Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkatka_81
    • CommentTimeApr 9th 2012
     permalink
    możliwe... jak masz takie zboczenie, to zakup sobie kochana chusteczki nawilżane, będzie delikatniej :) ja mogę polecić :)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    katka_81: możliwe... jak masz takie zboczenie, to zakup sobie kochana chusteczki nawilżane, będzie delikatniej :) ja mogę polecić :)

heh albo foksy jedwab czy cos:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    a my po świętach się rozłożyliśmy. Mnie boli gardło i mam nalot na migdałkach, męża połamało z gorączką. a fel chyba przechodzi kryzys jednoroczniaka wstawał w nocy ostatnio 5 razy :(.

Mimo że nie zjadłam w święta jakoś bardzo dużo na wadze pojawił się dodatkowy kilogram :(

a jeszcze mam niezły tekst mojego męża:
    ale ci się śmiesznie pupa faluje w niektórych pozycjach... o moim cellulicie
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    katka_81: Po wczorajszym jedzonku (a było tego trochę) tak mnie całą noc męczyły kolki jelitowe, że myślałam, że zejdę :( I wypróżnić się nie mogę :( To jakiś koszmar...

Dokładnie 2 tygodnie temu to przechodziłam, myślałam, że zwariuje i te skręty kiszek:neutral:. Pani w aptece poleciła mi czopki proktis m, bo u mnie się hemoroidy przez to odezwały :sad:. Dwa dni stosowałam na noc i przeszło, mam nadzieję, że na jakiś czas.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    A u mnie zaczęły się nieprzespane noce:( Wczoraj całą noc się nie mogłam ułożyć, brzuch mnie boli na górze, przy przeponie. Teraz chciałam poleżeć na kanapie i znów to samo :( Nie pomagają poduszki pod brzuchem ani w kolanach, normalnie w nocy siedziałam na łóżku i płakałam z bezsilności..
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Melduję się już w zasadzie po świętach... U nas wszystkie plany świąteczne się posypały. Najpierw rozchorowała się cała rodzina mojej siostry co sprawiło, że zrezygnowaliśmy z wizyty u moich rodziców w niedzielę a potem się okazało, że nas też znowu coś rozkłada...
    Tymek wczoraj z drzemki obudził się z gorączką i dzisiejszy dzień spędziliśmy już sami w domku... Rodzice tylko podrzucili jakieś jedzenie i tyle.
    Nie byliśmy na to przygotowani więc dziś w domu atmosfera zdecydowanie nie świąteczna...

Poza tym ja też chodzę marudna, kłócę się z mężem o byle co i wszystko mnie drażni... :-/

Jutro o 9 mam usg 4d i to jest jedyna rzecz, która poprawia mi humor.
    trzymajcie kciuki:)
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
    • CommentTimeApr 9th 2012 zmieniony
     permalink
    sliwson: Poza tym ja też chodzę marudna,
    ooo to ja mam to samo od wczoraj i jakoś nic mnie nie cieszy :)))
    A mnie od kilku dni pobolewa "coś" (ale tylko przy poruszaniu się, głównie przy wstawaniu) z lewej strony od pachwiny promieniując wyżej.... i tak się zastanawiam, czy to coś niepokojącego, czy po prostu to wpływ powiększającej się macicy i dzidzi :)

W ogóle to witamy się w 28 tygodniu, czyli chyba już 7 m-cy :))
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    W ogóle to witamy się w 28 tygodniu, czyli chyba już 7 m-cy :))

O kurcze.... Faktycznie to już chyba 7 miesiąc... Ale mi czas zachrzania!!! Chyba mógłby ciut wolniej bo się nawet nie zdążę nacieszyć tą ciążą...
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Za 2,5 m-ca możemy rodzić :shocked:
    --
  1.  permalink
    Ja jeszcze ten tydzien i bedzie 6ty miesiac, tez zlecialo szybciutko...jak ja nie moge sie srody doczekac :P jeszcze wypis ze szpitala musze odebrac bo moj ginek sie niecierpliwi :P nie wiem czy to normalne ale od godziny 20 ostatnimi dniami chodze padnieta, wymeczona na maxa, tak jakby mnie walec rozjechal...a dziec coraz mocniej i czesciej pozwala sobie na kopanie mamuni :P dobranoc, bo ziewam i ziewam a do wyrka dotrzec nie moge :P
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeApr 10th 2012
     permalink
    hej hej:bigsmile:

