Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o to jest pomysł, spróbuję jutro z sokiem...:) Mi mimo tego, że jadłam bardzo mało waga stała w miejscu... ale staram się pić dużo i wlewałam w siebie świeże soki z marchwi (takie z krótką datą ważności) :)
z pizzą już próbowałam - szybciej ją skończyłam niż zaczęłam...ale z czekoladą to jest może myśl :) nikkita tak w ogóle to pozdrawiam z Krakowa, gdzieś już zauważyłam wcześniej, że mieszkamy w jednym mieście ;) Ja jedyne co mogłam jeść w 1 trymestrze przez jakiś miesiąc to czekolada! Batoniki i nic wiecej nie mogłam przełknąc i na tym przetrwalam. Potem mogłam tylko pizze! I dopiero koło 16 tygodnia sie uspokoiłam i jem wszystko :D
--
Miałam identycznie i na dodatek wszystko było ble o smażonym nie wspomnę, bo na samą myśl robiło mi się niedobrze... Przy takim wzroście miałam na stracie 2 kg więcej i bardzo długo waga stała w miejscu... Próbujcie jeść częściej małe porcje... Polecam również owoce... Z czasem to się zmieni :) Najgorsze jest to, ze w ogole nie czuje glodu..
o tyle dobrze, że mieścisz się w normach...u mnie przy wzroście 173, jest jedyne 52 kg...więc chudnięcie jest mi zakazane...ale świetnie Cię rozumiem, bo przeżywam dosłownie to samo... U mnie waga startowa 54kg (przy 163cm wzrostu), ciagle taka sama :)
na Prądniku białym autobus ode mnie ma ostatni przystanek...więc jest kawałek :) Prądnik Biały A w weekendy Dąbie
no to smaki wg babć jak na syneczka, a tu proszę...Nadia :) Mi jedynie smakowały ogórki kiszone i kapusta :D A teraz po smażonym i kwaśnym mam zgagę
tak w ogóle to pozdrawiam z Krakowa, gdzieś już zauważyłam wcześniej, że mieszkamy w jednym mieście ;)
Prądnik Biały A w weekendy Dąbie
Co prawda dziecko smoczkowe no i laktator był w użyciu bo weekendy spędzałam na uczelni ale muszę przyznać, że tak szybko @ się nie spodziewałam...