekendy Dąbiena Prądniku białym autobus ode mnie ma ostatni przystanek...więc jest kawałek :)
Mi jedynie smakowały ogórki kiszone i kapusta :D A teraz po smażonym i kwaśnym mam zgagęno to smaki wg babć jak na syneczka, a tu proszę...Nadia :)
A następnego dnia musialam znów na te badania jechać -tym razem już z dokumentem
...pojechałam szybko do mojego gin i wszystko wyglada ok ...fasolka pieknie rośnie w czwartek miała zaledwie 3mm i serduszko a dzisiaj po 5 dniach 9.4 mm ( 7 tydzień) i nawet słyszałam bijące serduszko...na usg nie było widać żadnych krwiaków ani nic niepokojącego. Lekarz powiedział mi ze to mogło być spowodowane zmęczeniem ,podniosłam dzisiaj bardzo ciężką torbę z zakupami albo takie plamienie jak @ to był mój 50 dc , dodam że moja mama o 2 ciąży dowiedziała się ok 5 msc bo miała plamienia aż do tego czasu ... czy któraś z Was tak miała??tak w ogóle to pozdrawiam z Krakowa, gdzieś już zauważyłam wcześniej, że mieszkamy w jednym mieście ;)
Prądnik Biały A w weekendy Dąbie
Co prawda dziecko smoczkowe no i laktator był w użyciu bo weekendy spędzałam na uczelni ale muszę przyznać, że tak szybko @ się nie spodziewałam...

i pierwszy raz od wielu dni bez bólu głowy. Równo za tydzień mam usg, pierwsze po dwóch miesiącach, już nie mogę się doczekać. Wczoraj złożyłam komodę do dzidziusiowego pokoju. Dwie godziny się z tym męczyłam, ale się udało i jest śliczna i już mam ochotę na więcej :) Ale jeszcze czas, więc poczekam :)