Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krainazosia - Mozna sobie juz darowac takie opowiesci na tym watku.

no ejstem na L4 3 tyodnie dopiero, pozatym raczej latwo sie domyslec ze do porodu nie bede chodzic a po biore macierzynski, zdziwilo mnie to
ja się w końcu muszę wybrać po materiał na pościel,pokrowiec na ochraniacz do łóżeczka itpchce, żeby wszystko do siebie pasowało,a moja mamusia chętna do szycia:)tylko takie poszukiwania= dużo chodzenia co wymaga czasu i siły...a mi brakuje zarówno jednego jak i drugiego
jak dzidziol wyjdzie to chyba tez czasu nie znajdziesz na to prędko
Mi tylko ubranka odpadly a tak wszystko jeszcze raz trzeba kupic.A laktator mi zostal, ale kto wie czy nie kupie tlokowego,ponoc jest lepszy..
jak dzidziol wyjdzie to chyba tez czasu nie znajdziesz na to prędko
i się za to zabrać 
ja chyba na razie nie kupuje laktatora, bo nie wiem czy mi bedzie potrzebnt, zawsze mozna kupic w aptece jakby co

Wymiary większości kołder dla dzieci (o ile się nie mylę):
kołdra: 100 x 135 cm
poduszka: 40 x 60 cm
Chyba zrobię mix: poduszka z ikei + kołderka klasyczna :)

Dziewczyny to w takim razie jaki jest taki klasyczny rozmiar kołderki i poduszki dla dziecka, bo ja w tym temacie to w ogóle zielona jestem...Chociaż noworodek to chyba w ogóle śpi na płaskim prawda ? W sumie to zawsze można pościel szyć na wymiar, nie powinno być to skomplikowane
Ja mam pytanie z innej beczki, przepraszam za zmianę tematu.
Chodzi mi o witaminy dla kobiet w ciąży, ale o takie które nie zawierają jodu.

w domu ciepło jak diabli to chyba kocyk na początek wystarczy 

dokładnie podejrzewam że w sierpniu będzie ci potrzebna kołderka bo chłodne noce
Oczywiście kołderka będzie w pogotowiu :)

W zasadzie to nie mam się co spieszyć. Idzie lato, to gdzie ja będę malutką pod kołdrę pakowała w domu ciepło jak diabli to chyba kocyk na początek wystarczy --

[/url]
Mieszkamy w domu na poddaszu i sie w dzień tak nagrzewa dach, że w nocy można na golasa spaćOczywiście kołderka będzie w pogotowiu :)

nie dla mnie!
Ja wlasnie z porodowki wracam!
Szyjki juz prawie nie mam... 4 moze 5mm
rozwarcie na jeden palec
Na Ktg skurcze co 5minut niektore czulam niektore nie!
Maly wazy w przyblizeniu 2600kg.
Ja jeszcze nie chce rodzic :(
--