Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsysiajaw
    • CommentTimeApr 7th 2012
     permalink
    Witam się w rozpoczętym 17tc:bigsmile:
    Co do świąt ja też wyniosłam z domu bardzo świąteczną atmosferę, uwielbiam jak jest u mnie dużo ludzi i wszyscy siedzimy przy jednym stole! Święta robimy razem z teściową :bigsmile: a będzie u nas 10 osób więc jest tego trochę :) a ja w pracy do 13... później zabieram córkę do kościoła poświęcić jajeczka, po powrocie czeka mnie jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia, ale teść ma ogarnąć podłogi, teściowa jest w kuchni i pichci.. są dni kiedy bardzo się cieszę że teściowie zamieszkali u nas w domu :bigsmile: dogaduję się z nimi czasami lepiej niż z moimi :bigsmile: a teściowa czasem się śmieje cytuję "wstyd pomyśleć ale dogaduję się z tobą lepiej niż z moją rodzona córką" :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    Wesolych Swiat dziewczyny :winkkiss:
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Witam sie i ja:wink: Miałam noc do d..y! od ok 1.30 złapała mnie straszny ból w dole pleców chyba to ten bol krzyżowo lędźwiowy...nie wiem w każdym bądź razie ryczeć mi sie chciało nie moglam podnieść sie na siku, poten jak znalazłam pozycje w miare wygodną Mała zaczęła baraszkować a na koniec zaczęły mnie strasznie boleć biodra i pachwiny...i tak pare godzin wiec jestem nie przytomna i czyje sie jakbym dostała od kogoś po twarzy,nogach i dupie:shocked: Ale mimo wszystko zrobiłam jedno ciasto, ale tak sie umęczyłam tym że musiałam odpocząć:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
    • CommentTimeApr 7th 2012 zmieniony
     permalink
    Wpadłam na chwilkę, by życzyć Wam wszystkiego, co najpiękniejsze z okazji Świąt :) Oby wszystkie Nasze ciąże przebiegały pomyślnie, spokojnie a rozwiązania były w terminie :) I zdrówka dla Was i Waszych rodzin :) Buziolki :)
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Jeszcze tylko delikatnie ogarne dom i dam sobie spokój o po pierwsze jestesmy po remoncie i te wieksze porządki mam a sobą, po drugie i tak praktycznie nas w świeta nie będzie, a po trzecie moje nogi nie chcą współpracować:wink:
    --
  1.  permalink
    Wesołego jajka Kochane i mokrego Dyngusa:)
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    Mój mąż też nie lubi świąt z uwagi na toksyczną sytuację w jego rodzinie, ale ja nie odpuszczę właśnie ze względu na dzieciaki.Idę działać póki Fel śpi.

kakai mi też ostatnio rozsadza spojenie :( a dziś do tego doszedł potworny ból głowy- taki pogodowy. Dodatkowo mamy kolejną trudną noc za sobą bo fel nie wiadomo czemu budzi się na jedzenia 2-3.Może jak poczuję zapach sernika i zjem łyżkę kajmaku to mi się lepiej zrobi. tymczasem lecę farbować jajka.
    --
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Chciałam Wam Dziewczyny życzyć Świąt zdrowych, niezbyt męczących :wink: aby każdy spędził je w zgodzie i wśród osób życzliwych i kochanych.:grouphug::grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Oj ja też miałam ciężką noc. 3h próbowałam się tak ułożyć, żeby brzuch mnie nie bolał i nikt mnie nie kopał.. Normalnie się aż popłakałam i mąż się obudził pytając co się dzieje. W końcu jednak się udało i do 7pięknie mi się spało:) Jedziemy zaraz po wykładzinę, potem malujemy drugą warstwę, a potem do rodziców nocować, bo u nas już nie da się mieszkać:) WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY!
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    mkd to spojenie to chyba faktycznie boli jak mało sie odpoczywa,

dziewczęta zycze nam na te Święta samych pozytywnych mysli i miłych chwil:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy Dziewczyny!!!

