Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od wczoraj bolą mnie uda - czuję jakbym miała zakwasy.
Jak sie kapalam to maly tak kopal ze bylo widac,w ktorym miejscu
mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodzily, albo mialy problemy z dretwieniem i mega puchnieciem konczyn ( az sine mam) mama mnie straszy ze to nie jest normalne i ze ona przytyla 10 kg wiecej i jej tak nie sinaly nogi... Normalne przeciez jest ze pod koniec sie wode zbiera, ciezko na kregoslupie itd ale jak budze sie ze zdretwialymi rekami od ramienia to normalne, jechac z tym do lekarza?!
Mnie z kolei kopie zawsze po kąpieli, w trakcie anioł normalnie. Ale zastanawiam się czy aby na pewno musi się budzić codziennie o 4 nad ranem i rozpoczynać dzień od gimnastyki, czy może jest złośliwy po mamusi?--
Kakai, nie stresuj sie!! Jak zaczniesz mieć skurcze, to uwierz, będzie Ci obojętne gdzie urodzisz. Ja w drodze do szpitala miałam myśli żeby skręcić do najbliższej przychodni i niech robią ze mną co chca. Serio, nie ma sie co nastawiać na cokolwiek. Najważniejsze żeby zadbać o to, aby poród rozpoczął sie samoistnie, bo z tego co czytam, to najgorsze wspomnienia maja dziewczyny, które przeszły wywoływanie. Dużo ruchu, ćwiczenia kegla, napar z liści malin, wiesiolek. Nic wiecej nie możesz zrobić, ale warto robić cokolwiek, a nie tylko leżeć do góry brzuchem.
Na samo drętwienie spróbuj leżeć z nogami w górze (np. na kilku poduszkach),
dodatkowo robić sobie ćwiczenia stóp
a dziś po kolejnym USG ( niestety w szpitalu - wysokie ciśnienie) okazało sie jak pod suwaczkiem widać 2 bijące serduszka,