miłego dnia i samych dobrych wieści!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    witam dziewuszki, zaraz polecę do apteki po coś niezawodnego na zaparcia... :) Widzę, że Święta nie tylko u mnie były marudne...? A bo jak się tak człowiek naje, to potem ociężały jakiś... a jak tu nie jeść, jak tyle smakowitości...? ;)
    Miłego dnia :)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    hejo :) nikt nie rodzi widzę, a szkoda:)
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Jestem po USG.
    Mam dobre i złe wieści...
    Dobre są takie, że szyjka ładnie trzyma. Jest długa, zamknięta, nic się nie dzieje.
    Kiepskie wieści są takie, że lekarka wykryła jakąś wadę serduszka maluszka. Oś serca jest ponoć pod zbyt dużym kątem względem klatki piersiowej. Powinno być 45 stopni a jest 90. Do tego maluszek jest malutki. Wielkość płodu odpowiada około 25 max 26 tc a to już skończony 27tc. Maluch waży około 800g.
    To, że jest taki malutki może być związane z tym serduszkiem, choć nie musi...
    Musimy zrobić teraz echo serca płodu i sprawdzić co się dzieje.
    Zestresowałam się z rana na maxa... ;-(
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Hello! :) No to dziś nie śpimy od 6... nie mogę sobie ostatnio znaleźć odpowiedniej pozycji w łóżku... a co będzie dalej? :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Sliwson a kiedy to echo macie? I nie denerwuj sie na zapas, bo szkoda Maluszka...podobnie też juz było na tym forum, że ginekolog wykrył jakąś wade, a kardiolog podważył to zdanie, więc czekamy cierpliwie na opinię specjalisty... Głowa do góry...choć wiem, że mi się łatwo się pisze..
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    Sliwson a kiedy to echo macie? I nie denerwuj sie na zapas, bo szkoda Maluszka...podobnie też juz było na tym forum, że ginekolog wykrył jakąś wade, a kardiolog podważył to zdanie, więc czekamy cierpliwie na opinię specjalisty... Głowa do góry...choć wiem, że mi się łatwo się pisze..

U mnie tak było w pierwszej ciąży, że echo serca nie potwierdziło wady serduszka, którą podejrzewał ginekolog... Na to echo będę się jutro próbowała zapisać na karową. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo mogą mieć bardzo odległe terminy. Najwyżej pójdę prywatnie.
    --
    •  
      CommentAuthornibriana
     permalink
    sliwson: Musimy zrobić teraz echo serca płodu i sprawdzić co się dzieje.

Hej też byliśmy na tym badaniu. Grunt to trafić na dobrego specjalistę, który potrafi czytać usg. My byliśmy u pediatry kardiologa.
    --
    •  
      CommentAuthormagda_a
     permalink
    Sliwson - to czekamy na dobre wieści i 3mam mocno kciuki, żeby ginekolog ponownie się mylił...
    A z tego co pamiętam Tymek też był mniejszy ;>?
    -- , [url=https://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    sliwson trzymamy kciuki żeby na podejrzeniach tylko się skończyło!
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    sliwson Trzymam kciuki za Franka!
    --
    •  
      CommentAuthorsliwson
     permalink
    A z tego co pamiętam Tymek też był mniejszy ;>?

Na początku tak. Potem zaczął już gonić termin OM. No i różnica wynosiła zawsze maks tydzień a nie 2. Ja się tą wagą tak nie przejmuję. Tak jak napisałam, to może być związane z serduszkiem a w cale nie musi.
    --
    •  
      CommentAuthorOsorya
     permalink
    Śliwson trzymam kciuki!
    Ja ostatnio też pisałam,że moja mała jest mniejsza niż termin z OM i to o 2 tygodnie.A też było normalnie wcześniej,także nie stresuj się na zapas!
    Będzie dobrze!
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    silwison podpinam się pod dziewczyny bo nic nie wymyślę mądrzejszego - choć wiem, że łatwo mówić - poczekaj na echo bo jak sama wiesz, to może być jakaś pomyłka !!!!

Ja witam się po świętach i w skończonym wczoraj 30tc :crazy::crazy::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    sliwson, trzymam kciuki, musi być dobrze... MUSI!!!
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    sliwson mam jednak nadzieje, że to błędne odczytanie usg i maluszkowi NIC nie dolega, trzymam kciuki za Was!
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    witam po swietach

sliwson- kciuki baaardzo mocno zacisniete!