Ja noc miałam nie najgorszą ale po wczorajszym sprzątaniu bolą mnie dziś wszystkie mięśnie... A miałom się oszczędzać. Głupia ja.
    Więcej już nic nie robię. Upierniczę tylko wieczorem jakieś ciasto i mam w nosie:)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Cześć Kochane :)

Melduję, że będę miała dziewczynkę także proszę uzupełnijcie listę:rainbow:

Za tydz. mam kolejną wizytę tym razem badanie genetyczne, więc dowiem się czy z malutką wszystko w porządku:) Szyjka moja ma 32mm i jest zamknięta więc myślę, że mieszczę się w normie. Gin przepisała mi Asmag 3x2 na twardnienie brzuszka, bo ostatnio znowu coś się stawia.

Ja też miałam ciężką noc, mało co spałam, wierciłam się i wygodnej pozycji nie mogłam znaleźć ;/ Dobrze, że teraz mam luzy to sobie drzemkę zaraz zrobię:)

Wesołych Świat życzę :winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    smacznego wszystkim:)

wczoraj wieczorem dopadla mnie grypa ( przynajmniej tak wczoraj myslalam) ale dzis juz jest ok, po prostu musialam sie wyczyscic... Ostatnio za czesto ''wisze nad kiblem'' juz nie mam sity, tylko siedze i placze bo mala wtedy niespokojna i tylkiem wypycha mi zawartosc zoladka:/ boli cholernie, juz myslalam ze rodzic bede, ale pelnia nas ominela
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Kochane Wesołych Świąt - spełnienia marzeń i pięknej rodzinnej atmosfery :)

rumba Gratulacje dziewczynki :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    no i pieknie, swiatecznie pooralo mnie przy pepku:clap::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    flavia: no i pieknie, swiatecznie pooralo mnie przy pepku:clap::confused:

może po porodzie zniknie tylko teraz musisz dbać szczególnie o te miejsca, nie zapomnij się smarować dużo w tych miejscach, to może później nie będzie śladu :wink:, ja zaniechałam w pierwszej ciąży i efekt taki że mam pełno jasnych, ale w bikini to ja już nigdy się nie pokażę :confused:
    --
    •  
      CommentAuthormll19
     permalink
    Witam mam problem czy która z was miała podobny? Wczoraj w nocy po prawej stronie brzucha przy piersi strasznie mnie kuło, ale bez problemu usnełam tylko ruszać się nie mogłam zbyt... Czy moja dzidzi tak się rusza? Jestem w 18 tc ;)
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    rumba specjalnie dla ciebie :)

1. flavia 19.04.2012 (dziewczynka)
    2. pitaja 20.04.2012 (dziewczynka)
    3. paprykowa 27.04.2012 (dziewczynka)
    4. justa2586 10.05.2012 (dziewczynka)
    4. nessie 10.05.2012 (chłopiec)
    5. karinazosia 11.05.2012 (chłopiec)

