Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja jestem troche wkurzona, bo średnio raz na tydzien mnie w pochwie zaswędzi i
UDAŁO NAM SIĘ DOSTAĆ DO PRZEDSZKOLA !!!!!!!!!!!!!!
Kaiek - a ja zapisałam dziecko do żłobka W 18 tc ciąży - ale u nas tak jest . Rok wcześniej należy zarezerwować miejsce
Kakai ja mam to samo , właśnie teraz daje mi w kość . Kupiłam Femisept bo jest na żurawinie i piję sok z żurawiny - makabra , ale jak nie będzie gorzej to czxekam do wizyty ( mam za tydzień ) a i tam mam zrobić mocz i morfologię to pewnie wyjdzie dziadostwo
Tak na prawdę - żłobek nie taki straszny, Iwi mi się bardzo usamodzielniła, dużo się nauczyła i z jednej strony się cieszę, że idzie do przedszkola a z drugiej mi żal żłobka, bo się tam już przywiązała do pań itp.
ja zapisałam dziecko do żłobka W 18 tc ciąży - ale u nas tak jest . Rok wcześniej należy zarezerwować miejsce
Ja jestem troche wkurzona, bo średnio raz na tydzien mnie w pochwie zaswędzi i boje sie ze mam infekcje. 2 tyg temu na wizycie mowilam lekarzowi i powiedzial ze nic na to nie wskazuje
Tu mam dobrze, bo jeśli zdecyduję się wrócić do pracy, to miejsce dla Małej się znajdzie...
--
moje maleństwo jak obliczyłam będzie miało około 7 miesięcy strasznie mi szkoda Kombinuję ci zrobić ale chyba nic nie wymyślę ... mo chyba że szef się zgodzi żebym pracowała w domu ... Ale jeszcze dużo czasu , martwić się będę koło stycznia
nie mam nawet pewności, że będę ją mieć jak wrócę z macierzyńskiego
_kasiek_ a Twój szef nie jest taki do pogadania, żebyś i Ty wiedziała czego możesz się spodziewać?
Mi się udało tak, że dostałam umowę na stałe, a dwa miesiące później już pojawiła się nasza Fasolka ;)
coś mi się wydaję, że wrócę tu na stałe za parę miesięcy :)
aprawde? :P juz planujecie kolejne? :)
gienia a czy my tu jeszcze wtedy będziemy? :)
Aż się boję, co z tą moją szyjką... Tym bardziej, że w tym III trymestrze zaczynam się sypać...
ja się na bezrobocie nie wybieram absolutnie !!!!!!!!! pójdę na wychowawczy a w tym czasie zamierzam po prostu szukać pracy jeśli się okażę że nie mam powrotu do starej
Czyli na wychowawczym nie mają prawa zwolnic? Dobrze zrozumiałam?