Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

.
.
.
Krakuski gdzie planujecie rodzić tak zapytam z ciekawości.ja nie mam zielonego pojęcia, moja koleżanka półtora roku temu rodziła na Rydygiera i była zadowolona ze wszystkiego. Może macie jakieś rozeznanie? bo u mnie raczej słabo z wywiadem na temat szpitali jak na razie:)
Łagiewniki pozdrawiają :)
Krakuski gdzie planujecie rodzić tak zapytam z ciekawości.
Musze na dzień otwarty iść

moja koleżanka półtora roku temu rodziła na Rydygiera i była zadowolona ze wszystkiego. Może macie jakieś rozeznanie? bo u mnie raczej słabo z wywiadem na temat szpitali jak na razie:)
Myślę nad Rydygiera lub Żeromskiego -jak pozwiedzam to się zdecyduje Musze na dzień otwarty iśćwybierasz przypadkowo akurat te szpitale? czy może w którymś z nich pracuje Twój ginekolog/jakaś konkretna położna? bo w sumie t
Niedługo to chyba zamieszkam w WC, żeby nie łazić co chwile 
bo w sumie to nie wiem czy lepiej podążać za swoim gin prowadzącym ciążę, czy nie ma to aż takiego znaczenia już przy porodzie...?
), podejsciem personelu, opowiadaniami znajomych/rodziny i własnymi oględzinami ale to już po tym jak pojde na dni otwarte
bo w sumie to nie wiem czy lepiej podążać za swoim gin prowadzącym ciążę, czy nie ma to aż takiego znaczenia już przy porodzie...?
kasiek, ale masz łobuza w brzuchu!. Mój to raczej z tych niesmiałych, podobnie jak siostra, która tez mało aktywna była. Zazdroszczę tego "przebijania się", bo chciałabym poczuć takie ostre kopniaki:).
Mi znów lekarz powiedział, że jak są leukocyty w moczu to zaczyna się jakaś infekcja... Kakai co do wózków Roan Marita, ogólnie super, duża gondola, duża spacerówka, moja 2- letnia bratanica mieści się bez problemu, nic nie skrzypi, nie piszczy... koła fajne, pompowane, łatwo jedzie się nawet po piasku na plaży, aczkolwiek minusem w mieście jest właśnie brak skrętności... no i dość duży jest po złożeniu... A i przez 2 lata nic się w nim nie popsuło, obluźniło itp. :)

Moja Mała ostatnio uspokoiła się z kopniakami, ale wypycha główkę lub dupkę tak mocno, że aż skóra od naciągnięcia boli ;]
Dawno mnie tu nie było a od czasów ostatniego mojego postu życie wywróciło się do góry nogami. 

Wojtek idzie do knajpy ze znajomymi, a mnie tu normalnie telepie... Nie wiem czemu ale okropnie mi nie pasuje, że idzie pić na miasto ze znajomymi
Nigdy nie miałam co do tego obiekcji ale teraz to normalnie mam ochotę się zemścić i tez iść sie uchlać a tu dupa muszę w łóżku siedzieć !
Może i pytanie było głupie, ale czy nikt nic nie wie?? Zaczynam się zastanawiać czy Wy w ogóle widzicie moje posty, bo po raz kolejny czuję się ewidentnie olana...odnośnie tych mrówek to miałam podobny problem w domu w kuchni i z tego co pamiętam najlepiej działała na nie wazelina :) w jaki sposób? wystarczyło nałożyć grubą warstwę w newralgicznych miejscach - np. szczeliny między podłogą a ścianą którymi się rozprzestrzeniały, gruba warstwa skutecznie je izolowała i po prostu nie potrafiły przez to przejść dalej - po kilku dniach prób "przedostania się" mrówki samoistnie zniknęły z domu...:)
--