Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ha już 22 jestem

Trzymam kciuki za małą Alicję 
I

Drugie północy śniło mi się, że karmiłam jakieś bliżej nieokreślone zwierzątko piersią

Może z parę godzin tego snu w sumie wyszło...
Ale najważniejsze, że wizja przemeblowania pokoiku dla dziecka już jest i zamierzam M. pogonić w kolejny weekend do pracy, bo trzeba regał przestawić, jedną ścianę odświeżyć i wyprowadzić stamtąd papużki
obudziłam sie i jeszcze nie poczułam małego, juz oczywiscie sie denerwuje, poczekam jeszcze może spi twardo, ale mógłby juz kopnąć
zwazyłam sie i waże 0,5kg mniej

Ogólnie to pomaga Ci ten detektor, uspokaja?
Ja wczoraraj miałam taką paranoje jak jeszcze detektorem tętna nie mogłam znaleść Małego to już zupełna paranoja mnie dopadła :)
Kilka dni temu śniło mi się, że urodziłam bliźniaki.......... ale wyglądały jak koty. Tzn. to były koty..... To był straszny sen, obudziłam się cała mokra i przerażona. Nie mogłam nad nimi zapanować, biegały, a ja za nimi ale kochałam je w śnie.... a mój mąż mi wmawiał we śnie, że to nie nasze dzieci, to są koty..... To był koszmar 

Staram się nie wkręcać, bo dzieć też może mieć gorszy dzień.

ostatnio śniło mi się, że mieliśmy kota i ten kot połknął łyżeczkę (nie wiem, jakim cudem) :D i mu rączka od niej wystawała przez gardło
Dziewczyny dzwoniłam po wyniki: wszystko jest ok, ale mam podwyższone TSH > lekko powyżej 3(norma jest do 2,5). Doktor powiedział, że przepisze mi hormony, że to może spowodować zły rozwój układu nerwowego, że ma wpływ na rozwój intelektualny i inteligencję dziecka. W pierwszym odruchu wylałam hektolitry łez. Teraz się uspokajam, czy któras z Was miała podwyższone TSH i czy wpłynęło to na dzidziusia ?