Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja jestem troche wkurzona, bo średnio raz na tydzien mnie w pochwie zaswędzi i

UDAŁO NAM SIĘ DOSTAĆ DO PRZEDSZKOLA !!!!!!!!!!!!!!
W 18 tc ciąży - ale u nas tak jest . Rok wcześniej należy zarezerwować miejsce
Kaiek - a ja zapisałam dziecko do żłobka W 18 tc ciąży - ale u nas tak jest . Rok wcześniej należy zarezerwować miejsce
ale w KRK nie można zapisać dziecka które nie ma nadanego numer PESEL, więc dopiero mogę to zrobić jak urodzę. Też na pewno będę zapisywać Mateuszka, bo chciałabym wcześniej wrócić do pracy niż po pierwszej ciąży. Tak na prawdę - żłobek nie taki straszny, Iwi mi się bardzo usamodzielniła, dużo się nauczyła i z jednej strony się cieszę, że idzie do przedszkola a z drugiej mi żal żłobka, bo się tam już przywiązała do pań itp.
Kakai ja mam to samo , właśnie teraz daje mi w kość . Kupiłam Femisept bo jest na żurawinie i piję sok z żurawiny - makabra , ale jak nie będzie gorzej to czxekam do wizyty ( mam za tydzień ) a i tam mam zrobić mocz i morfologię to pewnie wyjdzie dziadostwo
nie wiem moze to jakas schiza, przeciez to ciaza i wszytsko jest inne, moze ze raz zaswedzi to nie od infekcji
Tak na prawdę - żłobek nie taki straszny, Iwi mi się bardzo usamodzielniła, dużo się nauczyła i z jednej strony się cieszę, że idzie do przedszkola a z drugiej mi żal żłobka, bo się tam już przywiązała do pań itp.
ja zapisałam dziecko do żłobkaW 18 tc ciąży - ale u nas tak jest . Rok wcześniej należy zarezerwować miejsce
Ja jestem troche wkurzona, bo średnio raz na tydzien mnie w pochwie zaswędzi i boje sie ze mam infekcje. 2 tyg temu na wizycie mowilam lekarzowi i powiedzial ze nic na to nie wskazuje
Tu mam dobrze, bo jeśli zdecyduję się wrócić do pracy, to miejsce dla Małej się znajdzie...
--
. Nie mam wyjścia żłobek musi być , co prawda ja nie mam "dobrych " wsponień ale to było 16lat temu i napewno wiele się zmieniło . Ale jak najbardziej zgadzam się ze dziecko jest szybciej samodzielne i wg mnie lepiej się rozwija . Moja córa poszła do przedszkola w wieki 2,5 roku ( wcześniejszy złobek po miesiącu zakonczył się salmonellą)
strasznie mi szkoda
Kombinuję ci zrobić ale chyba nic nie wymyślę ... mo chyba że szef się zgodzi żebym pracowała w domu ... Ale jeszcze dużo czasu , martwić się będę koło stycznia
moje maleństwo jak obliczyłam będzie miało około 7 miesięcy strasznie mi szkoda Kombinuję ci zrobić ale chyba nic nie wymyślę ... mo chyba że szef się zgodzi żebym pracowała w domu ... Ale jeszcze dużo czasu , martwić się będę koło stycznia
nie mam nawet pewności, że będę ją mieć jak wrócę z macierzyńskiego
_kasiek_ a Twój szef nie jest taki do pogadania, żebyś i Ty wiedziała czego możesz się spodziewać?

Mi się udało tak, że dostałam umowę na stałe, a dwa miesiące później już pojawiła się nasza Fasolka ;)

, w pierwszej ciąży do pracy musiałam wrócić jak mała miała 2,5 miesiąca, szłam ze łzami w oczach ale niestety mamy kredyt na dom jeszcze 23 lata więc trzeba na to wszystko zarobić a to nie był dobry rok. Teraz mam nadzieję iż te 6 miesięcy naprawdę będę mogła być z maluszkiem

coś mi się wydaję, że wrócę tu na stałe za parę miesięcy :)
aprawde? :P juz planujecie kolejne? :)

gienia a czy my tu jeszcze wtedy będziemy? :)

Aż się boję, co z tą moją szyjką... Tym bardziej, że w tym III trymestrze zaczynam się sypać...

ja się na bezrobocie nie wybieram absolutnie !!!!!!!!! pójdę na wychowawczy a w tym czasie zamierzam po prostu szukać pracy jeśli się okażę że nie mam powrotu do starej
Czyli na wychowawczym nie mają prawa zwolnic? Dobrze zrozumiałam?

psychika człowieka płata niezłe figle