Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ul_cia
Dziewczyny czy jest wśród na mama która ma taką różnice wieku jak ja międzu dziećmi ? Już mówie czemu pytam... Mój starszy przyjoł wiadomosc o rodzeństwie bardzo fajnie, jest zangażowany pyta sie co i jak, przed wcoraj pól wieczoru przeraszał Franka że mówił na niego Zosia :) ale mi o coś innego się rozchodzi... nie wiem jak ja to przyjme ? Starszy jest samo wystarczalny a młody będzie potrzebował mnie 24 h /7 dni w tygodniu ... już teraz sie czasem wsiekam ze się nie wysypiam :/ bo maluch dysko bandzo sobie urządza...a tu jeszcze nawet się nie urodził ... porostu bardzo obawiam się tych pierwszych tygodni na dotarcie .... chyba jestem nienormalna :(... mozecie mnie doprowadzić do pionu ?
Dziewczyny czy to normalne, ze maly tak strasznie naciska na szyjke ponad miesiac przed terminem?
Dzis w nocy 2 razy w biegu lecialm do lazienki zobaczyc czy czasami nie wychodzi
czerwinka Mi sie wydaje, ze my pierworodki mamy podobnie, kazda ma jakies przyzwyczajenia, a do wygodnictwa tym bardziej... poza tym my nigdy nie bylysmy odpowiedzialne za takie malenstwo, a Ty juz tego doswiadczylas. smiem twierdzic, ze to raczej obawy kazdej przyszlej mamuski, bo jednak takie malenstwo zmienia cale nasze zycie, obojetnie, jakieby nie bylo ono dotychczas :)
Dziewczyny słuchajcie: jestem trąba i zapomniałam o porannym moczu, czy jeśli wysikam teraz ten pośniadaniowy to wyniki będą bardzo nie miarodajne ? To ma być zwykła morfologia krwi i moczu. Przy pobieraniu krwi lekarka ostatnio mi mówiła, że mogę pić i jeść normalnie, tym bardziej, że mam je robione zawsze około 13 i niemożliwością jest dla mnie by nic do tego czasu nie zjeść. Mam daleko do przychodni i będę bardzo nie pocieszona jeśli będę musiała jutro znów jechać :<
--
Dokładnie! A wątpliwości i strach... będą zawsze, bo świadczą o tym, że jesteśmy zdrowe! Tak mi powiedział rok temu mój psychiatra - tylko chory psychicznie człowiek się nie odczuwa strachu :)))
--
justa przybij piatke :)
Mam do Was pytanie. Od 2 dni strasznie ze mnie leci. Nie jest to żaden śluz tylko woda z grudkami (przepraszam za dosłowność ale nie wiem jak inaczej to opisać). Wiem, że jestem w ciąży bardzo podatna na infekcje i pewnie coś mi się przypałętało ale zazwyczaj objawiają się one u mnie po prostu większą ilością kremowych, białych bądź żółtych upławów. Teraz t jest strasznie wodniste. Wkładkę muszę zmieniać co 5-10 min.
Miała któraś tak? Mam się czym martwić?