Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam akurat komfortową sytuację i badanie to będę miała robione w domku, więc na pewno cytryna pójdzie w ruch :D
Może jestem, jakaś ograniczona, ale ja nie mam pojęcia, jak rozpoznać to twardnienie brzucha, to jakoś boli?
Miałam może z 3 razy taką sytuację, że podczas spaceru zabolało mnie podbrzusze i miałam takie uczucie ciężkości, możliwe, że to było to... Ale na pewno za tydzień skonsultuję z gin. mój ból przy wstawaniu z lewej strony...
w tym tygodniu ciężko chyba już określić długość dzieciaczka... a po kości udowej nie za bardzo idzie określić długość, bo to różnie bywa jedno dziecko będzie miało dłuższe nózki, inne krótsze... Dziewczyny, a powiedzcie mi, czy samemu jakos na podstawie dlugosci kosci udowej idzie obliczyc dlugosc dzieciaczka? bo ja na opisie mam wage, wszystkie wymiary oprocz dlugosci dzidziusia.
jedno dziecko będzie miało dłuższe nózki, inne krótsze...
ej no czy kogos klulo podbrzusze wciazy???
aż sprawdziłam w karcie ciąży- w 22tc Ginka przepisała mi nospe bo mnie pobolewało, po prostu macica się 'rozciągała' potem w 34tc przez 3 dni mnie bolało non stop i po tych 3 dniach nospa pomogła, byłam na IP zeby sprawdzić czy nie ma rozwarcia etc i było ok... taki nasz urok:)ale wiadomo zawsze lepiej sie z lekarzem skonsultować :)
dobrze, że tego mój m. nie widzi, bo czasami zacząłby kupować :D
Flavia ale numer:)
Tak mi się przez ułamek sekundy wydawało, że się uśmiechnęłaś ale byłam tak zestresowana, że nawet mi do głowy nie przyszło, żeby Ci się przyglądać:) Zapamiętałam tylko seledynowe buty:D
Do kogo chodzisz w LIMie?
właśnie widziałam, że zestresowana byłaś... dlatego się nie odzywałam
ale widziałam, że nie jest "najgorzej"
ta moje buty- zamówiłam rok temu na all- zaduże były, jedyne w które mi się teraz stopa mieści
kiedyś przez przypadek trafiłam do dr. Katarzyny Szlendak- Sauer
no i zostałam, przyjmuje na Karowej i dziś mnie za wszelką cene chciała tam właśnie ściągnąć ( a wybraliśmy Madalińskiego dla przypomnienia)
FLAVIA pokaż seledynowe buty, plissssssss !
Poryczałam się dopiero jak wlazłam do auta... Zawsze tak mam, że pewne rzeczy docierają z opóźnieniem... Za to ogarniam się szybko i biorę w garść więc już nie rozpaczam tylko leżę plackiem na kanapie:)
Ja przed pierwszym porodem chodziłam w japonkach męża bo tylko w nie mieściły mi się moje stopy ogra:P także chyba nie jest z Tobą najgorzej:)
W ogóle super wyglądasz na żywo! Ten okrągły brzuszek zapadł mi w pamięć:)
Widziałam ją dziś jak wchodziła do gabinetu. Wygląda bardzo sympatycznie:)
a tak na marginesie - stwierdzam, że stanowczo muszę ograniczyć bytność w tym temacie bo po ostatnich ryczących dniach mej osobistej córki nie chcę być znowu przyszłą mamusią......może za jakieś 3 lata
--
ja jeszcze nie przeżyłam "ryczących dni" to dopiero przede mną, po samej ciązy myślę że zrobię sobie przerwę- tak z 10lat