Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A to zależy od szpitala, czy ode mnie to zależy ? Bo z tego co ja wiem, to w tym moim nie pozwalają nosić swoich koszul I już nie wiem sama --
Ja się obawiam tego przy porodzie rodzinnym...co jeśli chce rodzić z mężem, a nie mają sali? Rodzę też z innym facetem i inną babką ;D?
nawet jakbyś zrobiła po 10min to i tak wynik byłby w granicach 140....ja bym nie bagatelizowała. Uwierz mi na słowo (bo lepiej nie czytać o powikłaniach nie leczonej cukrzycy ciężarnych), że lepiej 3mać dietę jeśli masz wynik na granicy normy. Po pierwsze - będzie zdrowiej dla ciebie i będziesz pewna, że nie szkodzisz dziecku, a po drugie - jeśli organizm teraz ma problemy z gospodarką cukrową to im Twoje dziecko będzie większe tym te problemy mogą być większe.
A gdzie Ty mieszkasz - nie masz w pobliżu większego miasta gdzie będziesz mogła to skonsultować z diabetologiem ??
A ja właśnie wypiłam 2 szklanki coli jednym duszkiem i mi się pięknie kolacja przyjęła :)muszę się pochwalić, że wreszcie zrobiłam pierwsze zakupy! łóżeczko, przewijak, butelka jedna na wszelki wypadek, smoczki, kołderka, poszewki, pieluchy tetrowe i kocyki zakupione!!! ależ się wymęczyłam... :)
muszę się pochwalić, że wreszcie zrobiłam pierwsze zakupy! łóżeczko, przewijak, butelka jedna na wszelki wypadek, smoczki, kołderka, poszewki, pieluchy tetrowe i kocyki zakupione!!! ależ się wymęczyłam... :)
super a wogole co Ty tak rzadko bywasz ostatnio?
bo się przeprowadzałam z mieszkania do domu i straszne zamieszanie było a na święta moja mama zabrała całą rodzinę na mazury do spa żeby odreagować :) ale już wracam :) dziś byłam pierwszy dzień wolniejsza więc pojechałam z moją Mamą na większe zakupy :))))
no to fajnie:-) ja juz tez sporo zgromadzilam
też o tym myślałam, ale jak już kiedyś pisałam MÓJ mnie ścignął, zapakował do samochodu i kazał staniki/ piżamki wybierać a Ty moja droga masz jeszcze czas, spokojnie Ja się śmieje, że np do szpitala rzeczy będe kupować jak już zacznę rodzić Jak w nocy to do tesco nocnego się pojedzie Ja zawsze wszystko na ostatnią chwile zostawiam
A ja ciagle mam wrażenie że w brzuchu jednak mam chłopca nie dziewczynke !