Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poprzednio używałam staników do karmienia Alles Mama i bardzo mi się sprawdziły, mimo, że ryzykowałam zakupy przez net I pozwolę się nie zgodzić w sprawie odpinanych miseczek - mi było o wiele wygodniej, jak mogłam to zrobić jedną ręką, drugą trzymając dziecko Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wyciąganie piersi bez możliwości odpięcia miseczki było wygodne.
a mi się te podobają 2 za 90 zł :P
jestem tego samego zdania, dlatego też nie zamierzam kupować staników przez net, a tamte tylko wizualnie mi się podobały ;) całkiem ładne tylko ja osobiscie nie ufam katalogom wysyłkowym, bo moje ciotki, mama i ja nie raz sie na bon priksie przejechałyśmy.
do tego ja miałabym problem z dopasowaniem rozmiaru z tabelki, obowiązkowo trzeba przymierzyć:>
--
Jak fajnie czyta się wpisy o tych szczęśliwie donoszonych ciążach!:) Dokonujecie cudu Dziewczyny:)))
Sliwson są faktycznie bardzo podobne i skoro mówisz ze w dobrym stanie to nie ma się co szarpać ale odpowiedni komentarz bym wystawiła. I jeszcze zadzwoniła żeby powiedzieć co myśle na ten temat...
sliwson ja chyba byłabym wredna i kazala zwrócic kase z nawiązka na wysylke powrotną
choc powiem, że kołyska sama w sobie super
Normalnie też bym tak zrobiła ale kurcze.... Fajna jest i mi się podoba. Już mi się nie chce kombinować z poszukiwaniem nowej :-/
Hej dziewczyny, ja melduję się nadal w dwupaczku..
Nie wiem czy mam skurcze bo ja ich nie czuję tzn. nie boli mnie ale czasami brzuch twardnieje, napina się ale ja dotychczas mam wrażenie, że to Michał się tak wypina i stąd to uczucie stwardniałego brzucha.