Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale Ty mas zinną sytuacje, dzieci tak harcuję, że przynjemniej sie wyspałas dzis Kiedy masz wynik? ja Jade o 15
a gdzie chodzisz do lekarza jeśli mogę zapytać? bo moja pani doktor doszła do wniosku, że pierwsze usg zrobimy dopiero pod koniec pierwszego trymestru (rozumiem, że takie są normy, że 3 razy wystarczy, ale jak czytam, że większości z Was lekarz robi bez problemu na każdej wizycie, nawet NFZ, to się zastanawiam czym się lekarze kierują) :) Ja też nfz i mam na każdej wizycie robione
a gdzie chodzisz do lekarza jeśli mogę zapytać? bo moja pani doktor doszła do wniosku, że pierwsze usg zrobimy dopiero pod koniec pierwszego trymestru (rozumiem, że takie są normy, że 3 razy wystarczy, ale jak czytam, że większości z Was lekarz robi bez problemu na każdej wizycie, nawet NFZ, to się zastanawiam czym się lekarze kierują) :)
hydrozagadka ja miałam skurcze od 32tc i od tego czasu brałam fenoterol aż do końca, bo odstawienie groziło przedwczesnym porodem, odstawiłam w 38tc w poniedziałek a w czwartek urodziłam więc raczej nie spodziewaj się cudów
krąży nawet na oddziałach opinia, że fenoterolowe dzieciaki rodzą się większe