U nas w niedziele wieczorem mega bol podbrzusza plus promieniowanie na ledzwie- juz sie cieszylam ze cos ruszylo... Nawet po schodach zaczelam w te i z powrotem chodzic;P ale ucichlo... Wczoraj dol od rana, ryk itp

dopiero teraz mam problemy ze snem, ale to tez jeszcze nie takie starszne... Robilam dzis ostatnia toxo, na 14.40 mam wizyte w szpitalu, ale nie ide bo mnie zatrzymaja do konca( pytanie kiedy koniec?!) jutro wizyta u mojej Ginki i wlasnie ogarnelam ze WR jeszcze aktualnego nie mam... Ciekawe czy uda mi sie odebrac wyniki przed porodem:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Sliwson, trzymam kciuki!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorVsti
    • CommentTimeApr 10th 2012 zmieniony
     permalink
    91 dni?:rasta: Nie dawno było 180 :shocked: Coś mi ostatnio chyba zegarek za szybko zapierdziela :rolling:

Dodaje listę :)))

1. flavia 19.04.2012 (dziewczynka)
    2. pitaja 20.04.2012 (dziewczynka)
    3. paprykowa 27.04.2012 (dziewczynka)
    4. justa2586 10.05.2012 (dziewczynka)
    4. nessie 10.05.2012 (chłopiec)
    5. karinazosia 11.05.2012 (chłopiec)

6. jezynka 15.05.2012 (dziewczynka)
    7. ifonka84 19.05.2012(dziewczynka)
    8. Tres 24.05.2012 (dziewczynka)
    9. hydrozagadka 02.06.2012 (dziewczynka)
    10. Hanny 03.06.2012 (chłopiec)
    11. norah 13.06.2012 (chłopiec)
    12. _kasiek_ 19.06.2012 (chłopiec)
    13. YPolly 20.06.2012 (dziewczynka)
    14. wielgosz 21.06.2012 (chłopiec)
    15. Osorya 22.06.2012 (dziewczynka)
    16. penny 23.06.2012 (dziewczynka)
    16. blackship 23.06.2012 (dziewczynka)
    17. magku 24.06.2012 (dziewczynka)
    18. Lezunia 25.06.2012
    19. cheriniatko 29.06.2012 (chłopiec)
    19. Sayuri78 29.06.2012 (chłopiec)
    20. mkd 03.07.2012 (chłopiec)
    21. nikkitaa 05.07.2012 (dziewczynka)
    22. Mag_dre 06.07.2012 (dziewczynka)
    22. psycho_patka 06.07.2012 (dziewczynka)
    23. niunia32 09.07.2012 (chłopiec)
    24. sliwson 10.07.2012 (chłopiec)
    24. Vsti 10.07.2012 (dziewczynka)
    25. doti_p 12.07.2012 (dziewczynka i niespodzianka)
    26. P_Madzia 16.07.2012 (dziewczynka)
    27. marylove 17.07.2012
    28. Xkamilax 18.07.2012 (dziewczynka)
    29. ufo03 25.07.2012 (chłopiec)
    30. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)
    31. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)
    32. cho 28.07.2012 (dziewczynka)
    33. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)
    34. Annie128 05.08.20012
    35. atamala 06.08.2012
    36. Mamrotka 13.08.2012
    37. kuleczka_69 14.08.2012
    38. Ul_cia 18.08.2012
    38. Rumba 18.08.2012(dziewczynka)
    38. czerwinka 18.08.2012 (chłopiec)
    38. Cobraczek 18.08.2012 (chłopiec)
    39. dorotka0905 20.08.2012
    40. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    41. marysia_23 25.08.2012
    42. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    43. judka25 31.08.2012
    44. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    45. Kafffka74 04.09.2012
    46. NadziejaUmieraOstatnia 05.09.2012(chłopiec)
    47. Pajacynka 07.09.2012
    48. Peppermill 10.09.2012
    49. oranda 15.09.2012
    50. katka_81 17.09.2012
    51. asia_ 22.09.2012
    52. sysiajaw 24.09.2012
    53. leneczka8484 30.09.2012
    53. ASulek 30.09.2012
    54. kapelusznick 01.10 2012
    55. magdalenka2610 07.10.2012
    56. łośćń 12.10.2012
    57. madziauk 10.11.2012
    58. Linden 12.11.2012
    58. violet_flower 12.11.2012
    59. lofbejbe 21.12.2012
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Vsti: No to dziś nie śpimy od 6... nie mogę sobie ostatnio znaleźć odpowiedniej pozycji w łóżku... a co będzie dalej? :tongue:

dalej....jak się córcia już urodzi to lepiej na pewno nie będzie.... :tongue::tongue::devil:

