Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie mów hop:)
Ja po porodzie powiedziałam mężowi "dzieci? nigdy więcej" i zobacz...:)))
FLAVIA o Cież przepraszam ależ z Ciebie laska
moja mama w trakcie porodu się zarzekła i więcej nie miała ( przy rodzeniu mojego brata 5400g)
chciałaś chyba jeszcze dodać "BYŁA"
a przypomnij mi jaki obwód główki miał Twój Tymek, bo pamiętam, że tak na to "klełaś"?!
Oj tam, o tam:)
Przecież Ty nic poza brzuchem teraz nie masz "nadprogramowo" :) 3 miesiące karmienia i będziesz znowu laska:)
--
37cm
widziałaś mnie siedzącą wiec tego... 15 kg gdzieś się musiało rozłożyć, przecież w brzuchu tylko 3kg Dieć no plus wody i łożysko :P
ok szacun... moja w 36 tyg miała 32cm wg USG
już się boje
sliwson
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,W-Szczecinie-urodzilo-sie-7-kilogramowe-dziecko,wid,8683631,wiadomosc.html
a wiadomo już co z serduszkiem ?
Cześć dziewczyny - mój dzidziuś sprawia, że osiwieję - w święta się wiercił i kręcił jak szalony a od wczoraj leniwiec pospolity, nie pomaga słodkie, leżenie czy ruszanie brzuchem. Czasem łaskawie wypnie pupę na kilka sekund, jak ja mam być spokojna?!
ja wiem ze nie znam dnia ani godziny, ale ja chce juz;Pskurczy zero, null!!! W sumie to sie ciesze, wole zeby mnie wziely od razu pozadne! A nie meczyc sie 3 tyg przedjesli to co pisza pod suwaczkiem to prawda- to juz sie boje, bede miala dziecko spiace do poludnia a wieczorem mega ADHDa brzuch to juz sie nie miesci w kadrze
CiastoMiłości ja czuję od 2-3 dni, to też zależy czy to twoja pierwsza czy druga ciąża, też czekałam na to jak na zbawienie