Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny dzwoniłam po wyniki: wszystko jest ok, ale mam podwyższone TSH > lekko powyżej 3(norma jest do 2,5). Doktor powiedział, że przepisze mi hormony, że to może spowodować zły rozwój układu nerwowego, że ma wpływ na rozwój intelektualny i inteligencję dziecka. W pierwszym odruchu wylałam hektolitry łez. Teraz się uspokajam, czy któras z Was miała podwyższone TSH i czy wpłynęło to na dzidziusia ?
Kakai ostatnie badanie na tsh miałam robione chyba w wieku 22 lat. W okresie dojrzewania miałam powiększone wole młodzieńcze, co powodowało z kolei lekką nadczynność. Potem było już zawsze ok. Mówiłam o tym mojemu lekarzowi i nic mi wcześniej nie zalecił, także to moje pierwsze badanie tsh w ciąży. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, jestem dobrej myśli, muszę
Dziwne to troszkę, bo niby miednica się rozchodzi podczas ciąży, ja niby też mam batrdzo wąską, ale gin. powiedział, że na pewno trochę się rozszerzy... i dziecko przejdzie podczas porodu sn. Ale ja lekarzem nie jestem, więc tylko piszę, co mi mój mówił :) ja będę mieć cc ze względu na zwęzoną miednicę,
Byłam, lekarz przepisał mi Euthyrox 100-jedną tabletkę raz dziennie. Ft 4 mam 10, czyli blisko dolnej granicy..
chciałabym, żeby takie święta miały moje dzieci....