Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po wczorajszym jedzonku (a było tego trochę) tak mnie całą noc męczyły kolki jelitowe, że myślałam, że zejdę :( I wypróżnić się nie mogę :( To jakiś koszmar...
. Pani w aptece poleciła mi czopki proktis m, bo u mnie się hemoroidy przez to odezwały
. Dwa dni stosowałam na noc i przeszło, mam nadzieję, że na jakiś czas.
[/url

Poza tym ja też chodzę marudna,ooo to ja mam to samo od wczoraj i jakoś nic mnie nie cieszy :)))
W ogóle to witamy się w 28 tygodniu, czyli chyba już 7 m-cy :))

Sliwson a kiedy to echo macie? I nie denerwuj sie na zapas, bo szkoda Maluszka...podobnie też juz było na tym forum, że ginekolog wykrył jakąś wade, a kardiolog podważył to zdanie, więc czekamy cierpliwie na opinię specjalisty... Głowa do góry...choć wiem, że mi się łatwo się pisze..

A z tego co pamiętam Tymek też był mniejszy ;>?

Nie dawno było 180
Coś mi ostatnio chyba zegarek za szybko zapierdziela 
No to dziś nie śpimy od 6... nie mogę sobie ostatnio znaleźć odpowiedniej pozycji w łóżku... a co będzie dalej?

A 800 g to wcale nie tak mało, 10 centyl dla dziecka w 27 tc to 584 g 
Udało się opanować tę moją wybrakowaną szyjkę, szew trzyma, od wyjścia ze szpitala nie pogorszyło się nic a nic
Fenoterol działa, nie męczą mnie żadne skurcze. Mała nabiera ciała, ma się świetnie. Za miesiąc odstawka leków, zdjęcie szwu i... mam nadzieję, że jeszcze trochę zdążę zażyć normalnej aktywności przed godziną "0"
tego sie boje

dlatego też myślałam, że mam jeszcze 3 m-ce na wyspanie się, a tu doopa
[/url]
ja muszę się rozejrzeć za jakimiś tetrowymi i flanelowymi...--

nie ma się co bać - idzie się przyzwyczaić mi to tak w nawyk weszło, że wystarcza mi obecnie 4-5 godzin snu na dobę i tyle też sypiam mimo, że Ninka już całe noce przesypia bez pobudki
jak ja juz bym chciała lipiec

Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p

Mnie to jakoś bardzo nie przeraża, ale gorzej z moim m. bo on sam, jak dziecko sypia po 12 h :D
Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca
chciałabym juz ujrzec swojego bobika
hehehe dokładnie ileż ja razy sobie chciałam Ninkę choć na 1 dzień do brzucha wepchać z powrotem......
to juz sie nie da zrobicdarla jak mały szatan on spał jak zabity i chrapał w najlepsze a rano zdziwiony, że ja wstawałam milion czterysta razy --

Witam sie wtorkowo :)) po swietach czuje sie ociezala, chyba przesadzilam z jedzonkime hihi. Zaraz pojde sie kapac, wyszykowac i moze meza wygonie na jakis maly spacerek :Pjezynka no to nie mialas zbyt fajnie;/ ja sie ciesze, ze mnie wypuscili na swieta.Ja tez nie mopge sie juz sierpnia doczekac :P no i jutra, bo mam to polowkowe :D ja wiem, przezywam to jak mrowka okres ale zawsze tak mam przed kazda wizyta :))
Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca
Eeeee tam, w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć. A najczęściej będziesz dochodziła do wniosku,że Twoje życie było takie puste...

pewnie ja bede zapirdzielac w nocy, wstawac do malenstwa a on bedzie chrapal w najlepsze....
w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć