Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
flavia - ja się nie czepiam, ale tak z ciekawości - czym on się różnie od tych z allegro za 50zł ??
zdarza się zasłabnięcie, owszem ale to nie znaczy że jest to normalne....tym bardziej taki cukier bo to już jest hipoglikemia !!!!! ja bym radziła się skonsultować z innym lekarzem żeby dał skierowanie do diabetologa - tym bardziej, że masz tatę cukrzyka czyli potencjalnie jesteś w grupie ryzyka wystapienia cukrzycy !!!!!!
Cobraczku nie bagatelizuj tego, bo jak tfu tfu zdarzy sie omdlenie i upadniesz niefortunnie to sobie tego nie wybaczysz
Cobraczku na Twoim miejscu zasięgnęłabym porady innego lekarza, bo ten podchodzi chyba zbyt "na lajcie" do sprawy...
rano na czczo norma od 60-90, godzinkę po posiłku - norma do 120 (dolnej granicy nie pamiętam.....)
ale w bodziakach rozmiar 60 to się utopi na początku....bo tu nie chodzi tylko o długość ale i szerokość....lepiej kup parę rozmiarów 56cm (moja córcia urodziła się mając 56cm i mimo, że była spora to w tym rozmiarze 56 chodziła prawie miesiąc)
ja kupowalam wszystkie ubranka na 56 i pare na 62! tym bardziej, ze ja mam 176cm, Antek 185cm.... Po wyjsciu ze szpitala z ryzykiem przedwczesnego porodu... dokupilam pare ciuszkow na 50! Mam ogromna nadzieje, ze mi sie nie przydadza :))))
ale w bodziakach rozmiar 60 to się utopi na początku....bo tu nie chodzi tylko o długość ale i szerokość....lepiej kup parę rozmiarów 56cm (moja córcia urodziła się mając 56cm i mimo, że była spora to w tym rozmiarze 56 chodziła prawie miesiąc)
wiem wiem i zgadzam sie w 100%. Ale z obawy, ze maly mnie nie poslucha i urodzi sie wczesniej bylam "zmuszona" kupic pare mniejszych ciuszkow... (mam doslownie 1 spiochy, 2 body na 50 i 1 body na 54) wyprane i wyprasowane na wszelki wypadek.... tak jak pisalam oby sie nie przydaly!
Tez myślę, że nawet jesli dziecko urodzi się długie, to 56 w sam raz będzie na takiego maluszka... ale każdy kupuje według uznania... Ja inwestuje od 56 do 68, żeby systematycznie juz sobie kupować...
Kakai oraz wszystkie dziewczyny noszace chlopcow pod serduszkiem...udostepnilam na dzisiaj swoja karte ciazy...pod nia sa zdjecia ubranek, ktore mam na zbyciu...chetnie sie nimi podziele (oddam - za oplaceniem przesylki)... sorki ze na tym watku ale jakos nie moge sie zabrac za umieszczenie fotek na bazarku bo jest ich naprawde sporo...