Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no to musisz spróbować jeść troszkę później - tak miedzy 20 a 21.....no i pij rano dużo wody to wypłukasz aceton (dokładnie - wysikasz go)
no i przepraszam - nie chcialam straszyć....tego się dowiedziałam w poradni cukrzycowej
Ja tak robię i działa zawsze :) ......tu to co cytujesz trzeba wkleić....
U męża miałabym teściową, ale jednak teściowa to nie to samo, co mama :)) Każda z nas chyba ma takie obawy... Ja mimo tego, że mieszkałam przez rok z niemowlakiem (bratanicą) i praktycznie wszystko (oprócz karmienia piersią) przy niej robiłam to mam jednak obawy, bo wtedy byłam ciocią, a teraz będę mamą :) zawsze na początku przyda się pomoc mamy :D Bałabym się chyba od razy przejść na swoje mając noworodka... Mimo iż małe dzieci to moja praca... :D Wiem, wiem...dziwne...ale boje się, że sobie nie poradze...
--
U męża miałabym teściową, ale jednak teściowa to nie to samo, co mama :)) Każda z nas chyba ma takie obawy... Ja mimo tego, że mieszkałam przez rok z niemowlakiem (bratanicą) i praktycznie wszystko (oprócz karmienia piersią) przy niej robiłam to mam jednak obawy, bo wtedy byłam ciocią, a teraz będę mamą :)
Mam to samo! :D A później leży 10 lat i się nie przydaje :d
To zapraszam do mnie ;D Tzn. ja nie mam nic przeciwko sprzątaniu, ale nie lubie wyrzucać, tego czego nie potrzebuje, bo przecież zawsze się przyda :D Takie oszukiwanie się i potem nie ma gdzie tego upychać!
właśnie dlatego ja nie zamawiam tak wcześnie wózka - potem tylko zawadza !!!!
--
Czy przy pierwszym dziecku nie kusiło Cię, żeby wszystko mieć już dużo wcześniej ;>?
Pisała do mnie kuleczka - póki co zostają na patologii, nie wiadomo na jak długo. Dziś po śniadaniu już cukier był ponad normę. Pisze, że jedzenie bez komentarza no i że cały czas jest tam głodna. Nie wiadomo jeszcze czy wystarczy sama dieta by cukier był w normie czy potrzebna będzie insulina. Robili jej USG - dzidzia zdrowa, wszystko ok. Macie od niej serdeczne pozdrowienia !!!!
no właśnie kusiło - urodziłam w połowie października w na początku sierpnia miałam już wózek i łóżeczko w domu !!!! mimo, że wszyscy mi dookoła mówili, że za wcześnie, że się spieszę....mąż również. Ale ja byłam mądrzejsza !!! i szybko tego pożałowałam.....a teraz tylko się dziele z wami moimi błędami. Choć po sobie wiem, że człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach
Pisała do mnie kuleczka - póki co zostają na patologii, nie wiadomo na jak długo. Dziś po śniadaniu już cukier był ponad normę. Pisze, że jedzenie bez komentarza no i że cały czas jest tam głodna. Nie wiadomo jeszcze czy wystarczy sama dieta by cukier był w normie czy potrzebna będzie insulina. Robili jej USG - dzidzia zdrowa, wszystko ok. Macie od niej serdeczne pozdrowienia !!!!
aż z ciekawości sprawdziłam - wózek i łóżeczko kupiłam w trwającym 29tc.....wydaje mi się, że i tak długo wytrzymałam - to pewnie był wpływ mojego męża :D :D :D
To i tak dlugo bo ja dopiero w 20 i zastanawiam sie czy nie przywiesc juz wozka od kuzynki Tak sobie mysle,ze jak sciagne z Lublina wozek to zaczne dokupywac reszte wyprawki w maju juz wszystko powinnam miec :p
Najważniejsze to mieć co spakować do torby, a z tych rzeczy to ja nie mam nic, ani jednej koszuli, nawet porządnych kapci... i chyba teraz skupię się nad tym :D
ja mam spakowane juz ubranka, reczniki i akcesoria dla Malej, reszta szpitalnych rzeczy typu podklady, szampon, koszule trzymam w jednym miejscu, gotowe do spakowania, czekam na wene i torbe bo tyle tego ze nie wiem w co to spakowac... Jak akcja sie zacznie to jakos mi sie nie spieszy do szpitala ( zeby przypadkiem mi nie ''pomagali'') wiec przy skurczach planuje sie spakowac:P