6. jezynka 15.05.2012 (dziewczynka)
    7. ifonka84 19.05.2012(dziewczynka)
    8. Tres 24.05.2012 (dziewczynka)
    9. hydrozagadka 02.06.2012 (dziewczynka)
    10. Hanny 03.06.2012 (chłopiec)
    11. norah 13.06.2012 (chłopiec)
    12. _kasiek_ 19.06.2012 (chłopiec)
    13. YPolly 20.06.2012 (dziewczynka)
    14. wielgosz 21.06.2012 (chłopiec)
    15. Osorya 22.06.2012 (dziewczynka)
    16. penny 23.06.2012 (dziewczynka)
    16. blackship 23.06.2012 (dziewczynka)
    17. magku 24.06.2012 (dziewczynka)
    18. Lezunia 25.06.2012
    19. cheriniatko 29.06.2012 (chłopiec)
    19. Sayuri78 29.06.2012 (chłopiec)
    20. mkd 03.07.2012 (chłopiec)
    21. nikkitaa 05.07.2012 (dziewczynka)
    22. Mag_dre 06.07.2012 (dziewczynka)
    22. psycho_patka 06.07.2012 (dziewczynka)
    23. niunia32 09.07.2012 (chłopiec)
    24. sliwson 10.07.2012 (chłopiec)
    24. Vsti 10.07.2012 (dziewczynka)
    25. doti_p 12.07.2012 (dziewczynka i niespodzianka)
    26. P_Madzia 16.07.2012 (dziewczynka)
    27. marylove 17.07.2012
    28. Xkamilax 18.07.2012 (dziewczynka)
    29. ufo03 25.07.2012 (chłopiec)
    30. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)
    31. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)
    32. cho 28.07.2012 (dziewczynka)
    33. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)
    34. Annie128 05.08.20012
    35. atamala 06.08.2012
    36. Mamrotka 13.08.2012
    37. kuleczka_69 14.08.2012
    38. Ul_cia 18.08.2012
    38. Rumba 18.08.2012(dziewczynka)
    38. czerwinka 18.08.2012 (chłopiec)
    38. Cobraczek 18.08.2012 (chłopiec)
    39. dorotka0905 20.08.2012
    40. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    41. marysia_23 25.08.2012
    42. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    43. judka25 31.08.2012
    44. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    45. Kafffka74 04.09.2012
    46. NadziejaUmieraOstatnia 05.09.2012(chłopiec)
    47. Pajacynka 07.09.2012
    48. Peppermill 10.09.2012
    49. oranda 15.09.2012
    50. katka_81 17.09.2012
    51. asia_ 22.09.2012
    52. sysiajaw 24.09.2012
    53. leneczka8484 30.09.2012
    53. ASulek 30.09.2012
    54. kapelusznick 01.10 2012
    55. magdalenka2610 07.10.2012
    56. łośćń 12.10.2012
    57. madziauk 10.11.2012
    58. Linden 12.11.2012
    58. violet_flower 12.11.2012
    59. lofbejbe 21.12.2012
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Rumba gratuluję córeczki ;-)))
    No, to z imprezy 18'sto-sierpniowej jeszcze tylko ja mam niespodzianke w brzuszku :devil: Dla równowagi powinna być dziewczynka :wink:
    w środę mam USG genetyczne i nie wyjdę z gabinetu jak się nie dowiem Któż tam mieszka :heartsabove:

Z okazji Świąt - spełnienia marzeń dla wszystkich Mamusiek, tatusiów, dzieciaczków i całych Waszych Rodzin :dinner:
    --
  2.  permalink
    Ulcia a na ktora masz wizyte? :P ja ide na 18 i tez nie wyjde dopoki sie nie dowiem kto tam mieszka hihi
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    ooo czyli to coś co mnie boli nisko to może też to spojenie :) Również życzę Wesołych Świąt i smacznego jajeczka oraz dużo zdrówka dla Was Mamuśki, jak również dla waszych pociech :))):kissing: aaaaaaa i mnóstwo MIŁOŚCI!! :heartsabove:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Kuleczka - o 11, wiec wcześniej :wink: Już sie nie mogę doczekać, dawno tego malucha nie widziałam i mam nadzieję, że zbyt wiele nie oczekuje po tym podgladaniu, bo do tej pory Maluch zawsze nogi trzymał razem i nawet Chuck Norris by nie zobaczył kto to :devil::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    To i ja życzę Wam zdrowych wesołych świat ;)
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    umieram, boje sie... Nie moge przyjmowac plynow, wszystko zwracam Gin pow ze jak tak dalej pojdzie to musze jechac do szpitala po kroplowke, zeby siebie i dziecka nie odwodnic, a mam przeczucie, ze mnie tam na swieta zatrzymaja... Takze trzymac kciuki, zeby mi 'woda wchodzila':sad:
    --
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Wesołych Świąt! :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    flavia: Takze trzymac kciuki, zeby mi 'woda wchodzila'

Flavia a tu któraś z nas tak wymiotowała przed porodem... może to już czas ? Lepiej, żeby Cie może zatrzymali niż miało by się coś stać. Trzymam kciuki mocno !!!

