Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
że jedyną rzeczą która mogłaby wskazywać na to, że coś mogłoby być nie w porządku to właśnie mała jego ruchliwość w trakcie ciąży.
ale ja się nie przejmowałam bo mam fajnego gina, który liczyć mi zabronił i kazał tylko kontrolować czy się porusza w ogóle
nieważne ile razy
penny moje roslinku zaczynaja wyroastac, pojawiły sie pierwsze sielone kreseczki, szcczypiorek, koperek i bazylia chyba
karinazosia
a ja zasadziłam jakieś 4 tyg. temu ani cm sie nie pokazały, bazylia,pietruszka, pelargonie nic truskawki w sadzonkach poszły , może coś źle zrobiła, wiem że teraz muszą miec wode i słoneczko i tego i tego pod dostatkiem - i nic..... wow, to u mnie to dopiero takie zielonki na 1cm
Mimo tego co nas czeka - nie mogę sie doczekać już mojego synka- chciałabym go już tulić i całować
To i ja się dołączę do dyskusji , po pierwsze bardzo zazdroszczę Wam że wieci podkładach podpaskach po porodowych. Uprzedzę pytanie nie rodziłam w latach 90, tylko w 2008,
Co do połogu - to ja zakupiłam majtki siateczkowe i 2 paczki zwykłych podpasek ze skrzydełkami na noc o większej chłonności
umilając sobie czas pisaniem pracy inzynierskiej :P
Kasia, praca z logistyki :P nie pisze jej dla mnie :P ja juz swoja edukacje zakonczylam w 2011 roku :P
Kupiłam 10 majtek, no ale skoro mówisz że podpasek braknie to jeszcze dokupie
ja rodziłam w 2009 ale jakoś tak byłam uświadomiona - raz, że już na 28dni byłam już wtedy ponad rok, a dwa - chodziłam do szkoły rodzenia
haha flavia dobre...ale ja taka sama...:) ostatnio wlasnie w podobny sposob sobie obciachu narobilam...bylam w collegu w ciagu dnia (normalnie ucze sie wieczorowo) jakies sprawy papierkowe zalatwiac...nagle patrze siedzi znajoma, ktorej dobre kilka lat nie widzialam....no to dawaj sie witam...Hello Linda...babka na mnie patrzy mega zdziwiona...wypalajac tylko z usmiechem ze ona sie Linda nie nazywa...myslalam ze pod ziemie sie zapadne a uciec nie moglam bo sprawa byla pilna....
edzia nie wiem jak w NL ale wydaje mi sie ze w UK w wozkach blizniaczych akurat zdecydowanie wiekszy wybor niz w PL...