Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po wczorajszym jedzonku (a było tego trochę) tak mnie całą noc męczyły kolki jelitowe, że myślałam, że zejdę :( I wypróżnić się nie mogę :( To jakiś koszmar...
ooo to ja mam to samo od wczoraj i jakoś nic mnie nie cieszy :))) Poza tym ja też chodzę marudna,
W ogóle to witamy się w 28 tygodniu, czyli chyba już 7 m-cy :))
Sliwson a kiedy to echo macie? I nie denerwuj sie na zapas, bo szkoda Maluszka...podobnie też juz było na tym forum, że ginekolog wykrył jakąś wade, a kardiolog podważył to zdanie, więc czekamy cierpliwie na opinię specjalisty... Głowa do góry...choć wiem, że mi się łatwo się pisze..
A z tego co pamiętam Tymek też był mniejszy ;>?
No to dziś nie śpimy od 6... nie mogę sobie ostatnio znaleźć odpowiedniej pozycji w łóżku... a co będzie dalej?
tego sie boje
dlatego też myślałam, że mam jeszcze 3 m-ce na wyspanie się, a tu doopa
ja muszę się rozejrzeć za jakimiś tetrowymi i flanelowymi...--
nie ma się co bać - idzie się przyzwyczaić mi to tak w nawyk weszło, że wystarcza mi obecnie 4-5 godzin snu na dobę i tyle też sypiam mimo, że Ninka już całe noce przesypia bez pobudki
Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p
Mnie to jakoś bardzo nie przeraża, ale gorzej z moim m. bo on sam, jak dziecko sypia po 12 h :D
Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca
hehehe dokładnie ileż ja razy sobie chciałam Ninkę choć na 1 dzień do brzucha wepchać z powrotem......
darla jak mały szatan on spał jak zabity i chrapał w najlepsze a rano zdziwiony, że ja wstawałam milion czterysta razy --
Witam sie wtorkowo :)) po swietach czuje sie ociezala, chyba przesadzilam z jedzonkime hihi. Zaraz pojde sie kapac, wyszykowac i moze meza wygonie na jakis maly spacerek :Pjezynka no to nie mialas zbyt fajnie;/ ja sie ciesze, ze mnie wypuscili na swieta.Ja tez nie mopge sie juz sierpnia doczekac :P no i jutra, bo mam to polowkowe :D ja wiem, przezywam to jak mrowka okres ale zawsze tak mam przed kazda wizyta :))
Kakai doczekac sie lipca nie mozesz, a w sierpniu bedziesz chcial cofnac sie do kwietnia/ maja;p ale mnie tez juz skreca
Eeeee tam, w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć. A najczęściej będziesz dochodziła do wniosku,że Twoje życie było takie puste...
pewnie ja bede zapirdzielac w nocy, wstawac do malenstwa a on bedzie chrapal w najlepsze....
w sierpniu będziesz zerkała na swoje dziecko i raz po raz zadawała sobie pytanie, jak mogłaś bez niego żyć