Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale Ty mas zinną sytuacje, dzieci tak harcuję, że przynjemniej sie wyspałas dzisKiedy masz wynik? ja Jade o 15

Ja też nfz i mam na każdej wizycie robionea gdzie chodzisz do lekarza jeśli mogę zapytać? bo moja pani doktor doszła do wniosku, że pierwsze usg zrobimy dopiero pod koniec pierwszego trymestru (rozumiem, że takie są normy, że 3 razy wystarczy, ale jak czytam, że większości z Was lekarz robi bez problemu na każdej wizycie, nawet NFZ, to się zastanawiam czym się lekarze kierują) :)
a gdzie chodzisz do lekarza jeśli mogę zapytać? bo moja pani doktor doszła do wniosku, że pierwsze usg zrobimy dopiero pod koniec pierwszego trymestru (rozumiem, że takie są normy, że 3 razy wystarczy, ale jak czytam, że większości z Was lekarz robi bez problemu na każdej wizycie, nawet NFZ, to się zastanawiam czym się lekarze kierują) :)
Sporo już tego w sumie
Ale książeczkę ciąży zalożył dopiero chyba w 9 tygodniu jeśli dobrze pamiętam, a nie chce mi się sprawdzać -lenia w tylku mam
hydrozagadka ja miałam skurcze od 32tc i od tego czasu brałam fenoterol aż do końca, bo odstawienie groziło przedwczesnym porodem, odstawiłam w 38tc w poniedziałek a w czwartek urodziłam więc raczej nie spodziewaj się cudów

krąży nawet na oddziałach opinia, że fenoterolowe dzieciaki rodzą się większe