Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co do ciuszków i rozmiarów - nasz maluch miał 56 jak się urodził, a my tylko ciuszki na 62 i to był najlepszy wybór
Hej dziewczyny!Dawno nie pisalam..a mój termin już się zbliza wielkimi krokami. W zwiazku z tym, że bedzie to cesarka, to przesunelam się troche do przodu na liscie oczekujacych
Dziewczyny serio u was snieg???
a co do ubranek, które Kakai pokazała - pewnie to kwestia gustu ale dla mnie jakiekolwiek ubrania z kapturem w przypadku leżącego noworodka to porażka na całej linii spróbujcie wy się na plecach położyć mając bluzę z kapturem na przykład - średnio wygodnie chyba będzie
Ja już mam stracha na myśl o święceniu koszyczka w przyszłym tygodniu. W tamtym roku nie byłam w ciąży i zrobiło mi się słabo. Wszyscy Polacy z Edynburga święcą w jednym kościele, ba , żeby w kościele...w małej salce przykościelnej, udostępnianej na tę okazję. Najpierw godzina, dwie w kolejce, żeby dostać się do salki, a potem święcenie w takim tłoku, że nie ma czym oddychać. Darowałabym sobie w tym roku, gdyby nie to, że Natalka już od tygodni czeka na tę "atrakcję".
Teorka masz jakies wiesci od Cherry_lady?
ale idąc z nim na dwor mozna lepek w kapturku schować
ponoć w kapturze obieg powietrza jest dużo gorszy niż jakby dziecko gołą główkę miało, więc tego no ale przekonasz się sama jak się już Synek urodzi wszystkie bajeranckie ciuszki, które ja dla Niny miałam były tak niepraktyczne w użyciu, że ubrałam je raz albo dwatylko do zdjęcia heheheh
U mnie niedziela kiepsko. Mam okropne mdlosci, zjadlam dwa jablka tylko.. a ledwo zyje, wczoraj po kawalku bulki od meza pierwszy raz wymiotowalam poznym wieczorem.
Maz wlasnie parzy mi miete.. moze pomoze.. Znacie jakies sposoby na takie nudnosci?
I jak tu teraz zjesc normalne sniadanie..
--
włączcie sobie muzykę na full i do roboty
dziewczyny a taki niemowlaczek mały, w łóżeczku to czym jest przykrywany? koc, kołdra czy spiworek?