ŚLIWSON trzymam i ja mocno kciuki za Frania !
    oby serduszko okazalo się zdrowe i silne jak dzwon :wink:
    a wagą faktycznie nie ma się co przejmować, zwłaszcza że Tymek też w brzuchu będąc był mniejszy :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    TEORKA: dalej....jak się córcia już urodzi to lepiej na pewno nie będzie....
    dlatego też myślałam, że mam jeszcze 3 m-ce na wyspanie się, a tu doopa :devil::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    TEORKA: dalej....jak się córcia już urodzi to lepiej na pewno nie będzie....

tego sie boje:cool:

Treść doklejona: 10.04.12 11:07
    musz eposzukac na all pieluchy, bo w miescie niec ciekawego nie bylo:confused:
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    Sliwson, wierzę, że będzie dobrze :smile: A 800 g to wcale nie tak mało, 10 centyl dla dziecka w 27 tc to 584 g :smile:

Ja też miałam dzisiaj kontrolę, na szczęście wszystko gra! :bigsmile: Udało się opanować tę moją wybrakowaną szyjkę, szew trzyma, od wyjścia ze szpitala nie pogorszyło się nic a nic :bigsmile: Fenoterol działa, nie męczą mnie żadne skurcze. Mała nabiera ciała, ma się świetnie. Za miesiąc odstawka leków, zdjęcie szwu i... mam nadzieję, że jeszcze trochę zdążę zażyć normalnej aktywności przed godziną "0" :wink:
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Dziewczyny z pierwszej 5-tki mogły by powoli się ruszać bo nigdy nie zejdę poniżej 50-tki :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Kakai: musz eposzukac na all pieluchy, bo w miescie niec ciekawego nie bylo
    ja muszę się rozejrzeć za jakimiś tetrowymi i flanelowymi...
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Kakai: tego sie boje:cool:

nie ma się co bać - idzie się przyzwyczaić :smile:
    mi to tak w nawyk weszło, że wystarcza mi obecnie 4-5 godzin snu na dobę i tyle też sypiam mimo, że Ninka już całe noce przesypia bez pobudki :wink:

Vsti: dlatego też myślałam, że mam jeszcze 3 m-ce na wyspanie się, a tu doopa :devil::tongue:

no dooopa ale i tak się nie da wyspać na zapas więc w sumie niewiele tracisz hehe :smile:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    sysiajaw: Dziewczyny z pierwszej 5-tki mogły by powoli się ruszać bo nigdy nie zejdę poniżej 50-tki

spokojnie - jak się posypie to się przestraszysz, że nagle jesteś w pierwszej 10-ce !!! popatrz ile jest porodów na II połowę czerwca i I połowę lipca !!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorjeżynka
     permalink
    Witam sie po świętach spędzonych na IP:/.
    Od soboty do poniedziałku siedziałam na Izbie i miałam robione KTG , USG itp.Jestem tak wymęczona z mężem że szkoda mówić.
    Świąt nie mieliśmy w ogóle.
    Zaczęło się od tego, że pojechałam na sprawdzenie szyjki i ciśnienia po nowych lekach (Fenoterol i Isoptin)- ciśnienie mi skakało i nadal miałam skurcze.
    KTG za każdym razem wykazywało tachykardie u malej (skurczy niw wykazywało) i tak mnie gonili 2 x dziennie na badania. Zwiększyli Fenoterol i Isoptin 6x na dobę-więc teraz dzień odliczam od jednej dawki do drugiej.
    Na skurczę nic mi już nie pomogą bo nie maja mi co podać -jedynie Fenoterol w kroplówce -ale na szczęście sie uspokoiło po lekach.
    Za 5-7 dni mam sie zgłosić do lekarza prowadzącego. Nikt nie daje gwarancji czy nie uradzę "za chwilę"- tylko mówią żeby wytrzymać do 18.04. bądź lepiej jak do 25.04.12.
    Więc takie to moje święta były .:(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Mnie to jakoś bardzo nie przeraża, ale gorzej z moim m. bo on sam, jak dziecko sypia po 12 h :D
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Vsti: ja muszę się rozejrzeć za jakimiś tetrowymi i flanelowymi...--

dokladnie ich zamierzam szukac:bigsmile:

Treść doklejona: 10.04.12 11:20
    TEORKA: nie ma się co bać - idzie się przyzwyczaić mi to tak w nawyk weszło, że wystarcza mi obecnie 4-5 godzin snu na dobę i tyle też sypiam mimo, że Ninka już całe noce przesypia bez pobudki

wow 4-5h to mega mało, no ale jak mus to mus:bigsmile: jak ja juz bym chciała lipiec:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    jezynka to ciekawie mialas;/ tez sie balam ze swieta w szpitalu sedze, ale nie wyszlo teraz tylko czekam az mnie tam 'scignie' Mloda:P
    a w 30 tc nie dawali mi szans na podtrzymanie dwupaku i co?! Glowa do gory, bedzie dobrze...

