Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ciężko mi noooo
Jak tak dalej pójdzie to będzie z +20, a plan mam taki, żeby nie przekroczyć 70kg haha

a jak wracam z pracy, to taka padnięta jestem, że już nie mam siły na pisanie. Juz postanowiłam, że po świetach wracam na L4, bo jak widzę to i tak tego nikt nie doceni, że jeszcze pracuję 
... juz bliżej niz dalej, ale jakoś mi sie teraz strasznie dłużą te kolejne tygodnie.Do tego jestem zła bo mój mąż już drugi dzień zapomina odebrać moich wyników badań... :-/
Mój ostanio przygotował sobie na komodzie przy drzwiach jakieś pilne dokumenty do zabrania, i co widzę wyszedł bez nich
w ciągu 5 min. zapomniał. Dobrze, że kochana żonka z nim razem do pracy wychodzi, to mu teczkę z dokumentami wręczyła 
WitamWidać, że nie próżnujecie, nie daję rady wszystkiego czytać a jak wracam z pracy, to taka padnięta jestem, że już nie mam siły na pisanie. Juz postanowiłam, że po świetach wracam na L4, bo jak widzę to i tak tego nikt nie doceni, że jeszcze pracuję
Ja mimo niewyspania humor mam dobry, zamierzam dziś dla małej zrobić zawieszki nad łóżeczko, jakieś kolorowe zwierzątka, bo przyjechał do mnie filc wczoraj i mulina, więc zabieram się do roboty 

Dzień dobry ....
Czytam o waszym kaczym chodzie :) mój jest taki sam ... :) śmiesznie to wygląda chce czy niechce najpierw idzie brzuch potem, stopy a na końcu ja :) wyglada to przekomicznie ale widać takie uroki :) Moja maleńka tez jest bardzo aktywana... cały czas skacze przekręca się puka stuka :) W poniedziałek idziemy na połówkowe :) ciekawa jestem czy Maleńkiej ogonek jednak nie pozostał i okaże sie Maleńkim :) A wtedy sama będe się śmiać ze swoich przczuć :)

Penny, koniecznie pochwal się później, co zrobiłaś. Uwielbiam takie rzeczy oglądać.
ale pokażę tak czy tak 

Witam się w skończonym 20 tyg. Przyznam, że ja jeszcze nie chodzę jak kaczka ale wstaję np. z łóżka czy kanapy podpierając się milion razy jak typowa zaawansowana ciążarówka ciężko mi noooo
Ja mam połówkowe 11 kwietnia dopiero, bo mi 2 lekarzy 1 2 położne mówiły, żeby zrobic je najwczesniej w 22 tygodniu, bo wtedy juz coś tam dokładnie w serduszku widać... wiec ze zniecierpliwieniem czekam
Słuchajcie, a byłyście moze kiedyś na USG z rodzinką? Tzn z meżem i np starszym dzieciem?
Bo my właśnie chcielibyśmy iść razem i wziąć ze sobą córke P z pierwszego małżeństwa i zastanawiam się co na to powie lekarz?

U na spogoda okropna od wczoraj, slonce jest,ale tak wieje ze masakra.
ale ja wychylam nosa tylko na balkon i na chwile wychodzę ino z piesą- a tak to siedzę w domu.
tutaj w UK to normalne, ze do lekarza idziesz z tym z kim chcesz i jesli masz ochote to ta osoba moze Ci towarzyszyc podczas najbardziej intymnego badania...
W PL też można, podczas badania oddzielają tylko parawanem, a przy usg, zwłaszcza tym genetycznym zawsze zapraszają razem z mężem.

Ja już byłam z mężem na USG dowcipnym to siedział jak trusia