Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wsumie nie zamierzam sie gimnastykowac ale np spiac ( jesli mi to bedzie dane) jakos mam wrazenie, ze bede wszytko kolorowac na czerwono...
Ja dlatego boję się pobytu w szpitalu...w domu jak coś poplamię - to zawsze w domu, w szpitalu będę już się krępowała... w dodatku obawiam się wizyt lekarzy - jak mi krew leci... Taki dyskomfort...
A to krwawienie jest bardzo intensywne w tych pierwszych tygodniach? Mocniej niż obfita @?
albo kup swoje i zapakuj do torby, albo też można poprosić położne, żeby dały ci kilka, żebyś sobie mogła wymieniać
Dlatego dobrze jeszcze sobie dokupić takie chłonne podkłady na łóżko
ja się nigdy tak nie pociłam jak w połogu...i dodam, ze u mnie ilość potu szła w parze z zapachem
u nas sa w szpitalu dostepne ... mozesz brac ile chcesz :)
do tego wszystkiego jeszcze mnie straszą, że piersi bardzo bolą w nawale pokarmowym...(?) Mam się też tego obawiać...?
no i jeszcze te gacie z siatki żyć nie umierać :)--
W szpitalu to tak, ale ja ich używałam jeszcze dobre parę dni w domu.
...do tego wszystkiego jeszcze mnie straszą, że piersi bardzo bolą w nawale pokarmowym...(?) Mam się też tego obawiać...?
kasiek wiem że to ważne bo jestem fizjo dziecięcym ale jak weszłam do bartka to się załamałam cenami, może podjadę do tesco i zajdę jakieś tańsze tenisówki. 100 za najprostsze buty to trochę przesada.
_kasiek_ no to jestesmy obie zakochane....
obrazek sie pojawil......sliczna ta koszulka... przeslodka pszczolka!!!!!!!!
Ja znowu krwawię/ plamię nie wiem co o tym myśleć. W końcu wczoraj rano miałam usg i szyjka trzymała ładnie!Od wczoraj co prawda brzuch twardnieje. Dziś od rana dość intensywnie ale myślałam, że to wpływ stresu... Nie wiem co myśleć... Jadę dziś do ginki. Niby tylko po zwolnienie ale chyba poproszę, żeby mnie zbadała...
kasiek wiem że to ważne bo jestem fizjo dziecięcym ale jak weszłam do bartka to się załamałam cenami, może podjadę do tesco i zajdę jakieś tańsze tenisówki. 100 za najprostsze buty to trochę przesada.
Sliwson o qrde... moze to wlasnie po tym badaniu?????
Ja byłam teraz zmuszona kupić córce 6-letniej buty Bartka, zapłaciliśmy 200zł
Moje dziecko na pewno nie rusza się 10 razy w ciągu 2 godzin!!