Ja jestem wykończona po wczorajszym dniu i wizycie w szpitalu, wstałam w środku nocy, do teraz ból głowy. Oby jutro było lepiej...
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    flavia: umieram, boje sie... Nie moge przyjmowac plynow, wszystko zwracam Gin pow ze jak tak dalej pojdzie to musze jechac do szpitala po kroplowke, zeby siebie i dziecka nie odwodnic, a mam przeczucie, ze mnie tam na swieta zatrzymaja... Takze trzymac kciuki, zeby mi 'woda wchodzila'

ja tak mialam przed porodem
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    Wszystkiego naj , naj kobietki . Flavia trzymam kciuki żeby płyny choiaż wchodziły ale co tam , ważne zdrowie maluszka i jak chce być świateczne to .... hm szybkiego porodu .
    Czas królować w kuchni ... , a następne 2 dni błogie lenistwo : )
    --
  3.  permalink
    Uff ja już obrobiona padam brzuch trochę ciągnie więc uciekam leżeć i cieszyć się z kopniaczków mojego malucha bo dziś daje mi się we znaki-pęcherz juz boli:)WESOŁEGO ALLELUJA:*
    -- ,
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    ja mysle ze to jednak grypa, ale Mloda sie tak denerwuje jak spinaja sie miesnie podczas wymiotowania nie zdziwie sie jak takie meczenie brzucha wywola skurcze, mi tam pasuje... :)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    flavia kciuki za Ciebie!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    a mnie dopadł wilczy apetyt, jestem non stop głodna :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    ja sie najadlam swiezego chleba z szynka i czuje sie zaspokojona:) za to zmeczona:confused:
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Vsti: a mnie dopadł wilczy apetyt, jestem non stop głodna :devil:

Nadia chce posmakować świątecznych potraw :D
    A ja właśnie go nie mam :( Zjadłam 2 skibki, a czuje się jakbym pół lodówki zjadla ;( W dodatku mam już dość wlewania w siebie te litry wody ;(
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    magku: Nadia chce posmakować świątecznych potraw :D
    Dobrze,że do słodyczy Ją za bardzo nie ciągnie ;))
    Oj zmęczenie i ja odczuwam... zostały mi jeszcze kurze do powycierania, a już sił brał...
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Vsti: Dobrze,że do słodyczy Ją za bardzo nie ciągnie ;))

Szkoda, że moja mała nie bierze z Niej przykładu :D Słodkie mogłabym jeść i jeść... :confused:
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    magku: Zjadłam 2 skibki, a czuje się jakbym pół lodówki zjadla ;(

ja mam tak osttanio ciagle, nie źebym narzekala, bo głodna nie chodzę, ale jem mniej niż przed ciąża, nie meiszcze tego teraz:confused:

Treść doklejona: 07.04.12 16:14
    Vsti: Oj zmęczenie i ja odczuwam... zostały mi jeszcze kurze do powycierania, a już sił brał...

jeszcze troszke i fajrant!
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Kakai - to witaj w klubie... też jem mniej niż przed ciążą a na wadze takiej cyfry jeszcze jak żyje nie miałam :D No ale taka kolej rzeczy...wszystko w brzuchu już też coraz więcej waży...
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    magku: Kakai - to witaj w klubie... też jem mniej niż przed ciążą a na wadze takiej cyfry jeszcze jak żyje nie miałam :D No ale taka kolej rzeczy...wszystko w brzuchu już też coraz więcej waży...

