Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do tego jestem zła bo mój mąż już drugi dzień zapomina odebrać moich wyników badań... :-/
WitamWidać, że nie próżnujecie, nie daję rady wszystkiego czytać a jak wracam z pracy, to taka padnięta jestem, że już nie mam siły na pisanie. Juz postanowiłam, że po świetach wracam na L4, bo jak widzę to i tak tego nikt nie doceni, że jeszcze pracuję
Dzień dobry ....
Czytam o waszym kaczym chodzie :) mój jest taki sam ... :) śmiesznie to wygląda chce czy niechce najpierw idzie brzuch potem, stopy a na końcu ja :) wyglada to przekomicznie ale widać takie uroki :) Moja maleńka tez jest bardzo aktywana... cały czas skacze przekręca się puka stuka :) W poniedziałek idziemy na połówkowe :) ciekawa jestem czy Maleńkiej ogonek jednak nie pozostał i okaże sie Maleńkim :) A wtedy sama będe się śmiać ze swoich przczuć :)
Penny, koniecznie pochwal się później, co zrobiłaś. Uwielbiam takie rzeczy oglądać.
Witam się w skończonym 20 tyg. Przyznam, że ja jeszcze nie chodzę jak kaczka ale wstaję np. z łóżka czy kanapy podpierając się milion razy jak typowa zaawansowana ciążarówka ciężko mi noooo
Ja mam połówkowe 11 kwietnia dopiero, bo mi 2 lekarzy 1 2 położne mówiły, żeby zrobic je najwczesniej w 22 tygodniu, bo wtedy juz coś tam dokładnie w serduszku widać... wiec ze zniecierpliwieniem czekam
Słuchajcie, a byłyście moze kiedyś na USG z rodzinką? Tzn z meżem i np starszym dzieciem?
Bo my właśnie chcielibyśmy iść razem i wziąć ze sobą córke P z pierwszego małżeństwa i zastanawiam się co na to powie lekarz?
U na spogoda okropna od wczoraj, slonce jest,ale tak wieje ze masakra.
tutaj w UK to normalne, ze do lekarza idziesz z tym z kim chcesz i jesli masz ochote to ta osoba moze Ci towarzyszyc podczas najbardziej intymnego badania...
W PL też można, podczas badania oddzielają tylko parawanem, a przy usg, zwłaszcza tym genetycznym zawsze zapraszają razem z mężem.
Ja już byłam z mężem na USG dowcipnym to siedział jak trusia