Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a będzie u nas 10 osób więc jest tego trochę :) a ja w pracy do 13... później zabieram córkę do kościoła poświęcić jajeczka, po powrocie czeka mnie jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia, ale teść ma ogarnąć podłogi, teściowa jest w kuchni i pichci.. są dni kiedy bardzo się cieszę że teściowie zamieszkali u nas w domu
dogaduję się z nimi czasami lepiej niż z moimi
a teściowa czasem się śmieje cytuję "wstyd pomyśleć ale dogaduję się z tobą lepiej niż z moją rodzona córką"
Miałam noc do d..y! od ok 1.30 złapała mnie straszny ból w dole pleców chyba to ten bol krzyżowo lędźwiowy...nie wiem w każdym bądź razie ryczeć mi sie chciało nie moglam podnieść sie na siku, poten jak znalazłam pozycje w miare wygodną Mała zaczęła baraszkować a na koniec zaczęły mnie strasznie boleć biodra i pachwiny...i tak pare godzin wiec jestem nie przytomna i czyje sie jakbym dostała od kogoś po twarzy,nogach i dupie
Ale mimo wszystko zrobiłam jedno ciasto, ale tak sie umęczyłam tym że musiałam odpocząć

no i pieknie, swiatecznie pooralo mnie przy pepku
, ja zaniechałam w pierwszej ciąży i efekt taki że mam pełno jasnych, ale w bikini to ja już nigdy się nie pokażę
Dla równowagi powinna być dziewczynka 

Takze trzymac kciuki, zeby mi 'woda wchodzila'

umieram, boje sie... Nie moge przyjmowac plynow, wszystko zwracam Gin pow ze jak tak dalej pojdzie to musze jechac do szpitala po kroplowke, zeby siebie i dziecka nie odwodnic, a mam przeczucie, ze mnie tam na swieta zatrzymaja... Takze trzymac kciuki, zeby mi 'woda wchodzila'

Zjadłam 2 skibki, a czuje się jakbym pół lodówki zjadla ;(

Oj zmęczenie i ja odczuwam... zostały mi jeszcze kurze do powycierania, a już sił brał...

ja czasem mysle ze piersi wcale nie sa duze, innego dnia wydaje mi sie że wielkie
Ciesze sie ze to nie jest nic nienormalnego jesc malo w ciazy. Ja jem tak samo albo i mniej niz przed ciaza. Myslalm ze to zle i ciesze sie ze jednak nie:)

(dodam, że piersi urosły mi bardzo, bo wcześniej trzeba było się przyglądać, żeby coś dostrzec:)))