Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krainazosia - Mozna sobie juz darowac takie opowiesci na tym watku.
ja się w końcu muszę wybrać po materiał na pościel,pokrowiec na ochraniacz do łóżeczka itpchce, żeby wszystko do siebie pasowało,a moja mamusia chętna do szycia:)tylko takie poszukiwania= dużo chodzenia co wymaga czasu i siły...a mi brakuje zarówno jednego jak i drugiego
Mi tylko ubranka odpadly a tak wszystko jeszcze raz trzeba kupic.A laktator mi zostal, ale kto wie czy nie kupie tlokowego,ponoc jest lepszy..
jak dzidziol wyjdzie to chyba tez czasu nie znajdziesz na to prędko
ja chyba na razie nie kupuje laktatora, bo nie wiem czy mi bedzie potrzebnt, zawsze mozna kupic w aptece jakby co
Wymiary większości kołder dla dzieci (o ile się nie mylę):
kołdra: 100 x 135 cm
poduszka: 40 x 60 cm
Dziewczyny to w takim razie jaki jest taki klasyczny rozmiar kołderki i poduszki dla dziecka, bo ja w tym temacie to w ogóle zielona jestem...Chociaż noworodek to chyba w ogóle śpi na płaskim prawda ? W sumie to zawsze można pościel szyć na wymiar, nie powinno być to skomplikowane
Ja mam pytanie z innej beczki, przepraszam za zmianę tematu.
Chodzi mi o witaminy dla kobiet w ciąży, ale o takie które nie zawierają jodu.
dokładnie podejrzewam że w sierpniu będzie ci potrzebna kołderka bo chłodne noce
W zasadzie to nie mam się co spieszyć. Idzie lato, to gdzie ja będę malutką pod kołdrę pakowała w domu ciepło jak diabli to chyba kocyk na początek wystarczy --
Mieszkamy w domu na poddaszu i sie w dzień tak nagrzewa dach, że w nocy można na golasa spać Oczywiście kołderka będzie w pogotowiu :)
nie dla mnie!
Ja wlasnie z porodowki wracam!
Szyjki juz prawie nie mam... 4 moze 5mm
rozwarcie na jeden palec
Na Ktg skurcze co 5minut niektore czulam niektore nie!
Maly wazy w przyblizeniu 2600kg.
Ja jeszcze nie chce rodzic :(
--