Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hej dziewczyny,
zgłaszam się ze szpitala. Dziś zostałam przyjęta. Zrobili mi ktg, "najmocniejszy" skurcz na poziomie 60. Ja go w ogóle nie czułam. Szyjka miękka, rozwarcie na opuszek palca. Na razie nie podają kroplówki. Chyba poczekamy, aż coś samo ruszy... Dziś to na pewno jej nie dostanę...
bardzo bym chciała, ale nawet lekarze nie daję wielkich szans (szyjka 0,5 cm i idzie rozwarcie). Już się pogodziłam, że będę miała wcześniaczka, ale walczymy dzielnie o każdy dzień (tydzień)
A tak poza tym to wiecie, że w szpitalu, w którym leżałam dziewczyny rodziły bliźniaki sn? I pierwsza ciąża - położenie pośladkowe i sn? Ja myślałam, że są to już wskazania do cesarki
katarzynah1987 przyjmij me skurcze w prezencie;) Dopłacę:)
Ta waga dziala na zasadzie elektroimpedancji i jest niezalecana w ciazy. dziewczyny.. mam pytanie, pewnie wiecie.... mam od bardzo dawna taką wagę elektroniczną z pomiarem tkanki tłuszczowej, wody itp. Ważyłam sie jak zwykle ale ostatniej nocy obudzilam sie przerazona ze jednak fale z takiej wagi mogą zaszkodzic dziecku Czy któras z Was korzysta z takiej wagi albo rozmawiala o tym z lekarzem..??
Zaczyna swędzieć mnie skóra na brzuchu...
Na oliwkę jednak się nie zdecydowałam, siostra cała ciąże używała i popękała dość mocno...
ale wczoraj przykra niespodzianka... nawet pol palca nie wlozylam jak ja poczulam...
czy to cos moze oznaczac???