Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie uwierze dopoki nie zobacze

A my dzisiaj USG połówkowe - całą rodzią Więc trzymajcie kciuki zeby wszystko było OK, i żeby Maluch się rozkraczył panu doktorowi
Ja tez dzisiaj poszaleje.... ide sobie kupic podpaski poporodowe hah
Nie wyobrażam sobie tego...podpasek nie używałam już od ładnych paru lat, bo ja ciągle je czułam i mi przeszkadzały, a tu nagle takie z metra!
Największy 'rarytas' jaki spotyka kobietę po porodzie... Nie wyobrażam sobie tego...podpasek nie używałam już od ładnych paru lat, bo ja ciągle je czułam i mi przeszkadzały, a tu nagle takie z metra!
no brawo wreszcie się zmobilizowalas

Co raz częściej myślę o porodzie...

, ale ten czas leci...
, a potem udało mi się jeszcze ponad 2 godzinki podrzemać. Nawet koty były łaskawe i nie budziły
. Miłego dzionka.
[/url
Spisytus to nie problem ale z wózkiem to musimy wkońcu sie zebrac w sobie i go kupić.
co do spirytusu tez nie mam ... zobacze co doradza w szpitalu...

haha no wypadaloby nabyc wozek... najwyzsza pora :))))
wózek może równie dobrze zagościć w domku dopiero jak już będziemy z dzidziusiem.
wózek może równie dobrze zagościć w domku dopiero jak już będziemy z dzidziusiem
jesli sie ma wybrany to pol biedy... a jesli nie to nie usmiechalo by mi sie latac z fotelikiem ogladac wozki...
.
. Cieszę się, że już jestem 19 na liście. Czuję, że teraz zas będzie galopował do przodu dużo szybciej niż wcześniej
!!
. Zobaczymy czy chłopak, który nam się urodził będzie nosił właśnie to imię
.
I jeszcze jedno dziewczynki, czy Was w ciąży swędzi skóra?? Od 3 dni czuję lekki świąt na rękach, widzę że skórę mam przesuszoną

najwazniejsze, ze macie wybrany :) a na allegro czy w sklepie??
Mamy wybrane dwa kolory nawet jeden jest w sklepie który by nam odpowiadał także w każdej chwili do odebrania bo jak by sie chciało inny kolor to 2tyg. trzeba czekac.
przecież na dobra sprawe jak wezmę mu ten ze sklepu i tak bedzie musiał mieć jakich pokazowy wózek z tego modelu wiec ten którego nie wybiore zostanie w sklepie....ale wredna jestem

A jak znowu wyskoczy błąd to adres www.mytummy.pl - z tym, że dziś mają chyba jakieś przeciążenie w sieci bo byli w DD TVNooo też widziałam w DD bardzo fajne koszulki :)
na samą myśl, jakoś mnie odrzuca... a tu jeszcze będzie lipiec i oby nie upały...

Mnie najbardziej przeraża te uczucie, że coś tam leci...i za pewne przyjemnego zapachu też nie ma
Cóż, jakoś się przetrwa te 2-3 pierwsze tygodnie...