Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai to zależy jak będzie ciepło.....Iwi urodziła się w październiku a w listopadzie już przyszła mega zima i Iwi leżała zapięta w śpiworek i jeszcze przykryta kocykiem bo było tak zimno w domu. Ale teraz nasze dzieci urodzą się w wakacje więc ja się na śpiworki nie nastawiam bo jak już dziecko jest starsze (tzn. umie się przewracać na boczki, potem siadać) to zwyczajnie jest mu niewygodnie i próbuje się z tego wydostać. W każdym razie u nas tak było. Kakai - ja jeszcze wrócę do tematu kościoła - ja jak mi się zaczyna robić słabo i nie daje rady stać to siadam nawet w momentach jak powinno się stać. Trudno - babcie się na mnie krzywo patrzą, ale to nie ich sprawa !!!! A w Wielki Piątek i Wielką Sobotę niestety muszę sobie odpuścić pójście na mszę bo u nas jest tylko jedna w dany dzień i zwyczajnie nie dam rady tyle wystać a żadna babcia mi miejsca nie ustąpi.
stałam stałam, az mi sie zrobiło słabo
Kochana jakbym o sobie dzisiaj czytała... miałam to samo 20 minut stania, plamy przed oczami, oddychać nie mogła zaczęłam się rozbierać, byłam z córką 6 lat i z siostrzenicą męża 18l, nie chciałam siać paniki, siedziałam w pierwszej ławce do wyjścia z kościoła za daleko i za tłoczno nie dałabym rady, i też mi przyszło na myśl że głupio usiąść w pierwszej ławce, ale czułam że dłużej nie dam rady, siostrzenica widziała że jest coś nie tak, ale nie dałybyśmy rady wyjść, usiadłam chyba w ostatniej chwili, nie wiem co sobie pomyśleli o mnie ludzie ale mam to w nosie.. inaczej bym leżała jak długa.. dobrze że załapalam się na miejsce siedzące
Nessie, nie wiem, czy jak dla piesków :) Takie podkłady jak po porodach używa się w szpitalach dla rodzących :)
dziewczyny a taki niemowlaczek mały, w łóżeczku to czym jest przykrywany? koc, kołdra czy spiworek?
ale chyba je wyprobuje (mam 2paczki)... myslalam juz wczesniej nad nimi aby je wykorzystac poza domem ale nie pomyslalam o przewijaku..
_Kasiek_ - zależy jak się zużywa, u nas idzie podkład raz na dwa dni średnio. Czyli wychodzi jakieś 20 zeta za miesiąc, stwierdziłam, że więcej bym na pranie wydała :D
moja Nina spała w rożku [do skończenia 1 msca] a potem trafiła prosto pod kołdrę, z której namiętnie odkopuje się każdej nocy śpiąc z lodowatymi nogami [śpi w samym body ewentualnie w rampersie ale bez stóp bo inaczej jest strajk i wrzask ] ale jak 3 razy próbowałam ze śpiworkiem to się darła dopóty, dopóki jej z niego nie wyjęłam i nie wsadziłam pod kołdrę, spod której odkopała się w 5 sekund i smacznie zasnęła także to chyba od dziecka zależy bo u nas samo wyszło w praniuno ale moja córka z tych bardzo zimnolubnych jest czasami mam wrażenie, że mnie pingwin polarny zapłodnił
A i zapomniałabym - kuleczka pisała dziś po południu, że prawdopodobnie jutro wyjdzie ze szpitala - cukry na diecie ok, więc pewnie narazie obejdzie się bez insuliny tylko sama dieta. Pytała czy rodzicie
a jaka koldre uzywasz? jakąs specjalną, czy mniej specjalna?
taką puchową, z allegroale nie typową dla dzieci tylko z jedną dziewczyną z 28 dni zrzuciłyśmy się na taką dużą a jej mama podzieliła to na 2 części i obszyła elegancko i się podzieliłyśmyfajna jest bo leciuteńka jak piórko a dobrze grzejechociaż jak się okazuje mojej Ninie to grzanie na ciula potrzebne
A ja się witam w ostatnim tygodniu z "2" na przodzie !!!! o zgrozo - wczoraj do mnie dotarło, że dziś zaczynam 30tc !!!!
ułożyłam sobie w sobotę plan, że do około 30tc chciałabym mieć wybrany wózek, ale dzień później do mnie dotarło, że to nierealne to bo JUŻ !!!!!!!!!!
Generalnie tetrowych mam co najmniej 30-40szt.
i mam maks 25 sztuk, co mi spokojnie wystarcza
wierz mi, nieraz takie przypadki jak nasze bywają potem przenoszone
Uspokoiło się? Dalej bierzesz fenoterol?