Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kakai: zatkany nos w ciąży, to normalka. Poprzez hormony (progesteron bodajże) rozpulchnia się błona śluzowa noska i dodatkowo może lecieć krew. To samo z dziąsłami :) Mam z nosem to samo od początku :)
Śliczne są Hotmilki, ale i drogie
My po wizycie u pediatry no i mamy jakąś wirusówkę:-/ Nie lubię, jak mi się dziecię tak rozkłada zaraz przed weekendem Szczególnie jak zapowiada mi się weekend w całości na uczelni... W ogóle się nie będę mogła skupić... Będę pewnie siedzieć i myśleć jak sobie chłopaki radzą...--
Dlatego gin tak pilnuja zeby kazda mamuska w ciazy sie do detysty wybrala:) ja nie bylam i czuje ze po ciazy bede leczyc zeby przez rok, ale jakos plakala z tego powodu nie bede- lubie chodzic do detysty
sliwson nie stresuj sie kobieto, domyslam sie, ze to nic fajnego jak dziecko Ci choruje ale chlopaki na pewno sobie poradza,a Maly szybko wyzdrowieje:)
BTW nie czesto Ci chyba Tymek choruje?!
Nic sie nie martw Ty leczysz wirusowke ja walcze z robakami Emilki w dodatku jakas przeziebiona jest i katar non stop A w weekend tez mam zjazd i jade tylko w sobote w niedziele wybieram sie do taty bo rodzinka sie zjedzie
Poza tym stanik wedlug mnie lepiej kupic w sklepie i na zywo przymierzyc :)
ale miałam dobry obiad: nalesniki z nutellą i bananami
flavia ja w mothercare juz sie zaopatrzyłam w styczniu, heh super tam maja lumpki