noo, ja mam nawet wrazenie ze mi nogi schudly, biodra i boczki mam wieksze teraz, ale nogi jakby chudsze.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    a ja się dzisiaj obijam, bo całe Święta spędzimy jak zawsze u rodziców :) Wczoraj mamie pomagałam w przygotowaniu potraw i chyba świąteczny limit już wczoraj wyczerpałam w faszerowaniu smakołyków:) :wink:

dziś ciągnie mnie do naleśników z brzoskwiniami :wink:

Ul cia, kuleczka czekamy na wieści co do płci:) Wokół mojej córci same chłopaki więc przydałaby się jakaś koleżanka:) :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    ja cała czuje się wieksza...jedynie przy brzuchu - piersi wydają się mniejsze..Huuura! :P
    rumba: dziś ciągnie mnie do naleśników z brzoskwiniami :wink:

brzmi zachęcająco :D
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    magku: ja cała czuje się wieksza...jedynie przy brzuchu - piersi wydają się mniejsze..Huuura! :P

ja czasem mysle ze piersi wcale nie sa duze, innego dnia wydaje mi sie że wielkie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    Dobrze dla tych Waszych dziewczyn ;) beda mialy w czym wybierac:)))))

Ciesze sie ze to nie jest nic nienormalnego jesc malo w ciazy. Ja jem tak samo albo i mniej niz przed ciaza. Myslalm ze to zle i ciesze sie ze jednak nie:)
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Kakai: ja czasem mysle ze piersi wcale nie sa duze, innego dnia wydaje mi sie że wielkie:bigsmile:

Moje przed ciążą były raczej duże, stąd lepiej mi, że teraz optycznie wyglądają na mniejsze ;)
    hopelight: Ciesze sie ze to nie jest nic nienormalnego jesc malo w ciazy. Ja jem tak samo albo i mniej niz przed ciaza. Myslalm ze to zle i ciesze sie ze jednak nie:)

Lekarz mi mówił,że w ciąży mam jeść jak niemowlak - na zawołanie i nigdy w życiu nie zmuszać się..żeby nie popełniać błędu - jeść za dwóch...dlatego też nie zmuszam się do niczego i myślę, że jesli Małej coś brakuje, to wyciągnie ze mnie...
  4.  permalink
    Rumbcia, gorzej jak sie schowa i nic nie zobaczymy :P ale moglaby byc dzidzia laskawa dla mamusi i tatusia i sie ujawnic :P
    ja juz mam porobione wszystko, serniczek upieczony, salatka zrobiona, jajca poswiecone i sie bycze teraz :P zastanawiam sie co by tu jeszcze upichcic..mam jakas karpatke w proszku do zrobienia ale nie chce mi sie :P
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    magku: Moje przed ciążą były raczej duże, stąd lepiej mi, że teraz optycznie wyglądają na mniejsze ;)

aa to rozumiem, ja mialam przeciętniaczki, ale i teraz nie są big:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    Ja zapytalam sie ostatnio meza o moje piersi.

Ja : Kochanie jak Ci sie podobaja moje nowe piersi.
    Maz: Bardzo teraz sa takie jak powinny (ucieszona mina)
    Ja: To znaczy ze jakie byly przed ciaza?
    Maz: Wogole ich nie bylo

:cry::cry::confused:
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    hopelight: Ja zapytalam sie ostatnio meza o moje piersi.Ja : Kochanie jak Ci sie podobaja moje nowe piersi.Maz: Bardzo teraz sa takie jak powinny (ucieszona mina)Ja: To znaczy ze jakie byly przed ciaza?Maz: Wogole ich nie bylo

heh co za dyplomata:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Ja swojego męża o biust nie muszę pytać, bo codziennie słyszę ,, ale masz te cycki,,:bigsmile: (dodam, że piersi urosły mi bardzo, bo wcześniej trzeba było się przyglądać, żeby coś dostrzec:)))

pytam więc codziennie, Kochanie czy to był komplement??? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    hopelight, boki zrywam :clap:
    ach, ci Nasi faceci :rolling:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.