Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co to znaczy, że dziecko jest poskręcane???
Dziewczyny a kiedy kupilyscie pierwsza rzecz dla dzidziusia tzn na jakim etapie ciazy i co to bylo?
Dziewczyny a kiedy kupilyscie pierwsza rzecz dla dzidziusia tzn na jakim etapie ciazy i co to bylo?
wow wspaniale, moje graulacje! swoją droga czy takie długie dziecko wejdzie w ciuszki na 56cm?
Sama bardzo mało rzeczy kupiłam, szczerze to prawie nic Wszystko dostajemy, bo dziadkowie jedni i drudzy szaleją, odkąd się dowiedzieli. Dlatego też mamy już łóżeczko+ pościel (a nie mamy materacyka) :D Zamówiony wózek, ubranek pól szafy ( prawie same różowe) :D o i wannę po mojej bratanicy :D
U Nas wyglądało to tak , 56 miałam ale głównie p3 szt. body dł,rękaw 3- szt.kr. rękaw, i może z 6 par śpioszek wszyscy mówili nie zdąży wychodzi kupuj większe, kupiłam na 62,68, mama nawet na 74-80 i body i śpiochy miałam nakupowane na 1 roczek. I co się okazało wyprawka szpitalna do zwrotu, wszystkie 56 nie było opcji wciśnięcia, Martynka ur. się 62cm i 4580 3 lekarzy z kliniki w Kce walnęli sie przy ostatnim usg i podali wymiary ok 3500 i 57 wiec na naszym przykładzie sama widzisz (dodam że M. ma 196,a ja 170)
Ja ostatnio ogladalam materace z mezem. Jeden piankowy za 30 zl, a drugi z takitwardy z jakiejs trawy za 60. Powiem wam ze nie chcialabym lezec na czyms tak twardym ale moze sie myle. Ktory jestlepszy?
Ja ostatnio ogladalam materace z mezem. Jeden piankowy za 30 zl, a drugi z takitwardy z jakiejs trawy za 60. Powiem wam ze nie chcialabym lezec na czyms tak twardym ale moze sie myle. Ktory jestlepszy?
a takiego noworodka to na poduszkę się nie kładzie nie? :P
To chyba zależy od dziecka i przyzwyczajenia, moja bratanica jest o miesiąc starsza od Twojego Tymka i od dłuższego czasu śpi pod kołderką Ja w ogóle np jeszcze nigdy nie użyłam pościeli do łóżeczka:) Raz próbowałam młodego przykryć kołdrą bo się zakopał i był ryk. Ciągle śpi pod kocykami i jest ok także z kupnem pościeli też nie radzę się spieszyć.
[/quote][quote=sliwson]Jako ciekawostkę Wam napiszę, bo daleko mi do oceniania kogokolwiek:
nie ma czegoś takiego, jak rzeczy które spadły z tira albo wypadły z pociągu... A już na pewno nie jeśli ktoś przynosi takie rzeczy regularne. To są rzeczy kradzione. W nocy złodzieje okradają tiry rozcinając plandeki naczep itp.
Jako ciekawostkę Wam napiszę, bo daleko mi do oceniania kogokolwiek:
nie ma czegoś takiego, jak rzeczy które spadły z tira albo wypadły z pociągu... A już na pewno nie jeśli ktoś przynosi takie rzeczy regularne. To są rzeczy kradzione. W nocy złodzieje okradają tiry rozcinając plandeki naczep itp.
Nie słyszałam ale wpisałam w google , takie hasło i rzeczywiście są inne rozmiar krój itp.
y taką kolor piaskowy wzór 122, kolor w rzeczywistości jest bardzo ładny (jeśli ktoś lubi, beże, ecru). Nie chciałam, żadnych baldachimów, moskitier, bo jak dla mnie to tylko kurz zbiera i bardziej zawadza niż pomaga ;)
Dziewczyny! Podobno Cherry Lady będzie jutro tuliła swoje córcie