Z tego co kojarze Pitaja ma ustalone CC na 12 wiec zaraz skoczy lista, ja chetnie zwolnie pierwsza pozycje tylko moje dziecko sie do tego nie pali:tongue:

Treść doklejona: 10.04.12 11:34
    Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    flavia: Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p

hehehe dokładnie :wink:
    ileż ja razy sobie chciałam Ninkę choć na 1 dzień do brzucha wepchać z powrotem...... :cool:

Vsti: Mnie to jakoś bardzo nie przeraża, ale gorzej z moim m. bo on sam, jak dziecko sypia po 12 h :D

eee mój mąż całe noce przesypia bo do 4-go miesiąca karmiłam cyckiem, więc na co mi on potrzebny był ?
    i byłam w szoku jak już drugiej nocy kiedy Ninka była w domu i sie darla jak mały szatan on spał jak zabity i chrapał w najlepsze a rano zdziwiony, że ja wstawałam milion czterysta razy :devil:
    --
  2.  permalink
    Witam sie wtorkowo :)) po swietach czuje sie ociezala, chyba przesadzilam z jedzonkime hihi. Zaraz pojde sie kapac, wyszykowac i moze meza wygonie na jakis maly spacerek :P
    jezynka no to nie mialas zbyt fajnie;/ ja sie ciesze, ze mnie wypuscili na swieta.
    Ja tez nie mopge sie juz sierpnia doczekac :P no i jutra, bo mam to polowkowe :D ja wiem, przezywam to jak mrowka okres ale zawsze tak mam przed kazda wizyta :))
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    flavia: Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca

może i tak, ale strasznie mi nudno na L4:neutral: chciałabym juz ujrzec swojego bobika:bigsmile:

Treść doklejona: 10.04.12 11:45
    TEORKA: hehehe dokładnie ileż ja razy sobie chciałam Ninkę choć na 1 dzień do brzucha wepchać z powrotem......

:rolling: to juz sie nie da zrobic

Treść doklejona: 10.04.12 11:45
    TEORKA: darla jak mały szatan on spał jak zabity i chrapał w najlepsze a rano zdziwiony, że ja wstawałam milion czterysta razy --

czuje ze z moim bedzie podobnie, jego mało co budzi:confused:

Treść doklejona: 10.04.12 11:46
    kuleczka_69: Witam sie wtorkowo :)) po swietach czuje sie ociezala, chyba przesadzilam z jedzonkime hihi. Zaraz pojde sie kapac, wyszykowac i moze meza wygonie na jakis maly spacerek :Pjezynka no to nie mialas zbyt fajnie;/ ja sie ciesze, ze mnie wypuscili na swieta.Ja tez nie mopge sie juz sierpnia doczekac :P no i jutra, bo mam to polowkowe :D ja wiem, przezywam to jak mrowka okres ale zawsze tak mam przed kazda wizyta :))

heh hej:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    flavia: Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca:wink:

Eeeee tam, w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć. A najczęściej będziesz dochodziła do wniosku,że Twoje życie było takie puste...
    --
  3.  permalink
    tak piszecie o Waszych mezach i smiem twierdzic, ze u mnie bedzie to samo...pewnie ja bede zapirdzielac w nocy, wstawac do malenstwa a on bedzie chrapal w najlepsze....jak go teraz trudno obudzic do pracy, bo budzik to slysze ja, nie on :P
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Jaheira: Eeeee tam, w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć. A najczęściej będziesz dochodziła do wniosku,że Twoje życie było takie puste...

:bigsmile: na to czekam właśnie:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Jaheira: Eeeee tam, w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć. A najczęściej będziesz dochodziła do wniosku,że Twoje życie było takie puste...

to też, oczywiście :smile:
    aczkolwiek ja miewałam też gorsze dni i momenty :cool:

kuleczka_69: pewnie ja bede zapirdzielac w nocy, wstawac do malenstwa a on bedzie chrapal w najlepsze....

tak po prawdzie - mąż przy takim maluszku, który na początku potrzebuje tylko maminej piersi, to niewiele może pomóc :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    Jaheira: w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć

Ja się nieraz łapię na tym, że z wielkim wysiłkiem próbuję sobie przypomnieć, jak to było żyć bez dziecka. Co myśmy z mężem robili mając tyle czasu wolnego? :wink:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    hydrozagadka: Co myśmy z mężem robili mając tyle czasu wolnego? :wink:

o to to to !!! :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.