Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
flavia, wystarczy się na tą patologię nie zgłosić..
bo się kochana nie czyta przed porodem opowiadań innych.....no chyba, że nie robi to na Tobie wrażenia
bo się kochana nie czyta przed porodem opowiadań innych.....no chyba, że nie robi to na Tobie wrażenia
1
wczoraj P Dr zażartował sobie, że mi tego 10 dynamit wsadzą i się zacznie?!
Dzuewczyny co znaczy czeste skurcze?co ile minut?
hmm z własnego doświadczenia napiszę że gdybym czekała do skurczy co 3 minuty to urodziłabym w domu bo były co 10 minut ale hmm z 4 potem z 3 co 7 minut i od razu parte sztuk dwie i Młody wyskoczył I dzieki Bogu za doświadczoną położną bo ja sama bym zbagatelizowała te skurcze co 10 minut
Pozwolę sobie nie zgodzić się
Hmm powiedzcie mi, czy studniówkę się świętuje? Wlaśnie pisałam z Wojtkiem, że zostało 100 dni, a on, że trzeba studniówkę zrobić. Pierwszy raz o czymś takim słysze
Wrocilam..... i nie mam dobrych wiesci, po obciazeniu glukoza cukier wyniosl po 2h 159 mg% ;/na czczo 79mg%.... dostalam skierowanie na patologie ciazy i musze sie polozyc do szpitala na pare dni ;( masakra...jak nie urok to sraczka, mam dola ;/
utro idę na USG z moim chłopakiem i bardzo chcielibyśmy się dowiedzieć jaka płeć i też mnie martwi ze się nie dowiemy :( Nawet na ruchy liczę ale ich jeszcze nie ma :-(
hmm pierwszy był taki że w nocy obudził mnie ból kręgosłupa - ale że dzień wcześniej byłam w górach to myślałam ze to zmęczenie. ok 5 kręgosłup bolał jak nie wiem co więc obudziłam mamę (miałam 17 lat i nie wiedziałam co to bóle krzyżowe i nawet nie podejrzewałam że to moze być to bo wszyscy mówili że boli brzuch a nie plecy) i przed 7 byłyśmy w szpitalu. do 10 spałam o 10 wzięli mnie na porodówkę a o 12 urodziła się Ania Agunia, tylko weź pod uwagę, że to nie był Twój pierwszy poród, to trochę inaczej przecież wygląda. Pierwszy też miałaś taki ekspresowy?
Skurcze nawet jeśli byłby co 2-3min też nie oznacza, że coś się zacznie, MUSI BOLEĆ, BARDZO BOLEĆ, wtedy tu mówimy o porodzie. głupia baba
Jutro idę na USG z moim chłopakiem i bardzo chcielibyśmy się dowiedzieć jaka płeć i też mnie martwi ze się nie dowiemy :(
asiek, bo tam niby beda mnie kluc przez 3-4 dni po posilkach i sprawdzac poziom cukru... tez mi sie to wydaje dziwne...ale coz, moze moj gin chce dmuchac na zimne...dzisiaj nie pojade do szpitala na spokojnie sobie przygotuje wszystko i jutro pojade....a jeszcze maz mnie denerwuje bo zamiast wesprzec to szpile wbija ;/